Dodávka testů na přítomnost omamných a psychotropních látek v těle ze slin
Předmět veřejné zakázky je dodání celkem 27.000 ks slinných testů pro Probační a mediační službu na detekci omamných a psychotropních látek (OPL), kdy doručení celkové zásilky všech testů bude pravděpodobně probíhat ve třech dodávkách. Předpoklad doručení první dodávky je červenec 2019 a dále zadavatel nezávazně předpokládá další dodávky vždy ...
HVLP-Náhrady plazmy – želatinové přípravky II. - Gelofusin
Předmětem veřejné zakázky jsou opakované dodávky léčivých přípravků s obsahem s obsahem želatiny a minerálů Gelofusin pro léčbu pacientů ve schválených indikacích.
Dodávky diagnostického kitu pro scintigrafii s 111In-pentetreotidem
• Předmětem plnění jsou průběžné dodávky diagnostického kitu pro scintigrafii s 111In-pentetreotidem (dále jen zboží), a to ve skladbě a předpokládaném množství uvedeném v příloze č. 2 této zadávací dokumentace.
FN Motol – Spotřební materiál k robotickému systému Da Vinci Xi
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu k robotickému systému da Vinci Xi určeného k provádění operačních výkonů s robotem, a to po dobu 24 měsíců.
Dodávky dezinfekčních prostředků na velké plochy s výpůjčkou směšovacích zařízení
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky dezinfekčních prostředků předmětu kupní smlouvy (dále jen zboží) pro Všeobecnou fakultní nemocnici v Praze (dále jen VFN) uvedeného v?příloze této zadávací dokumentace - Druh a předpokládaný počet.
FN MOTOL - Dodávka souprav diagnostik a spotřebního materiálu pro rutinní biochemické analýzy
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou postupné dodávky souprav diagnostik, kalibrátorů a originálního provozního spotřebního materiálu k materiálnímu zajištění požadovaného spektra analytů pro rutinní biochemické analýzy. Dále je předmětem plnění veřejné zakázky na základě Smlouvy o výpůjčce i bezplatné zapůjčení a instalace tří kompatibilních ...
FN Motol – Systém pro podtlakovou terapii ran II
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou dodávky spotřebního materiálu pro podtlakovou terapii ran a bezplatná výpůjčka systémů pro potřeby FN Motol.
Dodávky SZM - Krytí, fixace, náplasti
Předmětem této veřejné zakázky, resp. jejích jednotlivých částí, jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu (SZM) ve smyslu ustanovení § 2 zákona č. 268/2014 Sb., o zdravotnických prostředcích a o změně některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „Zákon o zdravotnických prostředcích“), a to krytí, fixací ...
FN Motol - Dodávka diagnostických souprav pro vyšetřování prenatálního screeningu
Předmětem plnění této veřejné zakázky, a to po dobu 24 měsíců jsou průběžné dodávky diagnostických souprav pro biochemický analyzátor KRYPTOR COMPACT PLUS pro potřeby Ústavu biologie a lékařské genetiky FN Motol
Dodávky spotřebního materiálu pro imunochemická vyšetření s výpůjčkou analytického systému
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky veškerého spotřebního materiálu (dále jen zboží) pro imunochemická vyšetření uvedená v příloze č. 2 pro Všeobecnou fakultní nemocnici v Praze (dále jen VFN).
Dodávka léčivého přípravku oxid dusnatý
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky registrovaného inhalačního oxidu dusnatého (Nitrogenii oxidum - NO) 400 ppm mol/mol nebo mol 800 ppm mol/mol v 10 litrové tlakové lahvi. Blíže viz zadávací podmínky.
FN Motol - Dodávka souprav diagnostik a spotřebního materiálu pro dva analyzátory
Dodávky souprav diagnostik a spotřebního materiálu pro dva analyzátory pro klinickou biochemii a bezplatné zapůjčení dvou plně automatických analyzátorů, které budou sloužit k zajištění analýzy moči a k poskytování širokého spektra biochemických vyšetření sloužící k diagnostice a kontrole léčby ve všech medicínských oborech v rámci FN Motol.
