Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Axitinib
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Axitinib 5 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze číslo 2 ZD – Cenová nabídka.
Defibrilátory monitory 2020
Předmětem plnění je dodávka 8 ks transportních defibrilátorů monitorů s příslušenstvím, poskytování bezplatného servisu a bezpečnostně technických kontrol po dobu záruční lhůty, poskytování BTK po dobu 3 let od ukončení záruční doby a instruktáž obsluhy osobou k tomu oprávněnou.
Virtuální pitevní stůl
Dodání 1 ks virtuálního pitevního stolu dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.
Dodávka jednorázového operačního rouškování a jednorázových operačních plášťů
Účelem zadávacího řízení je realizace dodávek jednorázového operačního rouškování a jednorázových operačních plášťů. Veřejná zakázka je rozdělena na dvě části, a to na část: 1) Sety jednorázového operačního rouškování 2) Jednorázové operační pláště Účastníci jsou oprávněni podat nabídku jak na obě nebo pouze na jednu část veřejné zakázky.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky ABIRATERON-ACETÁT II
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky ABIRATERON-ACETÁT o síle 500 mg (dále jen „léčivé přípravky“, „LP“ nebo také „zboží“) po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze č. 2 této ZD – Cenová nabídka.
Zajištění sociální služby Sociální rehabilitace v Libereckém kraji
Předmětem veřejné zakázky je zajištění sociální služby „Sociální rehabilitace“ (dle § 70 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a § 35 Vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů) a zajištění její dostupnosti vybrané cílové skupině ...
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky ABIRATERON-ACETÁT
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky ABIRATERON-ACETÁT o síle 500 mg (dále jen „léčivé přípravky“, „LP“ nebo také „zboží“) po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v této ZD a v příloze č. 2 ZD – Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky CETUXIMAB
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky CETUXIMAB o síle 5 mg/ml (dále jen „léčivé přípravky“, „LP“ nebo také „zboží“) po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v této ZD a v příloze č. 2 této ZD – Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Golimumab
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Golimumab 50 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze č. 2 ZD – Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Nivolumab
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Nivolumab 10 MG/ML po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze č. 2 ZD – Cenová nabídka.
Poskytování servisních služeb pro MR Achieva 1,5T
Předmětem veřejné zakázky je provádění celoroční údržby a servisu prostředku zdravotnické techniky MR Achieva 1,5T, případně jeho dílčích částí v rozsahu a dle požadavku zadavatele, a to po dobu 5 let s možností výpovědi.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Sorafenib
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Sorafenib 200 mg po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze č. 2 ZD – Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Ranibizumab
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Ranibizumab 10 MG/ML po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze č. 2 ZD – Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Ustekinumab
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Ustekinumab 130 MG a 90 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze č. 2 ZD – Cenová nabídka.
Pořízení anesteziologických přístrojů
Předmětem veřejné zakázky je pořízení anesteziologických přístrojů sestávající se z narkotizačního přístroje, ventilátoru a anesteziologického monitoru vitálních funkcí s kompletní plynovou analýzou včetně hloubky a úrovně anestezie a svalové relaxace pro potřeby oddělení centrálních operačních sálů.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Tocilizumab
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Tocilizumab 162 MG a 20 MG/ML po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze č. 2 ZD – Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Everolimus
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Everolimus 10 mg a 5 mg po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze č. 2 ZD – Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Panitumumab
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Panitumumab 20 MG/ML po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze číslo 2 ZD – Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Pazopanib
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Pazopanib 400 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze číslo 2 ZD – Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Trastuzumab emtansin
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Trastuzumab emtansin 100 mg a 160 mg (dále jen „léčivé přípravky“, „LP“ nebo také „zboží“) po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v této ZD a v příloze č. 2 ZD – Cenová nabídka.
Pozáruční servis pro přístroje společnosti Siemens na katetrizačním a implantačním sálu Kardiocentra
Předmětem veřejné zakázky je poskytování komplexních servisních služeb pro zdravotnické přístroje Siemens, konkrétně se jedná o: a) rentgenový systém pro elektrofyziologické výkony Axiom Artis U výrobní číslo 22032 včetně elektrofyziologického záznamového zařízení Axiom Sensis XP výrobní číslo 41022, které budou provozovány pro zadavatele po ...
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Bevacizumab
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Bevacizumab 25 MG/ML po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze číslo 2 ZD – Cenová nabídka.
Výpůjčka hemokultivačního systému včetně dodávky spotřebního materiálu
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky spotřebního materiálu kultivačních lahviček pro hemokultivační systém po dobu 6 let. Nedílnou součástí předmětu této veřejné zakázky (dále jen VZ) je rovněž bezplatná výpůjčka 1 ks nového plně automatického hemokultivačního systému včetně příslušenství pro oddělení klinické mikrobiologie a imunologie v ...
CT simulátor
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového CT simulátoru včetně příslušenství a provádění pozáručního servisu po dobu 8 let po ukončení záruční lhůty.
Dodávka diagnostik/reagencií a spotřebního materiálu pro hematologická vyšetření
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky spotřebního materiálu pro hematologická vyšetření po dobu 6 let. Nedílnou součástí předmětu této veřejné zakázky je rovněž bezplatná výpůjčka 1 ks nového plně automatického hematologického analyzátoru včetně příslušenství pro oddělení klinické hematologie v nemocnici Liberec.