Hledám nájemce na přízemní nebytové prostory
Hledám nájemce na přízemní nebytové prostory 115m2 polikliniky v Brně Medlánkách. Možno na ordinace, lékárnu nebo kosmetiku, zdravá výživa, jiný obchod či kanceláře.
Hledáme v Brně sklad, 200 - 400 m2
Hledáme v Brně sklad (cca. 200 - 400m2, čtvercový půdorys, el. přípojka 220 + 380V, zázemí pro skladníka, možnost vykládky kamionu, výška haly min. 5m, nezateplená) + kancelář (pro 2 lidi, přípojka na internet a pevnou linku).
Poptávám 1+1 v Ostravě na ulici I. Sekaniny
Hledám byt 1+1 v Ostravě - Porubě na ulici I. Sekaniny - podmínka ulice. Prosím o oslovení realitních kanc. v Ostravě
Hledáme chalupu k bydlení i rekreaci
Hledáme chalupu k bydlení i rekreaci v předhůří Orlických hor do 1,5mil.
Koupím stavební pozemek 1000 m2,Č. Budějovice
Mám zájem o koupi stavebního pozemku s rozlohou min. 1 000 m2 v okrese České Budějovice
Pronajmu štít domu
Nabízím k pronájmu venkovní plochu štítu mého domu na Lidické třídě v Plzni. Je zde možno umístit jak bilboard, tak plachtu nebo malbu na omítnutý štít. Osobně dávám přednost malbě na omítce, kterou by však bylo nutno nejprve provést. Za cenu této práce by byl štít zájemci na určitou dobu pronajmut. Mohu zaslat mailem foto štítu.
Poptáváme pronájem nebytových prostor 100 m2
Firma Oldřich Plašil - Silex poptává pronájem nebytových prostor vhodných k zřízení obchodu o výměře 100 m2, v přízemí s možností parkování zákazníků a zásobovacích firem. Nejlépe na některém z hlavních tahů v Opavě nebo na dobře přístupném místě.
Hledáme objekty vhodné k podnikání
Hledáme objekty vhodné k podnikání. Jsme realitní společnost s jedenáctiletou historií na trhu s nemovitostmi. Hledáme pro naše klienty a investory nemovitosti, které se dají využít k podnikání, popř. jako investice.
Poptáváme uskladnění mražených výrobků
Sháním prostory na uskladnění chlazených a mražených potravin v Brně.
Firma působící ve stavitelství hledá partnery
200612161; Česká firma specializující se na stavitelství, zpracování projektů a financování, od získání strategie po návrh a konstrukci vč. povolení, licencí a uzavírání smluv s místními orgány hledá partnery - developery v ČR. V případě odpovědi prosím uvádějte číslo inzerátu.
Koupíme stavební pozemek v Ústí nad Labem
Koupíme v Ústí nad Labem a okolí pozemek na výstavbu, nebo pozemek s objektem, na zřízení prodejního skladu o celkové výměře 1500-2000m2, skladová plocha alespoň 200-300m2
Hledáme pronájem výrobní haly
Hledáme v okolí Ústí nad Orlicí a Žamberka do 30 km (max. 50 km) výrobní halu o rozloze cca. 5 000 m2, výška 5 m (i zajeřábovaná) pro zpracování plechů. Pronajmeme na cca 5 let
Hledám pronájem bytu v Jičíně
Hledám pronájem bytu 1+1/1+kk v Jičíně. Nájem+inkaso do 5500,-Kč. Prosím o rychlé jednání. Spěchá to!!! Děkuji.
Sháním pronájem garáže v Olomouci
Sháním pronájem garáže v Olomouci, část Povel, v blízkosti ulice V Křovinách.
Britští developeři hledají spolupráci
200611780; Britští developeři/ stavební investoři hledají obchodní spolupráci. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Belgická firma hledá výrobní centrum v ČR k pronájmu.
200609094-Belgická firma zabývající se průmyslovými elektrickými zařízeními a automatizací hledá výrobní centrum (300 m2) k pronájmu v ČR. Výrobní hala by měla být vybavena topením, vodou, elektřinou a ideálně zvedacím systémem (2,5 t) a být situována v regionu Teplice. V případě zájmu uvádějte prosím číslo inzerátu. Korespondence v angličtině.