Dodávka vozidel formou operativního leasingu
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytnutí služby na pronájem 3 kusů služebních vozidel formou operativního leasingu pro společnost Nemocnice Pardubického kraje, a.s. v souladu s podmínkami uvedenými v této zadávací dokumentaci. Délka operativního leasingu u všech 3 vozidel je 36 měsíců.
Stranový překladač
Dodávka 4 kusů nákladních souprav, které se skládají z tažného vozidla a návěsu nákladního vozidla - stranového překladače kontejnerů ISO 1.
Osobní manažerské automobily
Předmětem Veřejné zakázky jsou dodávky nových manažerských a referentských vozidel, včetně poskytování servisních služeb a zajištění dodávek náhradních dílů.
Servis vozidel
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je komplexní zajištění a zabezpečení pozáručního servisu, tj. opravy a údržby vozidel pro zadavatele Všeobecnou fakultní nemocnici v Praze, blíže specifikovaných v návrhu servisní smlouvy, která tvoří přílohu č. 2 těchto zadávacích podmínek.
Pojištění majetku, vozidel a odpovědnosti společnosti Technologie hlavního města Prahy, a.s.
Předmětem této veřejné zakázky je uzavření 4 pojistných smluv na níže uvedená rizika: 1. část: Pojištění majetku 2. část: Pojištění podnikatelské odpovědnosti 3. část: Pojištění manažerské odpovědnosti 4. část: Flotilové pojištění služebních vozidel
FZŠ - Rychlé zásahové automobily II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks rychlých zásahových automobilů hmotnostní třídy L, kategorie podvozku 1, s označením „RZA-LIZ“.
Autonosič kontejnerů CTS
Předmětem veřejné zakázky je pořízení 1 ks nového autonosiče kontejnerů CTS 14 t 6×6 ADR. Zadavatel požaduje, aby předmět zakázky byl kompatibilní se stávajícími kontejnery v délkách od 4,5 - 6,4 m a okem pro výšku háku 1 570 mm, a to zejména se vzduchotěsným kontejnerem o objemu 25 m3 a izotermním kontejnerem uloženými v místě plnění.
Automobil pro výcvik řidičů - nákup
Dodávka 2 ks výcvikového vozidla do autoškoly pro výuku a výcvik řidičů pro skupinu C a CE pro vlastní přípravu vojenských zkušebních komisařů.
Vozidla s nástavbou stranového překladače
Předmětem této veřejné zakázky je nákup 12 ks nákladních vozidel s nástavbou stranového překladače. Zboží je podrobně specifikováno v příloze č. 1 ZD.
Dodávka zásahového požárního automobilu CAS 30
Předmětem Veřejné zakázky je dodávka jednoho nového zásahového požárního automobilu CAS 30, homologovaného pro Českou republiku s pohonem 4x4, s možností hašení pěnou a vodou, zařízením pro řezání a hašení tlakovou vodou, zařízením pro prvotní zásah, lanovým navijákem a osvětlovacím stožárem včetně poskytování servisních služeb a zajištění dodávek ...
SMV S03 SX - 5001/2021
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks nových vozidel.
Rychlý zásahový automobil s vysokotlakým hasicím a řezacím zařízením
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks rychlého zásahového automobilu hmotnostní třídy L, kategorie podvozku 1, s označením „RZA-LIZ“ s vysokotlakým hasicím a řezacím zařízením.
FZŠ - Rychlé zásahové automobily
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks rychlých zásahových automobilů hmotnostní třídy L, kategorie podvozku 1, s označením „RZA-LIZ“.
Poptávám náhradní díly na vůz Kia
Poptávám levý přední světlomet na vůz Kia Magentis 2007 2.0 crdi a clonu řidiče.
Poptávám opravu vozu Audi
Poptávám opravu vozu Audi A6. Fotky zde: https://www.uschovna.cz/zasilka/SSB4SGFDB36NNZ3B-CMG/63PUTMSZHA
Servis a opravy služebních dopravních prostředků 2022 - 2025
Předmětem veřejné zakázky je zajištění servisních služeb motorových vozidel, které jsou ve vlastnictví Krajského ředitelství policie Středočeského kraje.
Užitková vozidla pro scénický provoz
dodávka 2 vozidel do 3,5t pro přepravu rekvizit, dekorací a materiálů k výrobě dekorací v rozsahu a v souladu se zadávací dokumentací
Vozidlo - koroner
Dodávka 1 (jednoho) kusu nového dodávkového vozidla do 3,5t pro výjezdovou skupinu KORONER na základě kupní smlouvy. Minimální požadavky na technickou specifikaci vozidla jsou uvedeny v Příloze č. 4 ZD. Znázornění požadované zástavby vozidla je v Příloze č. 5 ZD.
Provádění servisu a oprav nákladních automobilů
Provádění servisu a oprav nákladních automobilů. Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení servisu a oprav (dále jen „servis“) 53 ks vozidel - služebních dopravních prostředků (dále jen SDP) na pracovištích poskytovatele. Konkrétně se jedná o tyto typy SDP: nákladní automobily třídy:„N2“, „N3“, traktory „T“ a přívěsné vozíky za osobní a ...
Rámcová dohoda na dodávky cisternových automobilových stříkaček pro HZS ČR - CAS 30
Předmětem zadávacích řízení je v souladu s ustanovením § 131 zákona uzavření rámcové dohody na průběžné dodávky cisternových automobilních stříkaček (dále též „CAS“) pro HZS ČR. Celkový předpokládaný objem předmětu plnění je 50 kusů CAS 30 - S3VH v průběhu dvou let od účinnosti rámcové dohody.
Vyprošťovací automobil hmotnostní kategorie L
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks vyprošťovacího automobilu hmotnostní třídy L, kategorie podvozku 1 s označením VYA L1Z podle vyhlášky č. 35/2007 Sb., o technických podmínkách požární techniky, ve znění pozdějších předpisů, určeného především pro zásahy u mimořádných událostí s výskytem vozidel na elektrický pohon.
VZ 92221 - Dodávka elektromobilů pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 4 vozidel s elektrickým duálním pohonem pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy včetně dopravy předmětu plnění na místo plnění. Součástí předmětu plnění je i dodávka a instalace výstražných zvukových a světelných zařízení ve skrytém provedení.
Tahače pro Přenosovou techniku III.
Dodávka 2 ks ojetých návěsových tahačů (dále též jako tahač či vozidlo) pro návěsy přenosového vozu PV HD1 a pomocného vozu, které jsou používány pro přenosy televizních pořadů, v rozsahu a v souladu se zadávací dokumentací
SMV pro S03 XV - 5001/2021
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 kusů nových osobních vozidel jedné tovární značky v provedení sedan.
Poptávám náhradní díl na vůz Daewoo Matiz 100
Sháním přední stabilizátor 0,8 pro Daewoo Matiz 100 - rok výroby 1998 typ F2CV max. výkon 37,5/5 900 zdvih. obj. 796 cm3.