Koupíme ubytovnu do 5000000 Kč s pozemkem
Sháníme ubytovnu s menším pozemkem do 5,000.000 Kč ve Slaném, Berouně, Kladně a jeho okolí.
Poptáváme chatu do 60 km od Prahy
Poptáváme chatu nebo chalupu do 60 km od Prahy s vlastním pozemkem, elektřina a voda jsou podmínkou.
Koupíme RD se 3 bytovými jednotkami
Sháníme rodinný dům se třemi bytovými jednotkami a velkou zahradou v okolí Kladna - max. 15 km.
Poptávám garáž v Brně-Bystrci a okolí
Koupím garáž v Brně - Bystrci a okolí.Cena dohodou.
Poptávám byt 2+1 v Brně, 60 m2
Koupím byt 2+1,CP 60m2, 1.- 4. NP v Brně - Bystrc, Kohoutovice, Nový Lískovec, Bohunice, Řečkovice, Medlánky. Balkon a výtah podmínkou.
Bulharská realitní kancelář hledá spolupráci
200613672; Bulharská realitní kancelář hledá obchodní spolupráci. Firma pracuje jako zprostředkovatel nákupu/ prodeje realit a staveb. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Koupíme objekt na výrobu oken, Praha-západ
Poptávám koupi objektu, který je možno po rekonstrukci využít jako výrobnu oken. Lokalita nejlépe východní část Prahy západ. Bližši informace na tel. nebo mailu.
Poptávám pozemek pro stavbu montované haly
Poptávám pozemek ve východní oblasti Prahy západ pro stavbu lehké montované haly o rozloze cca 5000 m2. Bližší informace na tel. nebo mailu.
Hledáme realitní kanceláře ke spulupráci
200613586; Španělská realitní kancelář, specializovaná na prodej a pronájem bydlení, které splňuje požadavky minimálních architektonických bariér, zejména pro invalidní osoby a staré lidi, hledá klienty a obchodní spolupráci s jinými realitními kancelářemi, sídlícími hlavně ve Velké Británii, ale také v jiných členských státech. Zadavatel tohoto ...
Vlastník nemovitosti hledá partnera v ČR
200613365; Španělský vlastník nemovitosti (31.492,50 m2) na Gran Canaria (Kanárské ostrovy) hledá kupce, kteří si přejí vystavět zde jezdecký klub. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Koupím chatu ve Středočeském kraji
Koupím chatu ve Středočeském kraji do 500 000 Kč, na vlastním pozemku. Prosím foto!
Poptávávám byt 1+1 v K. Varech
Koupím v osobním vlastnictví byt 1+1 v Karlových Varech, sídliště Čankovská, Stará Role, Drahovice do 720 tisíc, plynový sporák.
Hledám byt v OV v Trutnově
Hledám byt v Trutnově o velikosti 2+kk, 2+1, 3+kk, 3+1, 4+kk nebo 4+1 o výměře od 40m2 do 100m2 v osobním vlastnictví. Vše kromě lokality Zelená louka. Do 1.000.000Kč.
Koupím byt nebo RD v Brně
Koupím do OV byt 3+1, může být větší-kolem 100 m2 nebo RD v Brně. Cena kolem 2 500 000 Kč.
Poptávám pronájem bytu ve Špindlerově Mlýně
Hledám pronájem bytu ve Špindlerově Mlýně
Poptávám dvougenerační vilu v Praze
Hledám dvougenerační vilu v perfektním stavu, v lokalitě Strahov, Břevnov, Bílá hora, Motol - pouze čisté, vilové čtvrti. Cena do 25 mil.Kč
Poptáváme prodejní prostory v Kroměříži
Poptáváme pronájem prodejních prostor v Kroměříži pro prodej vestavěných skříní.
Poptávám pronájem nebytových prostor
Dobrý den, ráda bych se informovala na možnosti pronájmu prostor (salonků, konferenčních místností, kanceláří...) "na hodinu" v úzkém okruhu lokality u metra Anděl, na cca 40 hod/týden. Prosím rovněž o cenovou kalkulaci této služby.
Hledám pronájem, koupi hotelu v centru Prahy
Hledám pronájem, koupi hotelu v centru Prahy.
Koupím RD mezi Opavou a Ostravou
Koupím RD i k rekonstrukci mezi Opavou a Ostravou
Koupíme byt v Benešově u Prahy
Mladý pár koupí byt v Benešove u Prahy.
Hledáme vhodné obchodní prostory ve městech
Společnost provozující síť prodejen ovoce a zeleniny hledá vhodné obchodní prostory ve městech od 2000 obyvatel v krajích Vysočina, Jihočeský, Jihomoravský, Pardubický, Královéhradecký, Středočeský a Hlavní město Praha
Koupím za hotové byt 2+1 s balkonem, HK
Koupím za hotové byt 2+1 s balkónem, minimálně 60 metrů2 v Hradci Králové, nejlépe Labská kotlina. Na stavu ani vlastnictví bytu nezáleží.. Nabídněte.
Hledáme RK-prodej komplexu provozních budov
Hledám realitní kanceláře, které by umístnili na svých stránkách, na základě smlouvy o nevýhradním zastoupení, naši nemovitost, kterou hodláme prodat. Podrobnosti je možno si stahnout na www.stavopriv.cz - Nabídky k prodeji - Komplex provozních budov "Červený Mlýn". Jedná se o nemovitost s cenami dle odborného odhadu: Věcná hodnota 5.203.697 ...
Sháníme pronájem nebyt.prostor,Praha
Poptáváme pronájem reprezentativních nebytových prostor v Praze.