Biologická léčba XVII
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků Trifluridin+Tipiracil, v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace je uvedena v příloze č. 1 této zadávací dokumentace (Specifikace předmětu veřejné zakázky).
Dodávky traumatologických implantátů II
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky implantátů na traumatologické výkony (dále také „zboží“ nebo „komodita“) včetně bezplatné výpůjčky instrumentária po dobu účinnosti smlouvy, v rozsahu dle potřeb zadavatele. Podrobná specifikace a předpokládané množství předmětu veřejné zakázky je uvedena ve formuláři Cenová nabídka (příloha č. 1). ...
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky DARBEPOETIN ALFA 2020
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky DARBEPOETIN ALFA, v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace je uvedena v příloze č. 2 této zadávací dokumentace (Specifikace předmětu veřejné zakázky).
Dodávky Léčivé přípravky k léčbě diabetu INSULINY 2020
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků k léčbě diabetu - INSULINY po dobu 1 roku.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Magnesii Sulfas
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky MAGNESII SULFAS, v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace je uvedena v příloze č. 2 této zadávací dokumentace (Specifikace předmětu veřejné zakázky).
Léčivé přípravky s obsahem antibiotik VIII
1. Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem antibiotik po dobu 1 roku. 2. Dodávky jsou specifikovány a další požadavky jsou uvedeny v Příloze č. 2 - Specifikace položek předmětu, Příloze č. 3.1 a 3.2 - Cenová nabídka.
Artroskopické implantáty
1. Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky artroskopických implantátů včetně výpůjčky instrumentária po dobu účinnosti smlouvy, v rozsahu dle potřeb zadavatele. 2. Podrobná specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v příloze č. 2 Technická specifikace a příloze č. 1 Cenová nabídka.
Injekční jehly a injekční stříkačky
1. Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky zdravotnického spotřebního materiálu - jednorázových injekčních jehel a jednorázových injekčních stříkaček (dále také „zboží“) na dobu jednoho roku, v rozsahu dle potřeb zadavatele. 2. Podrobná specifikace a předpokládané množství předmětu veřejné zakázky je uvedena ve formuláři Cenová nabídka ...
Léčivé přípravky s obsahem antibiotik VII
1. Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem antibiotik po dobu 1 roku. 2. Dodávky jsou specifikovány a další požadavky jsou uvedeny v Příloze č. 2 - Specifikace jednotlivých částí, Příloze č. 3.1 až 3.10 - Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem antibiotik V
1. Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem antibiotik po dobu 1 roku. 2. Dodávky jsou specifikovány a další požadavky jsou uvedeny v Příloze č. 2 - Specifikace jednotlivých částí, Příloze č. 3.1 až 3.17 - Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem antibiotik VI
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem antibiotik po dobu 1 roku. Dodávky jsou specifikovány a další požadavky jsou uvedeny v Příloze č. 2 Specifikace jednotlivých částí, Příloze č. 3.1 až 3.8 Rozdělení veřejné zakázky na části Veřejná zakázka je v souladu s ustanovením zákona rozdělena na 8 částí podle ...
Injekční jehly a injekční stříkačky
1. Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky zdravotnického spotřebního materiálu – jednorázových injekčních stříkaček a jednorázových injekčních jehel (dále také „zboží“) na dobu 2 roky, v rozsahu dle potřeb zadavatele.
Uzavřený odběrový systém
1. Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné pravidelné dodávky uzavřeného odběrového systému (dále také „komodita“ nebo „zboží“) po dobu tří let, v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace je uvedena v příloze č. 1 této zadávací dokumentace (Cenová nabídka). 2. Technické a obecné požadavky jsou blíže specifikovány v příloze č. 2.
