SMV pro S03 X - 5001/2020
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 14 ks nových vozidel jedné tovární značky v provedení combi.
Služby operativního leasingu osobních vozidel - střední třída
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody s jedním dodavatelem na dobu 48 měsíců na pronájem nových osobních vozidel z výroby. Vozidla budou pořízena formou full servisu operativního leasingu.
Speciální vozidlo pro detekci a kontrolu v oblasti omamných a psychotropních látek
Předmětem veřejné zakázky je nákup 1 ks speciálního vozidla pro detekci a kontrolu v oblasti omamných a psychotropních látek - speciálního kontrolně technického vozidla určeného pro provádění kontrol nebezpečných a potencionálně nebezpečných látek v rámci celé České republiky. Toto speciální vozidlo bude dodávkového typu (do 3500 kg) s požadovanou ...
Osobní vozidla typu SUV 4x4
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 3 kusů nových nepoužitých osobních vozidel typu SUV 4x4 v rozsahu technické specifikace a v souladu se zadávacími podmínkami. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen vzorem Kupní smlouvy (dále jen „smlouva“), který tvoří přílohu č.1 zadávací dokumentace.
Pojištění vozidel společnosti ČEPRO, a.s.
Předmětem zakázky je zajištění pojistné ochrany vozového parku zadavatele a zajištění ochrany před riziky vyplývajícími z činnosti zadavatele - odpovědnost za škodu způsobenou provozem motorového vozidla.
Operativní leasing osobních vozidel pro Skupinu ČEZ
Předmětem veřejné zakázky je ujednání rámcových podmínek časově omezeného užívání osobních vozidel ve vlastnictví Dodavatele v (sub)kategoriích specifikovaných v zadávací dokumentaci spolu s poskytnutím souvisejících služeb, tedy sjednání podmínek pronájmu osobních vozidel pro Skupinu ČEZ formou operativního leasingu. Vozidla budou pronajímána na ...
Náhradní díly pro techniku na podvozku T-815-7
Předmětem této veřejné zakázky je nákup nových originálních náhradních dílů pro techniku na podvozku Tatra 815-7, dále specifikovaný v příloze č. 1 ZD (dále jen „zboží“). Dodávka zboží bude dodavatelem realizována v souladu s podmínkami stanovenými v návrhu kupní smlouvy, který tvoří přílohu č. 2 této ZD.
Operativně taktická vozidla
Předmětem veřejné zakázky je dodání 15 ks speciálních osobních motorových vozidel typu SUV s vestavěným kamerovým systémem tvořící funkční celek, složený z kamer, počítače s detekčním SW a interním úložištěm.
Rámcová dohoda - Dodávka kolových traktorů a vyvážecích vleků
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody (dále též „RD“) s jedním účastníkem v souladu s § 131 ZVZ na každou část veřejné zakázky, přičemž celkem se jedná až o 13 strojů. V rámci každé části VZ zadavatel garantuje odběr 1 stroje. Součástí předmětu plnění je také zprovoznění strojů a jejich agregace s požadovanými nástavbami a ...
Osobní vozidla typu SUV 4x4 hybridní pohon
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 kusů nových nepoužitých osobních vozidel typu “SUV" 4x4 s hybridním pohonem v rozsahu technické specifikace a v souladu se zadávacími podmínkami.
Komplexní pojištění Městské části Praha 13 pro období 2021 - 2024
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy na pojišťovací služby spojené s pojištěním majetku vč. školních a předškolních zařízení, odpovědnosti za újmu a pojištění motorových vozidel na období 4 let, tj. od 1.1.2021 do 31.12.2024 (viz. zadávací dokumentace).
20-019 Autocisterna na pitnou vodu
Předmětem VZ je pořízení 1 ks nové autocisterny na pitnou vodu s nerez zateplenou nástavbou 8 m3, s pohonem 4 × 2 (dále jen „autocisterna“), pro potřeby zadavatele a k zajištění nezbytné dodávky „nouzového zásobování pitnou vodou“ v rámci území České republiky.
FZŠ - Technický automobil TA-S2 s HNJ - opětovné vyhlášení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks technického vyprošťovacího automobilu kategorie podvozku 2 „smíšený“ v provedení Z „základním“ a hmotnostní třídě S „těžké“ vč. příslušenství dle technických podmínek a v souladu s vyhláškou č. 35/2007 Sb., o technických podmínkách požární techniky, ve znění vyhl. č. 53/2010 Sb., včetně českého technického ...
