Dodávka osobních vozidel
Dodávka osmi (8) kusů nových vozidel kategorie M1.
Nákladní automobil s brodivostí III
Jeden kus terénního nákladního automobilu 6x6 s brodivostí pro potřeby evakuace osob, pro přepravu kusového materiálu a pro vyprošťování vozidel, a to především při povodních, chemických nebo radiačních haváriích a při dalších živelních pohromách a ve složitých terénních prostorových podmínkách.
Pojištění vozidel v resortu MZe
Předmětem veřejné zakázky je pojištění vozidel a všech dalších vozidel, která budou zadavatelem nebo pověřujícími zadavateli v průběhu trvání smluvního vztahu s vybraným dodavatelem nově pořízena, a poskytování dalších souvisejících služeb.
FZŠ - Automobilový nosič kontejnerů hmotnostní kategorie M - opakované vyhlášení
Dodávka 1 kusu automobilového nosiče kontejnerů pro ŠVZ Brno
Nákup jízdní soupravy pro výcvik na získání řidičského oprávnění skupiny C+E
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka jízdní soupravy a to motorového vozidla spolu s přípojným vozidlem se dvěma nápravami pro výcvik na získání řidičského oprávnění skupiny C+E dle technických parametrů uvedených v příloze č. 2 zákona č. 247/2000 Sb., o získávání a zdokonalování odborné způsobilosti k řízení motorových vozidel a o změnách ...
Záruční a pozáruční servis motorových vozidel tovární značky Hyundai na 4 roky
Předmětem veřejné zakázky je poskytování záručního a pozáručního servisu, dalších servisních úkonů a služeb na vozidlech tovární značky Hyundai (dále jen „předmět plnění“), ve prospěch Městské policie hl. m. Prahy (dále jen „MP HMP“) na dobu 4 let. Předmět plnění zahrnuje i veškeré náklady na dopravu spojenou s poskytováním předmětu plnění.
Nákup 14 ks osobních motorových vozidel
Předmětem plnění této veřejné zakázky v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami je dodávka 14 ks nových osobních automobilů kategorie kategorie M1.
SMV pro S03 I  5001/2022
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 15 kusů nových vozidel jedné tovární značky v provedení combi a 2 kusy nových dodávkových vozidel.
Nákup velitelských automobilů
Pořízení dvou (2) kusů velitelských automobilů, kategorie podvozku 2 „pro smíšený provoz“, v provedení V (rozšířeném), s celkovou hmotností nejvíce 3500 kg, vybaveny ložnou plochou.
Nákladní automobil s přívěsem
Pořízení jednoho (1) kusu nákladního automobilu (dále jen „NA“), kategorie podvozku 1 „pro městský provoz“, hmotnostní třídy S, s označením „NA S1Z“, a jednoho (1) kusu nákladního přívěsu s označením „PN“ (dále jen „PN“), v tandemovém provedení, který tvoří technologický celek společně s nákladním automobilem.
Nákladní automobil s brodivostí II
Pořízení jednoho (1) kusu terénního nákladního automobilu 6x6 s brodivostí pro potřeby evakuace osob, pro přepravu kusového materiálu a pro vyprošťování vozidel.
Nákup ojetého vozidla s hybridním pohonem 2022
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks použitého osobního vozidla dle technické specifikace uvedené v příloze č. 1 zadávací dokumentace.
20-020.5 Autonosič kontejnerů CTS
Předmětem veřejné zakázky je pořízení 1 ks nového autonosiče kontejnerů CTS 14 t 6×6 ADR. Zadavatel požaduje, aby předmět zakázky byl kompatibilní se stávajícími kontejnery v délkách od 4,5 - 6,4 m a okem pro výšku háku 1 570 mm, a to zejména se vzduchotěsným kontejnerem o objemu 25 m3 a izotermním kontejnerem uloženými v místě plnění.
