Fotodisrupční laser pro oftalmologii
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks přístroje - Fotodisrupčního laseru, vč. příslušenství pro Krajskou nemocnici T. Bati, a.s, pro oční oddělení. Podrobná specifikace předmětu plnění je specifikována v příloze č. 4 ZD - technické specifikaci a příloze č. 5 ZD - kupní smlouvě.
Přístroj pro mechanickou trombektomii
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks přístroje pro mechanickou trombektomii vč. příslušenství pro Krajskou nemocnici T. Bati, a.s.. Podrobná specifikace předmětu plnění je specifikována v příloze č. 4 ZD - technické specifikaci a příloze č. 5 ZD - kupní smlouvě.
Léčivé přípravků pro gastrointestinální trakt - PENTASA 2021
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahovou látkou mesalazin po dobu 1 roku. Dodávky jsou specifikovány a další požadavky jsou uvedeny v Příloze č. 2 - Specifikace položek předmětu a Příloze č. 3 - Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem antibiotik XI
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem antibiotik po dobu 1 roku. Dodávky jsou specifikovány a další požadavky jsou uvedeny v Příloze č. 2 - Specifikace jednotlivých částí, Příloze č. 3.1 až 3.10 - Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky NOREPINEFRIN 2021
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahovou látkou Norepinefrin - koncentrát pro infuzní roztok po dobu 2 roky. Dodávky jsou specifikovány a další požadavky jsou uvedeny v Příloze č. 2 - Specifikace jednotlivých částí a Příloze č. 3.1 až 3.3 - Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem antibiotik XII
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem antibiotik po dobu 1 roku. Dodávky jsou specifikovány a další požadavky jsou uvedeny v Příloze č. 2 - Specifikace jednotlivých částí, Příloze č. 3.1 až 3.12 - Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem antibiotik X
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem antibiotik po dobu 1 roku. Dodávky jsou specifikovány a další požadavky jsou uvedeny v Příloze č. 2 - Specifikace položek předmětu a Příloze č. 3 - Cenová nabídka.
Kardiovaskulární echokardiograf nejvyšší třídy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kardiovaskulárního echokardiografu nejvyšší třídy pro potřeby vysoce specializovaného kardiologického centra v Krajské nemocnici T. Bati, a.s.. Podrobná specifikace předmětu plnění je specifikována v příloze č. 4 ZD - technické specifikaci a příloze č. 5 ZD - kupní smlouvě.
Léčivé přípravky s obsahem antibiotik IX
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem antibiotik po dobu 1 roku. Dodávky jsou specifikovány a další požadavky jsou uvedeny v Příloze č. 2 - Specifikace jednotlivých částí, Příloze č. 3.1 až 3.18 - Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem denosumabu III
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem denosumabu v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace je uvedena v příloze č. 1 této zadávací dokumentace (Specifikace předmětu veřejné zakázky).
Léčivé přípravky s obsahem Alteplasa 2021
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem Alteplasa v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace je uvedena v příloze č. 1 této zadávací dokumentace (Specifikace předmětu veřejné zakázky).
Biologická léčba XXI
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků pro biologickou léčbu v rozsahu dle potřeb zadavatele. Veřejná zakázka je rozdělena dle účinných látek na 3 části. Bližší specifikace jednotlivých částí je uvedena v příloze č. 1 (Specifikace jednotlivých částí veřejné zakázky).
Biologická léčba XX
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků pro biologickou léčbu v rozsahu dle potřeb zadavatele. Veřejná zakázka je rozdělena dle účinných látek na 4 části. Bližší specifikace jednotlivých částí je uvedena v příloze č. 1 (Specifikace jednotlivých částí veřejné zakázky).
Zajištění prohlídek těl osob zemřelých mimo zdravotnická zařízení na území Zlínského kraje
Předmětem veřejné zakázky je zajištění prohlídek těl osob zemřelých mimo zdravotnická zařízení na území Zlínského kraje v souladu s § 84 odst. 2 písm. b) zákona č. 372/2011 Sb., o zdravotních službách a podmínkách jejich poskytování, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „zákon o zdravotních službách“). Bližší podrobnosti a požadavky vztahující ...
