Opravy a údržby CAS - celkové opravy
Předmětem VZ je v souladu s § 131 zákona uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na provádění celkových oprav (dále jen „dílo“) cisternových automobilů stříkacích - CAS 32 T-815 (dále jen „vozidlo“) na území České republiky. Plnění díla bude probíhat prostřednictvím dílčích VZ (dále jen „dílčí VZ“)
RSLT Banská Bystrica, vrátane pracovísk Kriváň, Žarnovica
Predmetom zákazky je oprava a údržba vozidiel v súlade s Nariadením EK 461/2010 autorizovanou opravovňou bez výmeny alebo s výmenou náhradných dielov (originálnych náhradných dielov alebo schválených náhradných dielov verejným obstarávateľom) na motorové vozidlá s najväčšou prípustnou celkovou hmotnosťou vyššou ako 12000 kg kategórie N3, N3G ...
Poptávám realizaci nezávislého topení do vozu
Mám vůz Škoda - Octavia 1999, pohon dostavba LPG. Doděláváte bufík na LPG a je nutno jej přihlásit na DI do OTP? Děkuji Martin Zvěřina
Poptávám montáž střešního okna na vůz Toyota
Poptávám montáž střešního okna na vůz Toyota Rav4 hybrid r.2017. Případně jaký typ doporučítě a v jaké ceně. Děkuji s pozdravem Grepl.
Provádění servisu a oprav služebních dopravních prostředků KŘP hl. m. Prahy
Provádění servisu a oprav služebních dopravních prostředků Krajského ředitelství policie hl. m. Prahy. Dále viz Zadávací podmínky s přílohami č. 1-4 a veřejným klíčem k šifrování cenové nabídky. Předpokládaná hodnota VZ je 24 793 388 Kč bez DPH t.j. 30 000 000 Kč včetně DPH, která je nepřekročitelná.
Poptávám polep automobilu
Poptávám polep přední kapoty vozu Nissanu X-Trail. Chtěl bych čirou nebo stříbrnou . Prosím o cenu . Předem děkuji za odpověď. Merta
Poptávám repasi dvou silentbloků
Poptávám repasi dvou silentbloků na Tatraplan T 600. Děkuji za návrh, cenu respektuji. S pozdravem Jirka Pollak.
Poptávám instalaci nezávislého topení do automobilu Škoda Rapid
Poptávám instalaci nezávislého topení do automobilu Škoda Rapid 1.0 TSI, benzín, rok výroby 2017. Prosím o celkovou cenu i s montáží.
Opravy a údržba vozidel a příslušenství k nim včetně souvisejících služeb
Opravy a údržba vozidel a příslušenství k nim a související služby
Opravy a údržba autobusů Dopravní společností Ústeckého kraje
Předmětem této veřejné zakázky je výběr dodavatelů, kteří budou provádět mimozáruční opravy a údržbu autobusů Dopravní společnosti Ústeckého kraje, příspěvkové organizace (dále také jen „DSÚK“), a to jak autobusů ve vlastnictví DSÚK, tak i autobusů pronajatých. Veřejná zakázka je v souladu s ustanovením § 18, § 35 a § 101 zákona rozdělena na 7 ...
Poptávám servis vozu Smart
Poptávám opravu automobilu Smart rok výroby 2005. Jedou pouze dva válce. Auto má automatickou převodovku. Upravené řizení pro invalidy.
Náhradní díly a servis osobních, užitkových a nákladních vozidel Krajské zdravotní a.s.
Zajištění servisu osobních, užitkových a nákladních vozidel Krajské zdravotní, a.s. na období dvou let.
Náhradní díly a servis sanitních vozidel Krajské zdravotní a.s.
Zajištění servisu sanitních vozidel Krajské zdravotní, a.s. na období dvou let.
Servis služobných motorových vozidiel ÚPSVaR
Predmetom zákazky je poskytnutie servisných služieb pre služobné motorové vozidlá Ústredia práce, sociálnych vecí a rodiny (UPSVR). Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Výběr poskytovatele servisních služeb, oprav a zajištění technických a emisních prohlídek vozidel
Předmětem veřejné zakázky je uzavření písemné rámcové dohody mezi Zadavatelem a vybranými Dodavateli pro provádění záručního a pozáručního servisu, záručních oprav, garančních oprav, údržby a pozáručních oprav i oprav po dopravních nehodách vozidel značky Isuzu a elektromobilů Hyundai Kona v majetku Správy Národního parku Šumava.
Neplánované opravy a ošetrenia nákladného automobilu TATRA a jeho modifikácie
Poskytovanie služieb neplánovaných opráv a ošetrení nákladných automobilov TATRA a ich modifikácií. Opravy/údržba: -vykonanie predpísanej údržby po odjazdení predpísaného počtu prevádzkových jednotiek a uplynutí časových intervalov pre servisné úkony (servisné a garančné prehliadky), -výmena a opravy čelných skiel, -opravy a údržba účelových ...
Poptávám ošetření spodku vozu
Poptávám ošetření spodku vozu nástřikem.
Zajištění servisu a oprav služebních vozidel ČIŽP IV
Předmětem této veřejné zakázky je provádění komplexního záručního a pozáručního servisu, pneuservisu, údržby, oprav a zajištění STK, včetně emisí vozidel v majetku České inspekce životního prostředí na celé České republice. Záručním a pozáručním servisem jsou míněny zejména pravidelné servisní prohlídky stanovené výrobcem na jednotlivé typy ...
Servis vozidel
Předmětem plnění veřejné zakázky je komplexní zajištění a zabezpečení pozáručního servisu, tj. opravy a údržby vozidel pro zadavatele Všeobecnou fakultní nemocnici v Praze, blíže viz zadávací podmínky.
Výběr poskytovatele servisnch služeb, oprav a zajištění technických a emisních prohlídek vozidel
Předmětem veřejné zakázky je uzavření písemné rámcové dohody mezi Zadavatelem a vybranými Dodavateli pro provádění záručního a pozáručního servisu, záručních oprav, garančních oprav, údržby a pozáručních oprav i oprav po dopravních nehodách vozidel značky Isuzu a elektromobilů Hyundai Kona v majetku Správy Národního parku Šumava.
Opravy a servis nákladních vozidel kategorie N2, N3 a návěsů/přívěsů O4
Předmětem VZ je uzavření 7 RD, každá s jedním dodavatelem, na období 48 měsíců na opravy, servis a údržbu nákladních vozidel N2, N3 a návěsů/přívěsů kategorie O4 (Iveco, Avia aj.).
Poptávám výměnu autoskla
Potřebuji vyměnit zadní sklo pátých dveří na voze Škoda Octavia I combi r.v. 2004 s vyhříváním. Zajímá mě termín a cena výměny.
FZŠ - Obměna podvozku vyprošťovacího automobilu
Předmětem plnění veřejné zakázky je úprava podvozku vyprošťovacího automobilu T815 6x6.2 za účelem zlepšení výkonových parametrů vozidla.
UTB - Servis a opravy motorových vozidel 2020 - 2024
Předmětem plnění veřejné zakázky je servis a opravy motorových vozidel ve vlastnictví zadavatele. Předmět veřejné zakázky bude poskytován pro potřeby Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně (dále také „UTB ve Zlíně“) a je dále vymezen Smlouvou, která tvoří přílohu Zadávací dokumentace.
Servis, oprava a údržba sanitních, dodávkových a osobních vozidel FNOL 2020
Předmětem veřejné zakázky je provádění servisu, oprav a údržby sanitních, dodávkových a osobních vozidel Fakultní nemocnice Olomouc včetně dodávek výhradně nových originálních náhradních dílů.