FN Motol - Dodávka souprav diagnostik a spotřebního materiálu pro analyzátor pro klinickou biochemii
celý název VZ : FN Motol - Dodávka souprav diagnostik a spotřebního materiálu pro analyzátor pro klinickou biochemii a bezplatné zapůjčení plně automatického analyzátoru pracující na základě reflexní fotometrie, potenciometrie a fotometrie Předmětem plnění této veřejné zakázky, a to po dobu neurčitou jsou dodávky souprav diagnostik a ...
Dodávky spotřebního materiálu pro analýzu variant lidského germinálního genomu na biočipu
• Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky předmětu kupní smlouvy (dále jen zboží) pro Všeobecnou fakutní nemocnici (dále jen VFN) uvedeného v příloze této zadávací dokumentace - Druh a předpokládaný počet vyšetření
FN Motol - Dodávky enterální výživy
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou dodávky enterální výživy, a to po dobu 48 měsíců.
Dodávka originálního biocidu Sanosil Super 25 Ag
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky 100% originálního biocidu Sanosil Super 25 Ag. s obsahem 50% H2O2 v balení po 30 kg za účelem dezinfekce vody proti bakterii Legionella; blíže viz zadávací podmínky.
Reagencie pro průtokovou cytometrii a mikroskopii
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody se všemi účastníky zadávacího řízení, kteří splní podmínky účasti a požadavky zadavatele uvedené v zadávací dokumentaci a v jejích přílohách. Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka protilátek a reagencií k průtokové cytometrii a mikroskopii.
Dodávky diagnostického kitu pro scintigrafii s 111In-pentetreotidem
Předmětem plnění jsou průběžné dodávky diagnostického kitu pro scintigrafii s 111In-pentetreotidem (dále jen zboží), a to ve skladbě a předpokládaném množství uvedeném v příloze č. 2 této zadávací dokumentace.
Dodávky navigovatelných epidurálních katetrů naváděných videem
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky veškerého spotřebního materiálu (dále jen zboží) pro Kliniku anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny – ambulance bolesti uvedených v příloze č.2 pro Všeobecné fakultní nemocnice v Praze (dále jen VFN). Předmět plnění je blíže specifikován v příloze zadávacích podmínek – Výpočet ...
FN Motol - Dodávka souprav diagnostik a spotřebního materiálu pro analyzátor krevních plynů
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou dodávky souprav diagnostik a spotřebního materiálu pro analyzátor krevních plynů a dále i bezplatné zapůjčení plně automatického analyzátoru k zajištění analýz acidobazické rovnováhy, sloužícího k poskytování širokého spektra biochemických vyšetření sloužící k diagnostice a kontrole léčby ve všech ...
FN Motol -  Dodávky srdečních chlopní a anuloplastických prstenců
Předmětem plnění této veřejné zakázky, jsou průběžné dodávky srdečních chlopní k nahrazení poškozených (patologických) srdečních chlopní a zabezpečení jednosměrného toku krve a anuloplastických prstenců k plastikám u srdečních chlopní sloužících ke zmenšení, stabilizaci a remodelaci srdeční chlopně pro potřeby FN Motol.
Dodávka chemikálií a spotřebního materiálu část 16 - enzymy E
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka enzymů. Podrobné požadavky jsou uvedeny v návrhu rámcové dohody (dále také „rámcová dohoda“) a v příloze č. 1 této rámcové dohody.
Dodávka chemikálií a spotřebního materiálu část 14 - enzymy A
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka enzymů. Podrobné požadavky jsou uvedeny v návrhu rámcové dohody (dále také „rámcová dohoda“) a v příloze č. 1 této rámcové dohody.
Dodávka chemikálií a spotřebního materiálu část 15 - enzymy B
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka enzymů. Podrobné požadavky jsou uvedeny v návrhu rámcové dohody (dále také „rámcová dohoda“) a v příloze č. 1 této rámcové dohody.
Dodávky spotřebního materiálu pro imunochemická vyšetření s výpůjčkou analytického systému
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky veškerého spotřebního materiálu (dále jen zboží) pro imunochemická vyšetření uvedená v příloze č. 2 pro Všeobecnou fakultní nemocnici v Praze (dále jen VFN).