Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Durvalumab
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Durvalumab o síle 50 MG/ML (dále jen „léčivé přípravky“, „LP“ nebo také „zboží“) po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Olaparib
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Olaparib o síle 50 MG, 100 MG a 150 MG (dále jen „léčivé přípravky“, „LP“ nebo také „zboží“) po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Denosumab
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Denosumab o síle 120 MG (dále jen „léčivé přípravky“, „LP“ nebo také „zboží“) po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Rehabilitační péče pro klienty Jedličkova ústavu v Liberci 2023
Předmětem veřejné zakázky je stanovení léčebně-rehabilitačních plánů a jejich realizace u klientů pobytových služeb sociální péče poskytovaných příspěvkovou organizací Jedličkův ústav.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky  Lidský albumin
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Lidský albumin o síle 200G/L (dále jen „léčivé přípravky“, „LP“ nebo také „zboží“) po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v této ZD a v příloze č. 2 této ZD - Cenová nabídka.
Totální endoprotézy kyčelního a kolenního kloubu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky implantátů pro totální náhrady kyčelního a kolenního kloubu splňujících minimální technické podmínky stanovené v zadávací dokumentaci pro jednotlivé části veřejné zakázky.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Eribulin-melisát
Předmětem VZ jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Eribulin-melisát o síle 0,44 MG/ML po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze č. 2 ZD Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Cemiplimab
Předmětem VZ jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Cemiplimab o síle 350 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze č. 2 ZD Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem kombinace účinných látek Trifluridin a Tipiracil-hydrochlorid
Předmětem VZ jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem kombilace účinných látek Trifluridin 15 MG/6,14 MG Tipiracil-hydrochlorid a dále pak Trifluridin 20 MG/8,19 MG Tipiracil-hydrochlorid po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze č. 2 ZD Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Alirokumab
Předmětem VZ jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Alirokumab o síle 75 MG a 150 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze č. 2 ZD Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Lidský fibrinogen
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky LIDSKÝ FIBRINOGEN o síle 20 MG/ML po dobu2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze č. 2 ZD Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Sodná sůl Ampicilinu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Sodná sůl Ampicilinu o síle 0,5 G a 1 G po dobu2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze č. 2 ZD Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Ruxolitinib-fosfát
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Ruxolitinib-fosfát 5 MG, 15 MG a 20 MG po dobu2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze č. 2 ZD Cenová nabídka.
Dynamický nákupní systém na nákup léčivých přípravků
Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dílčí dodávky léčivých přípravků do lékárny zadavatele. Zadavatel předpokládá, že po dobu trvání DNS bude zadávat veřejné zakázky na dodávky léčivých přípravků dle svých provozních potřeb v předem neurčených a nepravidelných intervalech. Zadavatel stanovuje dobu trvání DNS na období 48 ...
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Ranibizumab
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Ranibizumab o síle 10 MG/ML po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze č. 2 ZD Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Aflibercept
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky AFLIBERCEPT o síle 40 MG/ML po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze č. 2 ZD Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Golimumab
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky GOLIMUMAB o síle 50 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze č. 2 ZD Cenová nabídka.
Zajištění večerní pohotovostní služby v oboru zubní lékařství na území Libereckého kraje 2023, 2024
Předmětem veřejné zakázky je zajištění poskytování večerní pohotovostní služby v oboru zubní lékařství na území Libereckého kraje v období od 1. 1. 2023 - 31. 12. 2024 ve dnech sobota, neděle a státem uznaný svátek, vždy v následujících hodinách: od 18:00 hod. do 22:00 hodin. Pohotovostní službou v oboru zubní lékařství se rozumí ambulantní péče ...
Obnova operační techniky pro urologickou a chirurgickou operativu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka holmiového laseru a sestav laparoskopických věží včetně příslušného příslušenství (soubor nástrojů, kabelů a optik) pro urologickou a chirurgickou operativu Nemocnice s poliklinikou Česká Lípa, a.s. Součástí předmětu zakázky je kromě zajištění dopravy přístrojů s požadovanými parametry do místa určení také ...
Hybridní skener PET/CT
Předmětem veřejné zakázky je dodávka hybridního skeneru PET/CT včetně příslušenství umožňujícího samostatné použití jednotlivých modalit pro akvizici i hodnocení. Tedy samostatná akvizice pro diagnostiku CT a samostatná akvizice pro diagnostiku PET. Součástí předmětu veřejné zakázky bude provádění bezplatného záručního servisu po dobu 2 let a ...
Výpůjčka separátorů pro plazmaferézu včetně dodávek spotřebního materiálu
Předmětem VZ jsou dodávky spotřebního materiálu k provedení odběru plazmy pro frakcionaci i ke klinickému použití po dobu 8 let. Nedílnou součástí předmětu VZ je rovněž bezplatná výpůjčka 7 ks nových separátorů pro plazmaferézu včetně příslušenství pro transfuzní oddělení v nemocnici Liberec.
Pojízdný RTG II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka šesti kusů nových pojízdných RTG splňujících technickou specifikaci uvedenou v příloze č. 2 ZD. Zadavatel požaduje dodání přístrojů nejvyšší třídy s přímou digitalizací včetně příslušenství. Dále zadavatel požaduje záruční servis po dobu 2 let, dále pak provádění pozáručního servisu po dobu 8 let po ukončení ...
Nemocnice Jablonec nad Nisou - REACT EU Magnetická rezonance 1,5T
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového kompletního přístroje pro magnetickou rezonanci o síle magnetického pole 1,5T s výkonným gradientním a RF systémem, digitálním převodním systémem a výkonným rekonstrukčním systémem. Přístroj je určený pro kompletní diagnostiku v oblastech chirurgie, onkologie, kardiologie a interních nemocí. Součástí ...
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Romiplostim
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky ROMIPLOSTIM o síle 250 MCG (dále jen „léčivé přípravky“, „LP“ nebo také „zboží“) po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v této ZD a v příloze č. 2 této ZD - Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Brolucizumab
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Brolucizumab o síle 120MG/ML (dále jen „léčivé přípravky“, „LP“ nebo také „zboží“) po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v této ZD a v příloze č. 2 této ZD - Cenová nabídka.