Totální endoprotézy kolenního a kyčelního kloubu
1. Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka ortopedických implantátů – Totálních endoprotéz kolenních a kyčelních kloubů, v rozsahu dle potřeb zadavatele. 2. Rozdělení veřejné zakázky na části 3. Veřejná zakázka je v souladu s ustanovením § 35 zákona rozdělena na 2 části, technická specifikace jednotlivých částí a jejich položek je uvedena v ...
Dodávky diagnostik s výpůjčkou analyzátorů pro chemickou a mikroskopickou analýzu moči
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky diagnostik k provádění chemické a mikroskopické analýzy moči po dobu 4 let s bezplatnou výpůjčkou automatických analyzátorů.
Léčivé přípravky k léčbě diabetu - PAD
1. Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků pro léčbu diabetu – PAD (perorální antidiabetika, léky užívané v tabletové formě k léčbě cukrovky) po dobu 1 roku. 2. Dodávky jsou specifikovány a další požadavky jsou uvedeny v Příloze č. 2 - Specifikace jednotlivých částí, Příloze č. 3.1 až 3.4 - Cenová nabídka.
Léčivé přípravky k léčbě diabetu
1. Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků pro léčbu diabetu po dobu 1 roku. 2. Dodávky jsou specifikovány a další požadavky jsou uvedeny v Příloze č. 2 - Specifikace jednotlivých částí, Příloze č. 3.1 až 3.3 - Cenová nabídka. 3. Rozdělení veřejné zakázky na části Veřejná zakázka je v souladu s ustanovením § 35 zákona ...
Dodávky jednorázového oblečení, čepic a ústenek
1. Předmětem veřejné zakázky jsou opakované průběžné dodávky spotřebního materiálu – jednorázového oblečení, čepic a ústenek (dále také „zboží“ nebo „komodita“) po dobu účinnosti smlouvy, v rozsahu dle potřeb zadavatele. 2. Podrobná specifikace a předpokládané množství předmětu veřejné zakázky je uvedena ve formuláři Cenová nabídka (příloha č. 1) ...
Zabezpečení provozu Útulku pro zvířata v nouzi Zlín - Vršava, v letech 2020 - 2023
Předmětem veřejné zakázky je: a) provozování útulku v souladu s platnými právními předpisy, zejm. se zákonem č. 166/1999 Sb., veterinární zákon, ve znění pozdějších předpisů a s Provozním řádem útulku. b) provádět odborné zabezpečení zvířat umístěných v útulku, včetně zajištění odpovídajícího veterinárního ošetření a zajištění vhodným ...
Biologická léčba XIII
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků pro biologickou léčbu v rozsahu dle potřeb zadavatele. Veřejná zakázka je rozdělena dle účinných látek na 4 části. Bližší specifikace jednotlivých částí je uvedena v příloze č. 1 (Specifikace jednotlivých částí veřejné zakázky).
Traumatologické implantáty
1. Předmětem veřejné zakázky jsou opakované průběžné dodávky spotřebního materiálu - traumatologických implantátů (dále také „zboží“) včetně výpůjčky instrumentária po dobu platnosti smlouvy, v rozsahu dle potřeb zadavatele a v souladu s § 132 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek. 2. Podrobná specifikace a předpokládané množství ...
Léčivé přípravky s obsahem Denosumabu II
1. Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků specifikovaných v názvu veřejné zakázky a v Příloze č. 1, v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace je uvedena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace (Specifikace předmětu veřejné zakázky).
Biologická léčba XIV
1. Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku Palivizumab pro biologickou léčbu v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace léčivého přípravku je uvedena v příloze č. 1 (Specifikace předmětu veřejné zakázky).
Injekční jehly a injekční stříkačky
1. Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky zdravotnického spotřebního materiálu – jednorázových injekčních stříkaček a jednorázových injekčních jehel (dále také „zboží“) na dobu 2 roky, v rozsahu dle potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem Alteplasa II
1. Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem Alteplasa v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace je uvedena v příloze č. 1 této zadávací dokumentace (Specifikace předmětu veřejné zakázky).