Dodávka inzulínových injekčních stříkaček, aqua pro injectione a desinfekčních čtverečků
Dodávka harm reduction materiálu pro uživatele návykových látek - inzulínové injekční stříkačky; sterilní voda k ředění léčiv; alkoholové čtverečky/tampóny samostatně balené
Dodávky SZM - Intervenční kardiologie III.
Předmětem této veřejné zakázky, resp. jejích jednotlivých částí, jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu, a to diagnostických katetrů angiografických a supertenkých PTCA vodičů, potřebných k léčbě pacientů na pracovištích zadavatele.
Dodávky koronárních balonkových katétrů pro PCI
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek koronárních balonkových katétrů pro PCI pro Nemocnici Na Homolce.
Katétry a vodiče pro IVUS a FFR
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek katétrů a vodičů pro IVUS a FFR pro Nemocnici Na Homolce.
Dodávka diagnostických souprav pro laboratorní vyšetření a materiálně technické zajištění
Předmětem veřejné zakázky jsou postupné dodávky diagnostických souprav vč. systémových roztoků a kalibrátorů, jejich bezplatná výpůjčka a servis k tomu potřebných technologií.
Zařízení pro mechanické trombektomie
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek zařízení pro mechanické trombektomie pro Nemocnici Na Homolce.
Odborná údržba zdravotnického, speciálního a laboratorního vybavení
Předmětem VZ je na každou část VZ, v souladu s § 131 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "ZZVZ") uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na provádění odborné údržby zdravotnického a speciální vybavení mobilních biologických týmů a specializovaných pracovišť Vojenského ...
FN Motol - Dodávka souprav diagnostik a spotřebního materiálu pro analyzátory krevních plynů
Součástí předmětu plnění je dále i bezplatné zapůjčení 5 kusů plně automatických analyzátorů s integrovaným oxymetrem k zajištění analýz acidobazické rovnováhy. Bližší specifikace předmětu výpůjčky a závazné obchodní podmínky jsou uvedeny v Příloze č. 1 Kupní smlouvy – Smlouva o výpůjčce.
FN Motol -  Dodávka souprav diagnostik a spotřebního materiálu pro vyšetření infekčních markerů
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dále i bezplatné zapůjčení a instalace dvou plně automatizovaných analyzátorů s uzavřeným systémem pro diagnostika, umožňující stanovení celého spektra požadovaných analytů na principu chemiluminiscence na paramagnetických částicích a zajištění bezplatných servisních služeb.
Sensory pro kontinuální monitoraci tkáňové oxymetrie
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek sensorů pro kontinuální monitoraci tkáňové oxymetrie pro Nemocnici Na Homolce.
Obinadla
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek obinadel pro Nemocnici na Homolce.
FN Motol -  Operační pláště II
Předmětem plnění této veřejné zakázky, a to po dobu neurčitou v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami jsou průběžné dodávky operačních plášťů.
Dodávky ZP-IVD - Materiální zajištění pro biochemickou a imunochemickou analýzu vzorků
Předmětem veřejné zakázky jsou: a) dodávky originálních reagencií a firemního provozního spotřebního materiálu k materiálnímu zajištění biochemických a imunochemických vyšetření - blíže viz ZD b) bezplatné zapůjčení a instalace nového: 2x automatizovaného integrovaného/modulárního biochemického a imunochemického analytického systému - blíže viz ...
FN Motol – Systém pro měření aktivovaného koagulačního času z plné krve
Předmětem plnění jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu pro měření heparinových hodnot z plné krve pacienta (ACT – aktivovaný koagulační test). Součástí předmětu plnění je rovněž bezúplatná výpůjčka 20 koagulometrů.
Dodávky esofageálních termických sond
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek esofageálních termických sond pro Nemocnici Na Homolce.
Dodávky SZM - Sety pro perfuzi srdce
Předmětem této veřejné zakázky jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu, a to jednorázových setů pro teplou perfuzi srdce pro mobilní ex-vivo orgánový perfuzní a monitorovací systém, určený pro kontinuální normotermní perfuzi srdce během převozu k transplantaci a také samostatně objednatelné příslušenství setu.
Dodávky setů k přístrojové perfuzi jater
Předmětem této veřejné zakázky jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu (SZM) ve smyslu ustanovení § 2 zákona č. 268/2014 Sb., o zdravotnických prostředcích a o změně některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů, a to dodávka minimálně 120 ks setů (kitů) pro perfuzi jater kompatibilních se stávajícím přístrojem ...
FN Motol -  Spotřební materiál k imunoadsorpci pro jedno a více použití
Předmětem plnění této veřejné zakázky, jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu k imunoadsoprci pro jedno a více použití.
Rámcová dohoda na dodávky parenterální výživy
Účelem této veřejné zakázky je vybrat dodavatele k uzavření rámcové dohody ve smyslu § 131 a násl. ZZVZ, na jejímž základě budou realizovány opakující se dodávky léčivých přípravků (parenterální výživy) do nemocniční lékárny NNH.
Dodávky SZM - Stentovaná biologická chlopeň
Předmětem této veřejné zakázky, resp. jejích jednotlivých částí, jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu ve smyslu ustanovení § 2 zákona č. 268/2014 Sb., o zdravotnických prostředcích a o změně některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů, a to stentovaných biologických chlopní ze zvířecího perikardu, potřebných ...
Dodávky spotřebního materiálu pro podtlakovou a proplachovou terapii ran
průběžné dodávky spotřebního materiálu pro podtlakovou a proplachovou terapii ran, včetně bezplatné výpůjčky podtlakových léčebných jednotek a podtlakových léčebných jednotek s funkcí proplachu, která se vztahuje k maximálně 25 kusům podtlakových jednotek a 15 kusům podtlakových jednotek s funkcí proplachu, zdarma – BTK, servis a opravy po dobu ...
Dodávky setů pro infuzní pumpy
Předmětem plnění této VZ, jsou průběžné dodávky setů pro infuzní pumpy pro NNB , a to v souladu se zadávacími podmínkami.
FN Motol – Dodávky soupravy diagnostik/sad diagnostik a originálního spotřebního materiálu
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky souprav diagnostik/sad diagnostik a originálního spotřebního materiálu pro stanovení D Dimeru na POCT analyzátoru z plné krve odebrané do protisrážlivého média (K3 EDTA) přímo na urgentním příjmu pro dospělé pro potřeby Fakultní nemocnice v Motole, a to po dobu 48 měsíců
Dodávky ZP-IVD - Soupravy pro stanovení infekčních a autoimunitních markerů EIA testem
Dodávky originálních reagencií a originálního provozního spotřebního materiálu k materiálnímu zajištění stanovení infekčních a autoimunitních markerů EIA testem (blíže viz ZD) a bezplatné zapůjčení a instalace vhodného kompaktního analytického systému na zpracování diagnostik (blíže viz ZD).
Dodávky spotřebního materiálu pro radiologii I
Předmětem plnění této VZ, jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu pro radiodiagnostickou kliniku NNB, a to v souladu se zadávacími podmínkami.