Intraoperativní mobilní RTG zobrazovací systém s akvizcí dat pro 3D zobrazování
Předmětem plnění veřejné zakázky je obnova, doplnění stávajícího vybavení a dodávka Intraoperativního mobilního RTG zobrazovacího systému s akvizicí dat pro 3D zobrazování pro neurochirugické oddělení. Bližší specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v příloze č. 2 - Technická specifikace.
Extrakorporální litotryptický systém - LERV
Předmětem plnění veřejné zakázky je obnova, doplnění stávajícího vybavení a dodávka Extrakorporálního litotryptického systému - LERV pro urologické oddělení. Bližší specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v příloze č. 2 - Technická specifikace.
Poptávám bělení zubů
Poptávám bělení zubů. Uvažuji o bělení zubů a chtěl jsem se jen tímto zeptat, zda na vaší klinice děláte i laserové i bělení za pomocí gelu a popřípadě jaký je v tom rozdíl cenově i co se týče výdrže. Děkuji mockrát za odpověď, s pozdravem Kovářová.
ZZS ZK - Poskytování přednemocniční neodkladné péče 2021
Předmětem veřejné zakázky je poskytování přednemocniční neodkladné péče ve výjezdových skupinách záchranné služby RLP nebo RV v souladu se zákonem č. 374/2011 Sb. v platném znění lékaři dodavatele splňujícími právními předpisy a zadávací dokumentací stanovené podmínky odborné způsobilosti.
ZZS ZK - Infuzní roztoky 2021
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy, podle které budou na základě dílčích objednávek zadavatele prováděny průběžné dodávky infuzních roztoků, podrobněji specifikovaných v příloze č. 2 zadávací dokumentace. Rámcová smlouva bude uzavřena na období 36 měsíců.
ZZS ZK - Hromadně vyráběné léčivé přípravky 2021
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy, podle které budou na základě dílčích objednávek zadavatele prováděny průběžné dodávky hromadně vyráběných léčivých přípravků, podrobněji specifikovaných v příloze č. 2 této zadávací dokumentace. Rámcová smlouva bude uzavřena na období 36 měsíců.
ZZS ZK - Poskytování přednemocniční neodkladné péče 2020
Předmětem veřejné zakázky je poskytování přednemocniční neodkladné péče ve výjezdových skupinách záchranné služby RLP nebo RV v souladu se zákonem č. 374/2011 Sb. v platném znění lékaři dodavatele splňujícími právními předpisy a zadávací dokumentací stanovené podmínky odborné způsobilosti.
Biologická léčba XIX
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků pro biologickou léčbu v rozsahu dle potřeb zadavatele. Veřejná zakázka je rozdělena dle účinných látek na 7 částí. Bližší specifikace jednotlivých částí je uvedena v příloze č. 1 (Specifikace jednotlivých částí veřejné zakázky).
Biologická léčba XVIII Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Bevacizumab
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků bevacizumab v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace je uvedena v příloze č. 1 této zadávací dokumentace (Specifikace předmětu veřejné zakázky).
ZZS ZK - Hromadně vyráběné léčivé přípravky a infuzní roztoky 2020
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy samostatně pro každou část veřejné zakázky, přičemž podle každé z těchto rámcových smluv budou na základě dílčích objednávek zadavatele prováděny průběžné dodávky hromadně vyráběných léčivých přípravků a infuzních roztoků, podrobněji specifikovaných pro každou část veřejné zakázky v příloze č. ...
Biologická léčba XVI
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků pro biologickou léčbu v rozsahu dle potřeb zadavatele. Veřejná zakázka je rozdělena dle účinných látek na 5 částí. Bližší specifikace jednotlivých částí je uvedena v příloze č. 1 (Specifikace jednotlivých částí veřejné zakázky).