Biologická léčba XII
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků pro biologickou léčbu v rozsahu dle potřeb zadavatele. Veřejná zakázka je rozdělena dle účinných látek na 3 části. Bližší specifikace jednotlivých částí je uvedena v příloze č. 1 (Specifikace jednotlivých částí veřejné zakázky).
Biologická léčba XI
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků pro biologickou léčbu v rozsahu dle potřeb zadavatele. Veřejná zakázka je rozdělena dle účinných látek na 5 částí. Bližší specifikace jednotlivých částí je uvedena v příloze č. 1 (Specifikace jednotlivých částí veřejné zakázky).
KNTB Zlín - vysoce specializovaná péče onkogynekologie - Instrumentárium pro abdominální operativu
Předmětem této části veřejné zakázky je dodávka instrumentária pro abdominální operativu včetně kontejnerů. Podrobnější informace jsou obsaženy v technické specifikaci.
KNTB Zlín - vysoce specializovaná péče onkogynekologie - Instrumentárium
Předmětem veřejné zakázky je dodávka instrumentária splňujícího normy DIN EN ISO 7153-1, DIN EN 1088-1, a to včetně kontejnerů. Podrobnější informace jsou obsaženy v technické specifikaci
KNTB Zlín - vysoce specializovaná péče onkogynekologie - Instrumentárium pro vaginální operativu
Předmětem této části veřejné zakázky je dodávka instrumentária pro vaginální operativu včetně kontejnerů. Podrobnější informace jsou obsaženy v technické specifikaci.
KNTB Zlín - vysoce specializovaná péče onkogynekologie - Instrumentárium pro laparoskopickou operativu
Předmětem této části veřejné zakázky je dodávka instrumentária pro laparoskopickou operativu včetně kontejnerů. Podrobnější informace jsou obsaženy v technické specifikaci.
KNTB Zlín - vysoce specializovaná péče onkogynekologie - Instrumentárium pro hysteroskopickou operativu
Předmětem této části veřejné zakázky je dodávka instrumentária pro hysteroskopickou operativu včetně kontejnerů. Podrobnější informace jsou obsaženy v technické specifikaci.
KNTB Zlín - vysoce specializovaná péče onkogynekologie - Elektrochirurgický generátor
Předmětem této části veřejné zakázky je dodávka 1ks elektrochirurgického generátoru s pokročilou bipolární koagulací.
KNTB Zlín - vysoce specializovaná péče perinatologie - část 10
Předmětem veřejné zakázky je dodávka infuzní techniky, resuscitačního lůžka a ultrazvukového přístroje. Předmět veřejné zakázky je přitom rozdělen do samostatných dílčích částí ve smyslu § 35 a 101 zákona.
Léčivé přípravky s obsahem antibiotik IV
1. Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků po dobu 1 roku. 2. Dodávky jsou specifikovány a další požadavky jsou uvedeny v Příloze č. 2 - Specifikace jednotlivých částí, Příloze č. 3.1 až 3.15 - Cenová nabídka.
Dodávky dialyzačních koncentrátů pro hemodialýzu II
1. Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky dialyzačních koncentrátů po dobu 1 roku. 2. Dodávky jsou specifikovány a další požadavky jsou uvedeny v Příloze č. 2 - Cenová nabídka, Příloze č. 3 - Technická specifikace.
KNTB Zlín - vysoce specializovaná péče onkogynekologie - část 3 - přístrojová technika pro operativu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka operačních stolů, operačních světel a elektrochirurgického generátoru. Předmět veřejné zakázky je přitom rozdělen do samostatných dílčích částí ve smyslu § 35 a 101 zákona.
KNTB Zlín - vysoce specializovaná péče onkogynekologie - část 4
Předmětem veřejné zakázky je dodávka gynekologických křesel, nemocničních lůžek, monitorů životních funkcí, anesteziologických přístrojů, infuzních pump vč. dokovacích stanic a ultrazvukového přístroje. Předmět veřejné zakázky je přitom rozdělen do samostatných dílčích částí ve smyslu § 35 a 101 zákona.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky NOREPINEFRIN
1. Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků po dobu 1 roku. 2. Dodávky jsou specifikovány a další požadavky jsou uvedeny v Příloze č. 2 - Specifikace jednotlivých částí, Příloze č. 3.1 až 3.3 - Cenová nabídka.
