Poptávám GPS pro vůz BMW
Poptávám GPS pro vůz BMW.
Dodávka osobních vozidel zajišťující obnovu vozového parku Městské policie hl. m. Prahy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 19 kusů nových osobních vozidel typu SUV nebo kombi, s pohonem 4x4 a automatickou převodovkou pro Městskou policii hl. m. Prahy. Součástí předmětu plnění je i přeprava do místa plnění.
Obnova autoparku Státního pozemkového úřadu pro rok 2021
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je dodávka nových osobních vozidel. Veřejná zakázka je rozdělena na 3 části: Část 1: Vozidla do terénu (7 ks); Část 2: Užitková vozidla (2 ks); Část 3: Osobní vozidla pro běžnou činnost (12 ks). Toto oznámení se týká Části 1: Vozidla do terénu.
Centrální nákup osobních vozidel - kategorie 4A benzín
Dodávky osobních silničních automobilů kategorie 4A benzín a to vždy včetně: • manuálu, tj. návodu k obsluze a údržbě daného Osobního automobilu v českém jazyce; • listinné a/nebo elektronické podoby servisní knížky k danému Osobnímu automobilu; • originálu velkého technického průkazu daného Osobního automobilu s řádným vypsáním a potvrzením ...
Automobil osobní terénní kategorie M1G-K pro speciální zásilku - nákup
Předmětem veřejné zakázky je pořízení 1 ks osobního automobilu balisticky zodolněného kategorie M1G-K a 1 ks duplicitního vozidla kategorie M1G-K bez balistické ochrany.
Obnova autoparku Státního pozemkového úřadu pro rok 2021
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je dodávka nových osobních vozidel. Veřejná zakázka je rozdělena na 3 části: Část 1: Vozidla do terénu (7 ks); Část 2: Užitková vozidla (2 ks); Část 3: Osobní vozidla pro běžnou činnost (12 ks). Toto oznámení se týká Části 2: Užitková vozidla.
Obnova autoparku Státního pozemkového úřadu pro rok 2021
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je dodávka nových osobních vozidel. Veřejná zakázka je rozdělena na 3 části: Část 1: Vozidla do terénu (7 ks); Část 2: Užitková vozidla (2 ks); Část 3: Osobní vozidla pro běžnou činnost (12 ks). Toto oznámení se týká Části 3: Osobní vozidla pro běžnou činnost.
Centrální nákup osobních vozidel - kategorie 4B benzín
Dodávky osobních silničních automobilů kategorie 4B benzín a to vždy včetně: • manuálu, tj. návodu k obsluze a údržbě daného Osobního automobilu v českém jazyce; • listinné a/nebo elektronické podoby servisní knížky k danému Osobnímu automobilu; • originálu velkého technického průkazu daného Osobního automobilu s řádným vypsáním a potvrzením ...
Startovací elektrické akumulátorové baterie pro hlavní druhy vojenských vozidel AČR
Dodávky startovacích elektrických akumulátorových baterií v letech 2022, 2023 a 2024 do uvedené vojenské techniky AČR T 815, T 810, P V3S, Toyota panc. EC a LRD (různé typy a modifikace), Pandur, Dingo, Iveco a podvozky tank T-72, BVP, a to dle požadavků technické dokumentace výrobců vojenské techniky, které upravují záruční a pozáruční provozní ...
DNS Automobil nákladní N2
Nákup automobilů nákladních kategorie N2 v různých specifikacích a konfiguracích. Podrobněji v Zadávací dokumentaci.
Dodání 2 ks speciálních motorových vozidel odtahových nákladních aut
Dodání 2 ks speciálních motorových vozidel odtahových nákladních aut. Dále viz Zadávací podmínky včetně příloh č.1. až č.4.
Dodávka minibusů zajišťující obnovu vozového parku Městské policie hl. m. Prahy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 kusů minibusů s pohonem 4x4 a automatickou převodovkou pro Městskou policii hl. m. Prahy. Součástí předmětu plnění je i doprava předmětu plnění do místa plnění.
Vozidlo technologická doprava
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 (jednoho) kusu nového silničního motorového vozidla - mobilního transportu kusového materiálu (převoz kyslíku, lékárny, prádla, pošty mezi pracovišti zadavatele) na základě kupní smlouvy. Minimální požadavky na technickou specifikaci vozidla jsou uvedeny v Příloze č. 3 ZD.
