Instrumentárium pro okluze ouška levé síně
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek instrumentária pro okluze ouška levé síně pro Nemocnici Na Homolce.
Dodávky SZM - Srdeční mechanické chlopně
Předmětem této veřejné zakázky, resp. jejích jednotlivých částí, jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu (SZM) ve smyslu ustanovení § 2 zákona č. 268/2014 Sb., o zdravotnických prostředcích a o změně některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů, a to srdečních mechanických chlopní, potřebných k léčbě srdečních ...
Hlasové protézy k rehabilitaci hlasu u pacientů po totální laryngektomii
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou dodávky hlasových protézy k rehabilitaci hlasu u pacientů po totální laryngektomii.
FN Motol - Dodávky katetrizačních chlopní pro implantaci do aortální pozice - s mechanicky řízeným
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou dodávky katetrizačních chlopní bovinních a samoexpandibilních pro implantaci do aortální pozice - s mechanicky řízeným uvolňováním.
Nitrooční čočky pro operaci katarakty
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky nitroočních čoček pro operaci katarakty pro Oční kliniku 1. LF UK a ÚVN v rozsahu a v souladu se zadávací dokumentací (dále i jen „ZD“) a jejích přílohách.
Servis a odborná údržba PET/CT
Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je pozáruční servis a odborná údržba zdravotnických přístrojů umístěných na pracovištích Všeobecné fakultní nemocnice v Praze (VFN) na dobu neurčitou dle ostatních zadávacích podmínek.
Servis a odborná údržba přístrojů IV
Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je pozáruční servis a odborná údržba zdravotnických přístrojů umístěných na pracovištích Všeobecné fakultní nemocnice v Praze (VFN) na dobu neurčitou dle ostatních zadávacích podmínek.
Dodávky spotřebního materiálu pro kapilární elektroforetická stanovení
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky veškerého spotřebního materiálu pro kapilární elektroforetická stanovení (dále jen zboží) pro Všeobecnou fakultní nemocnici v Praze (dále jen VFN) uvedeného v příloze této zadávací dokumentace.
Dodávky reagencií a spotřebního materiálu pro metody infekční serologie vč. zápůjčky analyzátoru
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky diagnostik, reagencií a spotřebního materiálu pro aplikaci laboratorních vyšetřovacích metod infekční serologie pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími podmínkami. Nedílnou součástí předmětu plnění veřejné zakázky je bezplatná ...
Dodávky SZM - Podtlaková a proplachová terapie
Předmětem této veřejné zakázky, resp. jejích jednotlivých částí, jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu, a to spotřebního materiálu pro hojení ran metodou podtlakové a proplachové terapie, potřebného k léčbě pacientů na pracovištích zadavatele. Zadavatel požaduje bezplatné vypůjčení přístrojů pro podtlakovou i proplachovou ...
20-123.2 Rukavice vyšetřovací (ochranné)
Předmětem VZ je dodávka 12 101 300 ks nových jednorázových nesterilních rukavic vyšetřovacích (ochranných) velikosti M, L, XL, nitrilových, nepudrovaných (PWF), bezprašných. Předmět VZ je rozdělen na 5 samostatných částí, a sice: 1. část VZ: Dodávka 2 420 300 ks rukavic, z toho 806 700 ks velikosti M, 806 800 ks velikosti L a 806 800 ks velikosti ...
FN Motol - Plenkové kalhotky pro dospělé - sdružená veřejná zakázka 2
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky plenkových kalhotek pro dospělé na základě dílčích objednávek, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Dodávky budou realizovány pro zúčastněná zdravotnická zařízení, kterými jsou Fakultní nemocnice v Motole, Fakultní nemocnice Hradec Králové a Nemocnice Na Homolce.
VZ 91520 - Dodávka ochranných roušek pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 50 000 kusů zdravotnických třívrstvých roušek pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy, včetně dopravy na místo plnění.
Dodávka zdravotnických čepic / zesílených plášťů
Předmětem plnění jsou průběžné dodávky zdravotnických čepic/zesílených plášťů a to v souladu se zadávacími podmínkami.
Fixace, krytí a náplasti
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek fixací, krytí a náplastí pro Nemocnici na Homolce.
Dodávky respirátorů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka respirátorů pro Všeobecnou fakultní nemocnici v Praze (VFN) a Thomayerovu nemocnici (TN) na základě smlouvy o sdruženém nákupu. Každá ze stran sdruženého nákupu uzavře s dodavatelem samostatnou smlouvu na předmět plnění. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen závazným návrhem Kupní smlouvy, která ...
Centrální nákup - dodávky osobních prostředků pro ochranu dýchacích cest
Předmětem plnění VZ zadávané v rámci centralizovaného zadávání jsou jednorázové, jakož i průběžné dodávky osobních prostředků pro ochranu dýchacích cest, konkrétně respirátorů a operačních masek, a to ve smyslu ustanovení § 2 zákona č. 268/2014 Sb., o zdravotnických prostředcích a o změně některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších ...
Infuzní a transfuzní sety
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek infuzních a transfuzních setů pro Nemocnici na Homolce.
Rámcová dohoda na nákup respirátorů třídy FFP3
Předmětem plnění jsou průběžné dodávky respirátorů třídy FFP3 a to v souladu se zadávacími podmínkami.
FN Motol - Univerzální sety
Předmětem plnění jsou průběžné dodávky univerzálních setů, sloužících k zarouškování pacienta v průběhu operace napříč chirurgickými obory.
Filtrační polomaska FFP3
Předmětem VZ je dodávka 1 109 000 ks filtračních polomasek (respirátorů) FFP3 bez výdechového ventilu (dále jen „respirátor FFP3“) zakrývajících ústa, nos a bradu a poskytující uživateli náležité utěsnění obličeje od okolního ovzduší - chrání uživatele i okolí. Respirátor FFP3 je určen k ochraně před nebezpečnými částicemi ve formě prachu, ...
FN Motol - Dodávky souprav diagnostik a spotřebního materiálu pro imunochemické analyzátory
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou dodávky souprav diagnostik a spotřebního materiálu pro imunochemické analyzátory, a to na dobu neurčitou, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Součástí předmětu plnění je v rámci předmětných částí této veřejné zakázky bezúplatná výpůjčka.
Tlakový injektor kontrastních látek pro CT
Zapůjčení 2 ks tlakových injektorů kontrastních látek, dodávky spotřebního materiálu pro injektory a servisní zajištění těchto přístrojů, vše po dobu 8 let.
Proužky diagnostické pro testování glykémie I
Předmětem veřejné zakázky, resp. jejích jednotlivých částí, jsou opakované dodávky zdravotnického spotřebního materiálu ze skupiny diagnostických proužků pro testování glykémie.
FN Motol - Centrální žilní katetry pro dospělé
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky centrálních žilních katétrů pro dospělé, k zajištění dlouhodobého žilního vstupu s možností aplikace vysokých objemů (infuze, parenterální výživa, apod.) u dospělých pacientů.