FZŠ - Nákup vyprošťovacího automobilu
Předmětem veřejné zakázky je nákup jednoho kusu vyprošťovacího automobilu kategorie 2 „pro smíšený provoz“ (schopný provozu na všech komunikacích a částečně i mimo komunikace, v provedení V „speciálním rozšířeném“, hmotnostní třídy S „těžké“.
Nákup osobních vozidel s odkupem stávajících vozidel Škoda Octavia
Zadavatel disponuje vozovým parkem 5 ks osobních automobilů Škoda Octavia, jejichž seznam je součástí zadávací dokumentace. Tato stávající vozidla chce zadavatel obměnit za 6 ks nových vozidel. Obměna těchto vozidel flotily bude zadavatelem provedena jednorázově s cílem zachovat unifikaci flotily vozidel z hlediska komfortu, bezpečnosti a ...
Vozidla pro FD ČVUT
Předmětem zakázky je nákup 2 ks automobilů.
Dodání hasičského vozidla pro ETE
Předmětem veřejné zakázky je pořízení hasičského vozidla dle požadavků uvedených v části 3 Zadávací dokumentace „Technická specifikace“. Přesné vymezení Předmětu veřejné zakázky a ostatní požadavky na jeho provedení včetně informací, podmínek, specifikací a ostatních údajů jsou detailně specifikovány v části 3 a 5 Zadávací dokumentace.
Vozidla nad 3,5 t - speciální nákladní
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks speciálního nákladního vozidla - valníku s hydraulickou rukou a upravenou ložnou plochou, odpovídajícího technickým požadavkům na vozidlo dle Přílohy č. 4A této zadávací dokumentace a 3 ks vozidel pro odtah autobusů, odpovídajících technickým požadavkům na vozidlo dle Přílohy č. 4B této zadávací ...
Dodávka osobních automobilů pro SZIF
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 17 ks nových osobních automobilů, a to v těchto skupinách: a) vozidlo nižší třídy 8ks b) vozidlo střední třídy 2ks c) vozidlo vyšší střední třídy 1ks d) vozidlo vhodné i do terénu s pohonem 4x4 s tažným zařízením 1ks e) vozidlo vhodné i do terénu s pohonem 4x4 bez tažného zařízení 1ks f) vozidla ...
Rámcová dohoda na přestavbu komerčních vozidel M1 na vozidla zvláštního určení SG - policejní speciál
Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných na základě rámcové dohody budou dodávky komerčních vozidel přestavěných na vozidla zvláštního určení SG - policejní speciál dle technické specifikace uvedené v Příloze č. 1 RD. Blíže viz ZD.
Sanitní vozidlo RZP č. 2
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy s jedním dodavatelem na dodávku až 30 kusů sanitních vozidel rychlé zdravotnické pomoci. Vozidla budou zadavateli (kupujícímu) dodávána za podmínek uvedených v rámcové kupní smlouvě, a to na základě jednotlivých objednávek zadavatele. Rámcová kupní smlouva bude uzavřena s jedním ...
Dodávka užitkových vozidel
Předmětem plnění zakázky je dodávka spočívající v dodání 2ks automobilů typu dodávka v rozsahu technické specifikace a v souladu se zadávacími podmínkami.
Strojové vybavení - nosiče
Plnění zakázky spočívá v dodávce požadovaného zboží - automobilových nosičů kontejnerů a jejich servisu. Další specifikace předmětu plnění této zakázky je uvedena v podrobné specifikaci zakázky, která tvoří přílohy č. 2 a 3 zadávací dokumentace.
Rámcová dohoda na dodávky speciálních vozidel-čtyřkolek (ATV) v letech 2020 až 2023
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody na speciální vozidla čtyřkolky na období 2020-2023 v předpokládaném celkovém počtu 50 ks čtyřkolek (ATV) uzpůsobených pro celoroční provoz.
Rámcová dohoda - Dodávka nákladních vozidel s kontejnerovými nosiči
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem v souladu s § 131 ZVZ na pořízení až 2 nových nákladních vozidel s kontejnerovými nosiči dle specifikace v příloze zadávací dokumentace. Zadavatel garantuje odběr 1 ks. Součástí předmětu plnění je také provádění servisních (garančních) prohlídek a prací stanovených výrobci ...