Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Enzalutamid
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Enzalutamid o síle 40 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaného léčivého přípravku je uvedena dále v této ZD a v příloze č. 2 této ZD Cenová nabídka. Průběžné dodávky léčivých přípravků budou uskutečňovány na základě ...
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Ustekinumab
Předmětem VZ jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Ustekinumab o síle 130 MG a 90 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaného léčivého přípravku je uvedena dále v ZD a v příloze č. 2 ZD Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Pazopanib-hydrochlorid
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Pazopanib hydrochlorid o síle 400 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaného léčivého přípravku je uvedena dále v této ZD a v příloze č. 2 této ZD Cenová nabídka.
Rukavice vyšetřovací
Předmětem VZ jsou průběžné dodávky vyšetřovacích rukavic dle aktuálních potřeb zadavatele. Průběžné dodávky budou uskutečňovány na základě dílčích objednávek po dobu jednoho roku ode dne nabytí účinnosti smlouvy. VZ je rozdělena na 3 části, účastníci VZ jsou oprávněni podat nabídku na jednu či více částí dle jejich výběru.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Kabozantinib
Předmětem VZ jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Kabozantinib o síle 20 MG, 40 MG a 60 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaného léčivého přípravku je uvedena dále v ZD a v příloze č. 2 ZD Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Oxacilin
Předmětem VZ jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Oxacilin o síle 1000 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaného léčivého přípravku je uvedena dále v ZD a v příloze č. 2 ZD Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Palbociklib
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Palbociklib o síle 75 MG, 100 MG, 125 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaného léčivého přípravku je uvedena dále v této ZD a v příloze č. 2 této ZD Cenová nabídka. Průběžné dodávky léčivých přípravků budou uskutečňovány ...
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Panitumumab
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Panitumumab o síle 20 MG/ML po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaného léčivého přípravku je uvedena dále v této ZD a v příloze č. 2 této ZD Cenová nabídka. Průběžné dodávky léčivých přípravků budou uskutečňovány na základě ...
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Trastuzumab emtansin
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Trastuzumab Emtansin o síle 100 MG a 160 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaného léčivého přípravku je uvedena dále v této ZD a v příloze č. 2 této ZD Cenová nabídka. Průběžné dodávky léčivých přípravků budou ...
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Evolokumab
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Evolokumab o síle 140 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaného léčivého přípravku je uvedena dále v této ZD a v příloze č. 2 této ZD Cenová nabídka. Průběžné dodávky léčivých přípravků budou uskutečňovány na základě ...
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Trametinib
Předmětem VZ jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Trametinib o síle 2 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaného léčivého přípravku je uvedena dále v ZD a v příloze č. 2 ZD Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Dabrafenib
Předmětem VZ jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Dabrafenib o síle 75 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaného léčivého přípravku je uvedena dále v ZD a v příloze č. 2 ZD Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Ribociklib-sukcinát
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Ribociklib-sukcinát o síle 200 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaného léčivého přípravku je uvedena dále v této ZD a v příloze č. 2 této ZD Cenová nabídka. Průběžné dodávky léčivých přípravků budou uskutečňovány na ...
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Ibrutinib
Předmětem VZ jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Ibrutinib o síle 140 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaného léčivého přípravku je uvedena dále v ZD a v příloze č. 2 ZD Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Eltrombopag
Předmětem VZ jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Eltrombopag o síle 25 MG a 50 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaného léčivého přípravku je uvedena dále v ZD a v příloze č. 2 ZD Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Tocilizumab
Předmětem VZ jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Tocilizumab o síle 162 MG a 20 MG/ML po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaného léčivého přípravku je uvedena dále v ZD a v příloze č. 2 ZD Cenová nabídka.
Nemocnice Jablonec nad Nisou - mamograf
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nového kompletního přístroje pro digitální mamografii splňující podmínky pro akreditaci a provádění mamografického screeningu v České republice v základním provedení bez stereotaxe, tomosyntézy a konfigurace pro kontrastní vyšetření pro Nemocnici Jablonec nad Nisou, p.o. Současně je součástí ...
Pořízení transportních plicních ventilátorů 2021
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka 8 ks transportních plicních ventilátorů pro umělou plicní ventilaci (dále jen „ventilátory“) vč. příslušenství do sanitních vozidel ZZS LK, poskytování bezplatného servisu a bezpečnostně technických kontrol po dobu záruční lhůty a instruktáž obsluhy osobou k tomu oprávněnou.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Trastuzumab
Předmětem VZ jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Trastuzumab o síle 600 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaného léčivého přípravku je uvedena dále v ZD a v příloze č. 2 ZD Cenová nabídka.
Periferní intervence II.
Předmětem VZ v jejích jednotlivých částech jsou průběžné dodávky speciálního zdravotnického materiálu ve smyslu ustanovení § 2 zákona č. 268/2014 Sb., o diagnostických zdravotnických prostředcích in vitro (dále jen „ZZP").
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Glekaprevir a Pibrentasvir
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Glekaprevir a Pibrentasvir o síle 100MG/40MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaného léčivého přípravku je uvedena dále v této ZD a v příloze č. 2 ZD Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Rituxinab
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Rituximab o síle 1400MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaného léčivého přípravku je uvedena dále v ZD a v příloze č. 2 této ZD Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Lanreotid-acetát II
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Lanreotid acetát o síle 120 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaného léčivého přípravku je uvedena dále v této ZD a v příloze č. 2 této ZD Cenová nabídka. Průběžné dodávky léčivých přípravků budou uskutečňovány na základě ...
Pozáruční servis pro zdravotnické prostředky-přístroje společnosti A.M.I.-Analytical Medical Instruments
Předmětem veřejné zakázky je poskytování pozáručních servisních služeb pro zdravotnické prostředky-plicní ventilátory, centrální a pacientské monitory, zvlhčovače, přístroje pro ohřev pacienta a přístroje pro vysokoprůtokovou kyslíkovou terapii, které byly dodány společností A.M.I.-Analytical Medical Instruments, s.r.o. Smlouva na tyto služby bude ...
Rehabilitační péče pro klienty Jedličkova ústavu v Liberci
Předmětem veřejné zakázky je stanovení léčebně-rehabilitačních plánů a jejich realizace u klientů pobytových služeb sociální péče poskytovaných příspěvkovou organizací Jedličkův ústav.