Vozidlo údržby
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 (jednoho) kusu nového silničního motorového vozidla - mobilního servisu s možností transportu kusového materiálu na základě kupní smlouvy. Požadavky na technickou specifikaci vozidla jsou uvedeny v Příloze č. 4 ZD.
Opravy a údržba vozidel
Předmětem VZ je uzavření rámcové dohody pro každou samostatnou část VZ na poskytnutí kompletních služeb souvisejících se servisem a opravami služebních vozidel.
Nákup osobních vozidel s plošinou pro potřeby příspěvkových organizací v působnosti odboru SOV
Předmětem veřejné zakázky je uzavření kupní smlouvy na dodávku 8 kusů nových osobních vozidel podle TECHNICKÉ SPECIFIKACE VOZIDEL (vůz 1 s plošinou a vůz 2), pro potřeby příspěvkových organizací centrálního zadavatele, tj.: Domov pro osoby se zdravotním postižením Leontýn, Domov Svojšice, Domov pro seniory Háje, Domov Zvíkovecká kytička, Domov pro ...
Dodávka soustav zvedáků
Předmětem této veřejné zakázky (dále jen „Veřejná zakázka“) s názvem „Dodávka soustav elektrohydraulických, elektromechanických a akumulátorových zvedáků“ je uzavření kupní smlouvy na zajištění dodávek s jedním dodavatelem (dále jen „Kupní smlouva“).
Nákup vozidel kat. N1 na elektrický pohon včetně dobíjecích stanic a jejich instalace
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka dvou nákladních vozidel kategorie N1 s plně elektrickým pohonem včetně dvou dobíjecích stanic a jejich instalace, pro odbor dopravních služeb Všeobecné fakultní nemocnice v Praze (VFN).
Nákup sanitních vozidel DZS - 3 ks
Předmětem veřejné zakázky (dále také jen „VZ“) je dodávka 3 ks sanitních vozidel typu DZS, včetně příslušenství pro dopravní oddělení Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha.
Centrální nákup osobních vozidel - kategorie 1B
Dodávky osobních silničních automobilů kategorie 1B a to vždy včetně: • manuálu, tj. návodu k obsluze a údržbě daného Osobního automobilu v českém jazyce; • listinné a/nebo elektronické podoby servisní knížky k danému Osobnímu automobilu; • originálu velkého technického průkazu daného Osobního automobilu s řádným vypsáním a potvrzením ...
Poptávám výměnu čelního skla u vozu značky Citroën C5
Poptávám výměnu čelního okna na voze Citroën C5, rok výroby 2003, 2x senzor. Pojistka u Čpp a spoluúčast. Děkuji za cenu
Motooblek 2012
Bunda moto 2012 komplet vč. vložky „DryWay“ 174 ks Kalhoty moto 2012 komplet vč. vložky „DryWay“ 169 ks Termovložka 2012 DR „OUTLAST“ (zateplení) 184 ks
Pojištění majetku a odpovědnosti za škodu a pojištění vozidel pro příspěvkové organizace
Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je pojištění majetku a odpovědnosti za škodu a pojištění motorových vozidel pověřujících zadavatelů. Veřejná zakázka bude zadávána v otevřeném řízení dle ustanovení § 56 ZZVZ a bude rozdělena na dvě části.
Nákup osobních vozidel s plošinou pro potřeby příspěvkových organizací v působnosti odboru SOV
Předmětem veřejné zakázky je uzavření kupní smlouvy na dodávku 8 kusů nových osobních vozidel podle TECHNICKÉ SPECIFIKACE VOZIDEL (vůz 1 s plošinou a vůz 2), pro potřeby příspěvkových organizací centrálního zadavatele, tj.: Domov pro osoby se zdravotním postižením Leontýn, Domov Svojšice, Domov pro seniory Háje, Domov Zvíkovecká kytička, Domov pro ...
FZŠ - Protiplynový automobil
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks protiplynového automobilu v provedení redukovaném, kategorie podvozku 1 „pro městský provoz“, hmotnostní třídy M.