Rekonstrukce chodníků v obci Stonava - bezpečnost v dopravě v obci Stonava
Předmětem veřejné zakázky je realizace rekonstrukce chodníků v obci Stonava.
Realizace energetických úspor v objektu MŠ Ke Studánce 1033 v Orlové-Lutyni
Kompletní zateplení fasády, střechy, výměna vnějších výplní otvorů a instalace vzduchotechnického zařízení pro výměnu vzduchu.
Realizace energetických úsppor v objektu MŠ elokované pracoviště 1. Máje 1268 v Orlové-Lutyni
Zateplení obvodového pláště, zateplení střechy, výměna otvorových výplní objektu a vzduchotechnická zařízení v souladu s požadavky na větrání škol.
Poptávám opravu plynového kotle
Hledám opraváře plynového nástěnného kotle značky LeBlanc. Kotel topí ne zcela jak by měl. Kotel je umístěn v objektu Ostrava-Vítkovice.
Energetické úspory koleje C
Předmětem veřejné zakázky je zateplení obvodového pláště a výměna prosklených částí budovy C v areálu kolejí. Dílo bude realizováno ve dvou etapách. I. etapa: Do 15. 8. 2018 - výměna všech prosklených výplní včetně výměny vnitřních parapetů a oprav vnitřního ostění, včetně všech prací uvedených ve výkazu výměr ÚT. II. etapa Do 31. 10. ...
Poptávám topenářský materiál
Poptávám topenářský materiál, trubka 3/8" v mědi 3m, pravouhlé kolinka 3/8" v mědi 4ks, vypouštěcíventilky k radiatoru 1/2" 2ks, odvzdušnovací ventilek 1/2" k radiátoru.
Poptávám dodávku čističky dešťové vody
Poptávám čističku deštové vody, změna deštové vody na pitnou vodu. Jedna se o chatovou oblast bez možností připojit se na vodovodní řád.
Poptávám výměnu plynového kolte
Poptávám výměnu plynového kolte nástěnného o obsahu 40 l za kotel stávající Dakon DUo 28. Bydlíme v Pusté Polomi.
Poptávám venkovní dlažbu
Poptávám venkovní dlažbu mramorit cca 11 m2. Zajímá mě zda ho máte ještě v prodeji a pak cena. Děkuji.
Chodník podél silnice I/11, ul. Ostravská - Mosty, Mistřovice
Předmětem veřejné zakázky je výstavba nového chodníku podél silnice I/11. Stavba zajistí zvýšení bezpečnosti pro pěší v řešeném úseku podél silnice I/11.
Poptávám překližku
Poptávám překližku celobuk 2500*1250*18 bez suku kategorie AA/AB v množství 5500m2.
Revitalizace penzionu pro seniory - ul. Lískovecká 86
Předmětem veřejné zakázky je provedení výměny výplní fasádních otvorů mimo vstupní dveře, zateplení obvodového pláště včetně střechy a stavebních prací dle předložené projektové dokumentace.
Poptávám dodávku střešní krytiny
Poptávám dodávku střešní krytiny včetně dopravy. Typ krytiny: KMB BETA Povrchová úprava:ELEGANT Barva:VIŠŇOVÁ Taška základní 2009 ks Taška půlená 29 ks Taška okrajová levá 53 ks Taška okrajová pravá 47 ks Hřebenáč 71 ks Hřebenáč koncový 2 ks Příchytka hřebenáče 72 ks Hřebenová ucpávka 2 ks Univerzální pás Beta Rol celoměděný 24 ...
Poptáváme výměnu plynového kotle
Poptáváme výměnu plynového kotle závěsného kombinovaného typ Mora, umístěný v koupelně rodinného domu, vytápění a ohřev vody. Doporučeno výměna za kombinovaný průtokový kotel plynový, typ ARISTON. Prosím nabídněte.
Rekonstrukce chodníků na ul. Těšínská Třinec
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební úpravy stávající chodníku podél silnice II/468 (ul. Těšínská a ul. Nádražní) a rekonstrukce zastávky Třinec, Konská, výklopník směrem do města Třinec.
Poptávám dodávku oken
Poptávám dodávku oken, okno jako zástěna na venkovní schodiště 1590 x 780 1ks 1110 x 1030 1ks, hnědá barva, jednoduché sklo.
Odstranění ekologických škod vlivem poddolování území - likvidace štěrbinové nádrže
Cílem prací je vybudování nového gravitačního kmenového sběrače jednotné kanalizace v lokalitě Nový Svět obce Albrechtice. Jedná se o jednotnou kanalizaci, z tohoto důvodu je součástí stavby také prefabrikovaná odlehčovací komora včetně potrubí odlehčení a výustního objektu.
Poptávám servis bojleru MIROTERM
Poptávám opravu bojleru MIROTERM obsah 120 litrů, nejde nám nahřívání ( zřejmě termostat). Děkuji Jelínek
Poptávám podlahářské práce
Poptávám podlahářské práce, pokládka koberce o rozměru 326cm x 322cm.
VŠB -TUO – Zateplení budovy Krásnopolská včetně střechy
Předmětem veřejné zakázky (dále jen „VZ“) jsou stavební úpravy spojené se zateplením celoškolské budovy Krásnopolská a estetizaci přilehlého objektu kotelny a vodíkové laboratoře. Součástí stavebních úprav třípodlažní celoškolské budovy je výměna oken do stávajících otvorů, výměna vstupních dveří a úpravy vnějšího prostoru před hlavním vstupem ...
Poptávám dodávku plastových oken
Poptávám 5ks plastových oken dvoukřídlých s trojsklem o rozměrech: v:900mm,s:1150mm v bílé barvě.Můžete mě prosím informovat o ceně? Jsem z Frýdlantu. Děkuji
RPS – Bruntál, sídliště Květná – II. etapa
Předmětem zadávacího řízení „RPS - Bruntál, sídliště Květná – II. etapa“ jsou stavební práce na obnově stávajících a realizaci nových zpevněných ploch, chodníků a komunikací, dále na obnově veřejného osvětlení, městského mobiliáře včetně herních prvků a sadových úprav. Více viz zadávací dokumentace.
Dodávka parního kotle
Předmětem zakázky je nákup zařízení na produkci páry, které zajistí při vysokých teplotách zvlnění papíru pro výrobu lepenky.
Rekonstrukce vytápění správní budovy Beskydské uzeniny, a.s.
Demontáž, dodávka a montáž otopných těles, dodávka a montáž plynových kotlů, dodávka a montáž zásobníků, dodávka a montáž odtahů spalin, dodávka a úprava rozvodů plynu a vody, prostupy tras, průrazy a nezbytné stavební práce dle technické zprávy PD, malířské práce po dokončení a začistění dotčených ploch. Dodavatel zajistí technický dozor stavby.
Poptávám dodávku plastových oken
Potřebuji vyměnit v Hlučíně 6 ks oken asi 130x150cm. stávající jsou dřevěná, chci bílá plastová. Nutný osobní kontakt.