Léčivé přípravky pro gastrointestinální trakt - PENTASA
1. Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků po dobu 1 roku. 2. Dodávky jsou specifikovány a další požadavky jsou uvedeny v Příloze č. 2 - Specifikace jednotlivých částí, Příloze č. 3.1 až 3.2 - Cenová nabídka.
Biologická léčba X
1. Obecný popis předmětu plnění Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků pro biologickou léčbu v rozsahu dle potřeb zadavatele. Veřejná zakázka je rozdělena dle účinných látek na 8 částí. Bližší specifikace jednotlivých částí je uvedena v příloze č. 1 (Specifikace jednotlivých částí veřejné zakázky). 2. Části veřejné zakázky ...
Biologická léčba IX - NATALIZUMAB, DIMETHYL-FUMARÁT
1. Obecný popis předmětu plnění Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků pro biologickou léčbu v rozsahu dle potřeb zadavatele. Veřejná zakázka je rozdělena dle účinných látek na 2 části. Bližší specifikace jednotlivých částí je uvedena v příloze č. 1 (Specifikace jednotlivých částí veřejné zakázky). 2. Části veřejné zakázky ...
Biologická léčba VIII
1. Obecný popis předmětu plnění Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků pro biologickou léčbu v rozsahu dle potřeb zadavatele. Veřejná zakázka je rozdělena dle účinných látek na 8 částí. Bližší specifikace jednotlivých částí je uvedena v příloze č. 1 (Specifikace jednotlivých částí veřejné zakázky). 2. Části veřejné zakázky ...
Biologická léčba VII - HERCEPTIN
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky humanizovaných protilátek cíleně blokujících HER2 – lék HERCEPTIN s obsahovou látkou Trastuzumab – centrový lék pro rozléčené pacienty onkologického centra Krajské nemocnice T. Bati, a.s. ve Zlíně, v rozsahu dle potřeb zadavatele, v souladu s § 132 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných ...
Léčivé přípravky s obsahem intravenózních imunoglobulinů
1. Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků po dobu 4 let. 2. Dodávky jsou specifikovány a další požadavky jsou uvedeny v Příloze č. 2 - Specifikace, Příloze č. 3 - Cenová nabídka.
Dodávky dialyzačních koncentrátů pro hemodialýzu
1. Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky dialyzačních koncentrátů po dobu 1 roku. 2. Dodávky jsou specifikovány a další požadavky jsou uvedeny v Příloze č. 2 - Cenová nabídka, Příloze č. 3 - Technická specifikace.
ZZS ZK – Defibrilátory 2020-2024
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 20 kusů přenosných defibrilátorů pro potřeby zadavatele. V podrobnostech je předmět veřejné zakázky popsán v příloze č. 1 zadávací dokumentace - Specifikaci předmětu plnění a v příloze č. 3 - Obchodních podmínkách (návrhu kupní smlouvy) spolu s jejich přílohami.
ALBUMIN
1. Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků po dobu 4 let. 2. Dodávky jsou specifikovány a další požadavky jsou uvedeny v Příloze č. 2 - Specifikace jednotlivých částí, Příloze č. 3.1 až 3.5 - Cenová nabídka.
Krevní deriváty
1. Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků po dobu 4 let. 2. Dodávky jsou specifikovány a další požadavky jsou uvedeny v Příloze č. 2 - Specifikace jednotlivých částí, Příloze č. 3.1 až 3.6 - Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem léčivé látky ENOXAPARIN
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem léčivé látky ENOXAPARIN, v rozsahu dle potřeb zadavatele, v souladu s § 132 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek. Bližší specifikace je uvedena v příloze č. 1 této zadávací dokumentace.