Požární automobilový nosič kontejnerů S3 s hydraulickým nakládacím jeřábem a ADR
Předmětem VZ je pořízení 1 ks nového požárního automobilového nosiče kontejnerů S3 s hydraulickým jeřábem a ADR (dále jen „nosič“), který je určen k zajištění nezbytné dodávky v oblasti „prostředků pro odstraňování následků povodní“ při řešení krizových stavů a mimořádných událostí.
Pronájem osobních vozidel
Předmětem plnění je pronájem osobních vozidel pro potřeby Zadavatele. Jedná se o vozidla typu FABIA AMBITION 1,0 TSI 70 kW s 5-stupňovou mechanickou převodovkou v základní výbavě nebo vozidla obdobné kategorie. Všechna vozidla nesmí být starší čtyř let. Předpokladem je pronájem cca 20 - 30 vozidel.
Výkon odtahové služby 2022
Předmětem veřejné zakázky je uzavřít smlouvu s dodavatelem, který bude pro Správu služeb hlavního města Prahy (dále také jako „zadavatel“ a „SSHMP“) po dobu 24 měsíců vykonávat smluvní odtahové služby na základě operativních požadavků ze strany SSHMP při výkonu práv a povinností vlastníka pozemních komunikací na území hl. m. Prahy. Blíže viz ZD a ...
Poptávám vytvoření spaní na vůz Iveco Daily 70
Poptávám nabídku na vytvoření spaní na vůz Iveco Daily 70. Má to podmínku, nechci aby byl zakrytý agregát. Xarios 6.
Nákladní automobil s brodivostí
Pořízení jednoho (1) kusu terénního nákladního automobilu 6x6 s brodivostí pro potřeby evakuace osob, pro přepravu kusového materiálu a pro vyprošťování vozidel.
Dopravní automobily 4x4 a 4x2
Nákup 1 ks dopravního automobilu 4x2 a 2 ks dopravních automobilů 4x4
Zajištění servisních služeb nákladních a speciálních vozidel včetně jejich příslušenství
Předmětem veřejné zakázky je uzavřít smlouvu s platností na čtyři roky s dodavatelem, který bude pro zadavatele na základě jednotlivých písemných objednávek provádět servisní prohlídky a opravy vozového parku zadavatele, včetně zajištění STK a sezónní výměny pneumatik atd. Blíže viz ZD.
Cisternová automobilová stříkačka  20/4000/240 - S2Z
Předmětem zakázky je pořízení nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 2000 l.min-1 podle ČSN EN 1028- 1, kategorie podvozku 2 „smíšená“ v provedení „Z“ a hmotnostní třídy S (dále jen „CAS“).
Dovybavení JSDH Řeporyje - nákup cisternové automobilové stříkačky CAS 20
dodávka 1 ks (slovy: jeden kus) požární cisternové automobilové stříkačky. Dodávaný automobil musí splňovat veškeré technické požadavky zadavatele, a musí být dodán zejména s příslušenstvím výslovně požadovaným zadavatelem
Rámcová dohoda - Pozáruční servis vozů a speciálních nástaveb
Předmětem této Veřejné zakázky je zajištění pozáručních servisů pro vozidla se speciální úpravou a servis speciálních nástaveb (plošin, hydraulických mechanik) na území hlavního města Prahy. Poskytovatel bude zajišťovat pozáruční servis vozů, podvalníků a speciálních úprav - nástaveb. Pozáruční servis bude zahrnovat provádění všech běžných ...
Nákup sanitního vozidla XXL - třída C
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nového sanitního vozidla XXL kategorie C včetně příslušenství a přístrojového vybavení, pro Odbor dopravních služeb Všeobecné fakultní nemocnice v Praze (VFN).
Rámcová dohoda na přestavbu komerčních vozidel Škoda Kodiaq na požární vozidla
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na přestavbu 150 ks vozidel Škoda Kodiaq Ambition 2,0 TDI 147 kW 7 DSG 4x4 na požární vozidla.