Výkon odtahové služby 2020
Předmětem veřejné zakázky je výkon smluvní odtahové služby zejména podle příslušných ustanovení zákona č. 13/1997 Sb., o pozemních komunikacích, v platném znění, zákona č. 361/2000 Sb., o provozu na pozemních komunikacích a o změnách některých zákonů (zákon o silničním provozu), v platném znění, zákona č. 553/1991 Sb., o obecní policii, v platném ...
VZ 91820 - Servis a instalace radiostanic, příslušenství a technologií Motorola pro potřeby Městské policie
Předmětem veřejné zakázky je provádění pozáručního servisu radiostanic, užívaných Městskou policií hl. m. Prahy (dále jen „MP HMP“), včetně příslušenství, montáž vozidlových radiostanic a příslušenství do služebních vozidel MP HMP, demontáž vozidlových radiostanic včetně příslušenství ze služebních vozidel MP HMP, montáž a demontáž základnových ...
20-020 Autonosič kontejnerů CTS
Předmětem VZ je pořízení 1 ks nového autonosiče kontejnerů CTS 14 t 6×6 ADR. Zadavatel požaduje, aby předmět zakázky byl kompatibilní se stávajícími kontejnery v délkách od 4,5 - 6,4 m a okem pro výšku háku 1 570 mm, a to zejména se vzduchotěsným kontejnerem o objemu 25 m3 a izotermním kontejnerem uloženými v místě plnění.
SMV pro S03  XI - 5001 / 2020
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 6 ks nových vozidel jedné tovární značky různých technických specifikací
Pojištění služebních vozidel Finanční správy ČR
Předmětem plnění veřejné zakázky je pojištění odpovědnosti z provozu vozidla a o havarijním pojištění pro vozidla zadavatele uvedených v Příloze č. 1, a to na dobu určitou od 1. 3. 2021 do 28. 2. 2025.
Nákup dopravních prostředků III. v letech 2021-2022
Dodávka 50 ks nových osobních automobilů dle technických specifikací uvedených v přílohách č. 1 a 2 této zadávací dokumentace, pro potřeby Generální inspekce bezpečnostních sborů. Veřejná zakázka je rozdělena na 2 části dle kategorie vozidel. Účastníci jsou oprávněni podat nabídku na jednu část, nebo na obě části, a to pro každou část samostatně.
Rámcová dohoda na dodávky - Osobní automobily do těžkého terénu v letech 2021 až 2023
130 ks osobních automobilů do těžkého terénu. Zakázka je rozdělena na dvě vymezené části.
Dodávky náhradních dílů pro osobní vozy zn. Škoda
Předmětem veřejné zakázky je zajištění dodávek náhradních dílů pro vozy zn. Škoda a to na dobu 24 měsíců.
Velitelsko - štábní vozidla
Předmětem zadávacího řízení je uzavření kupní smlouvy na dodávku 11 ks velitelsko štábních vozidel.
Poskytování služeb pneuservisu
Předmětem plnění veřejné zakázky je provádění pneuservisních prací na vozidlech zadavatele, a to včetně dodávky nových pneumatik a rovněž uskladnění pneumatik; blíže viz zadávací podmínky.
Nákup 9 ks vozidel zvláštního určení 4x4 pro CS ČR 2020
Jedná se o nákup 9 ks vozidel zvláštního určení pro všechny druhy terénu. Bližší specifikace je uvedena v Příloze č. 1 - technická specifikace.
Nákup vyprošťovacího automobilu II. - opětovné vyhlášení
Předmětem veřejné zakázky je nákup jednoho kusu vyprošťovacího automobilu kategorie 2 „pro smíšený provoz“ (schopný provozu na všech komunikacích a částečně i mimo komunikace, v provedení V „speciálním rozšířeném“, hmotnostní třídy S „těžké“.
Automobily dodávkové 5 místné
Předmětem je nákup 5 ks dodávkových automobilů pětimístných.
RD na dodávky osobních vozidel v policejním provedení s pohonem 4x2 - opakované vyhlášení
Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných na základě rámcové dohody budou průběžné dodávky osobních automobilů v policejním provedení s pohonem 4x2. Celkový předpokládaný objem vozidel pro předmětnou veřejnou zakázku je cca 1 200 kusů. Blíže viz ZD.
Elektromobily pro Prahu III
Předmětem plnění zadávané veřejné zakázky (dále jen „veřejná zakázka“) je nákup 7 plně elektrických vozidel pro příspěvkové organizace zadavatele, homologovaných a technicky způsobilého typu ve smyslu zákona č. 56/2001 Sb., o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích, a o změně zákona č. 168/19999 Sb., o pojištění odpovědnosti za škodu ...
Dodávka užitkových vozidel pro záchrannou stanici
Předmětem plnění zakázky je dodávka spočívající v dodání 2 ks užitkového automobilu typu dodávka v rozsahu technické specifikace.
Servis vozidel
Předmětem plnění veřejné zakázky je komplexní zajištění a zabezpečení pozáručního servisu, tj. opravy a údržby vozidel pro zadavatele Všeobecnou fakultní nemocnici v Praze, blíže viz zadávací podmínky.
DNS - Pořízení vozidel do vlastnictví ČP
Cílem zadávacího řízení je zavedení dynamického nákupního systému (dále též „DNS“) sloužícího pro zadávání dílčích veřejných zakázek na nákup vozidel všech kategorií a druhů pohonu (klasická i alternativní paliva). DNS bude časově neomezený a otevřený po celou dobu svého trvání všem dodavatelům. DNS bude rozdělen do 3 kategorií. Další ...
Velká dodávková užitková vozidla
Předmětem je dodávka 1 ks velkého užitkového vozidla 4x4 a 1 ks dodávkového vozidla pro přepravu zařízení pro měření tramvajových tratí 4x2.
Skříňová vozidla a nosič nástaveb
Předmětem je dodávka 2 ks skříňových vozidel nad 3,5 t, odpovídajících technickým požadavkům na vozidlo dle Přílohy č. 4A zadávací dokumentace a 1 ks univerzálního nosiče nástaveb nad 3,5 t, odpovídajícího technickým požadavkům na vozidlo dle Přílohy č. 4B zadávací dokumentace.
Dodávky pneumatik pro Skupinu ČEZ
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky pneumatik a souvisejících služeb pro Skupinu ČEZ ve smyslu zákona č. 56/2001 Sb., o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích a o změně zákona č. 168/1999 Sb., o pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla a o změně některých souvisejících zákonů (zákon o pojištění ...
Nákup dopravních prostředků v letech 2021-2022
Předmětem plnění je dodávka 50 ks osobních automobilů dle technické specifikace uvedené v příloze č. 1 zadávací dokumentace, pro potřeby Generální inspekce bezpečnostních sborů.
MČ Praha-Satalice - dodávka cisternové automobilové stříkačky
Předmětem zadávacího řízení je pořízení nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 3000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „smíšená v provedení „VH“ a hmotnostní třídy S (dále jen „CAS“) pro MČ Prahu-Satalice .