Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Lanreotid-acetát
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Lanreotid acetát o síle 120 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaného léčivého přípravku je uvedena dále v této ZD a v příloze č. 2 této ZD Cenová nabídka. Průběžné dodávky léčivých přípravků budou uskutečňovány na základě ...
Rouškování
Předmětem VZ jsou průběžné dodávky setů jednorázového operačního rouškování (položky č. 1. až 66.) a jednotlivých doplňků, které jsou součástí rouškování (položky č. 67. až 95.). Druhy a složení jednotlivých setů, technická specifikace včetně požadovaných vlastností a rozměrů je obsahem přílohy č. 2 ZD Formuláře technické specifikace.
Periferní intervence I.
Předmětem VZ v jejích jednotlivých částech jsou průběžné dodávky speciálního zdravotnického materiálu ve smyslu ustanovení § 2 zákona č. 268/2014 Sb., o zdravotnických prostředcích a o změně některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „ZZP").
Endoskopické věže pro gastroenterologii
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka endoskopických věží pro gastroenterologii včetně provedení služeb spočívajících v instalaci, příp. montáži či implementaci a uvedení do plného provozu, včetně nákladů na výrobu, clo, dopravu do místa určení a instruktáže příslušných zaměstnanců a obsluhujícího personálu, dále včetně záručního servisu a ...
Endoskopické věže pro gastroenterologii
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka endoskopických věží pro gastroenterologii včetně provedení služeb spočívajících v instalaci, příp. montáži či implementaci a uvedení do plného provozu, včetně nákladů na výrobu, clo, dopravu do místa určení a instruktáže příslušných zaměstnanců a obsluhujícího personálu, dále včetně záručního servisu a ...
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Pertuzumab
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Pertuzumab o síle 420 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze číslo 2 ZD Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Kabazitaxel
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Kabazitaxel o síle 60 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze číslo 2 ZD Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Alteplasa
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Alteplasa 1 MG/ML po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze číslo 2 ZD Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Meropenem
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Meropenem o síle 1 G a 500 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze číslo 2 ZD Cenová nabídka.
Výpočetní tomograf - CT
Předmětem VZ je dodávka nového výpočetního tomografu - CT včetně příslušenství a záručního servisu po dobu 2 let, demontáž a ekologická likvidace stávajícího CT přístroje, dále pak provádění pozáručního servisu po dobu 8 let po ukončení záruční lhůty.
Autorizovaný servis u přístrojů, nástrojů a technického zařízení obchodní značky Olympus
Předmětem veřejné zakázky je provádění servisu a oprav u přístrojů, nástrojů a technického zařízení obchodní značky OLYMPUS (dále jen přístroj), po dobu 4 let od podpisu smlouvy.
Plastinovaná anatomická těla a orgány
Plastinované modely autentických lidských těl pro výukové účely.
Pozáruční servis pro zdravotnické prostředky-přístroje společnosti A.M.I.-Analytical Medical Instruments
Předmětem veřejné zakázky je poskytování pozáručních servisních služeb pro zdravotnické prostředky-plicní ventilátory, centrální a pacientské monitory, zvlhčovače, přístroje pro ohřev pacienta a přístroje pro vysokoprůtokovou kyslíkovou terapii, které byly dodány společností A.M.I.-Analytical Medical Instruments, s.r.o. Smlouva na tyto služby bude ...
Infuzní a transfuzní soupravy včetně doplňkového materiálu k infúzní technice
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky V části 1 Infuzních souprav pro gravitační infúzi V části 2 Infuzních souprav pro přetlakovou infuzi V části 3 Transfuzních souprav V části 4 Doplňkového spotřebního materiálu pro infuzní techniku V části 5 Bezjehlových vstupů - celotransparentních V části 6 Spojovacích infuzních ...
Magnetická rezonance pro MMN, a.s. Jilemnice
Předmětem veřejné zakázky je pořízení magnetické rezonance včetně příslušenství a dalšího požadovaného vybavení podrobně specifikované v zadávací dokumentaci do prostředí magnetické rezonance pro provoz ve zdravotnickém zařízení. Součástí předmětu dodávky je rovněž zpracování technologického projektu tj. podkladů pro zajištění stavebně technických ...
Rekonstrukce a rozšíření oddělení psychiatrie KNL, a.s., část 4 Lůžka a lehátka
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 38 ks zdravotnických lůžek včetně příslušenství a 11 ks zdravotnických vyšetřovacích lehátek do nově zrekonstruovaného oddělení psychiatrie v budovách „I“ a „E“ Krajské nemocnice Liberec, a.s. Veškeré technické, jakostní a funkční požadavky zadavatele na jednotlivé položky dodávky jsou podrobně definovány v ...
Pořízení transportních plicních ventilátorů 2020
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka 8 ks transportních plicních ventilátorů pro umělou plicní ventilaci (dále jen „ventilátory“) vč. příslušenství do sanitních vozidel ZZS LK, poskytování bezplatného servisu a bezpečnostně technických kontrol po dobu záruční lhůty a instruktáž obsluhy osobou k tomu oprávněnou.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Ramucirumab
Předmětem VZ jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Ramucirumab 10 MG/ML po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena v ZD a v příloze č. 2 ZD - cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Ruxolitinib-fosfát
Předmětem VZ jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Ruxolitinib-fosfát 5 MG, 15 MG a 20 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena v ZD a v příloze č. 2 ZD - cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Lidský fibrinogen
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem léčivé látky Lidský fibrinogen po dobu dvou let.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky DENOSUMAB
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem léčivé látky DENOSUMAB o síle 120 mg po dobu 2 let.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky ROMIPLOSTIM
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky ROMIPLOSTIM o síle 250 MCG po dobu 2 let.
Obnova technologie sterilizátorů na oddělení Centrální sterilizace a Centrálních operačních sálech
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 ks velkých parních sterilizátorů a 2 ks malých sterilizátorů vč. technologie výroby a zásobníku upravované změkčené demineralizované vody na pro COS a CS.
Obnova technologie sterilizátorů na oddělení Centrální sterilizace a Centrálních operačních sálech
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 ks velkých parních sterilizátorů a 2 ks malých sterilizátorů vč. technologie výroby a zásobníku upravované změkčené demineralizované vody na pro COS a CS.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Aflibercept
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Aflibercept 25 MG/ML po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze číslo 2 ZD – Cenová nabídka.