Magnetická rezonance v Nemocnici s poliklinikou Česká Lípa a.s.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístroje pro magnetickou rezonanci (MR) o výkonu 1,5 T pro Nemocnici s poliklinikou Česká Lípa, a.s. Předmět zakázky zahrnuje jak dodávku zboží s požadovanými technickými parametry do místa určení, tak jeho montáž, instalaci, konfiguraci, uvedení do provozu, předvedení funkčnosti a instruktáž obsluhy ...
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Lidský fibrinogen
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Lidský fibrinogen o síle 20 MG/ML (dále jen „léčivé přípravky“, „LP“ nebo také „zboží“) po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v této ZD a v příloze č. 2 této ZD – Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Romiplostim
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Romiplostim o síle 250 MCG (dále jen „léčivé přípravky“, „LP“ nebo také „zboží“) po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v této ZD a v příloze č. 2 této ZD – Cenová nabídka. Průběžné ...
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Ruxolitinib - fosfát
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Ruxolitinib-fosfát o síle 5 MG, 15 MG a 20 MG (dále jen „léčivé přípravky“, „LP“ nebo také „zboží“) po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v této ZD a v příloze č. 2 této ZD – Cenová ...
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Axitinib
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Axitinib 5 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze číslo 2 ZD – Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Aflibercept
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Aflibercept 25 MG/ML po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze číslo 2 ZD – Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Denosumab
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Denosumab 120 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze číslo 2 ZD – Cenová nabídka.
Simulátory s příslušenstvím pro FZS
Dodávka 4 ks speciálních simulátorů s příslušenstvím pro Fakultu zdravotnických studií Technické univerzity v Liberci dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.
Dodávky speciálního zdravotnického materiálu pro intervenční kardiologii KNL, a.s.
Předmětem veřejné zakázky v jejích jednotlivých částech jsou průběžné dodávky speciálního zdravotnického materiálu (dále jen „SZM“) ve smyslu ustanovení § 2 zákona č. 268/2014 Sb., o zdravotnických prostředcích a o změně některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „ZZP") po Krajskou nemocnici Liberec, a.s., pracoviště ...
Modernizace vybavení intenzivní péče v Nemocnici s poliklinikou Česká Lípa, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení pro oblast intenzivní péče v Nemocnici s poliklinikou Česká Lípa, a.s. Předmětem dodávky je moderní diagnostická a monitorovací technika podrobně specifikovaná v zadávacích podmínkách, určená pro oddělení ARO, neurologický, interní a chirurgický JIP, DIOP a novorozenecký a ...
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Ranibizumab
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Ranibizumab 10 MG (dále jen „léčivé přípravky“, „LP“ nebo také „zboží“) po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze č. 2 ZD – Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Lipegfilgrastim
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Lipegfilgrastim 6 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze číslo 2 ZD – Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Pegfilgrastim
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Pegfilgrastim 6 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze číslo 2 ZD – Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Sorafenib
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Sorafenib 200 MG (dále jen „léčivé přípravky“, „LP“ nebo také „zboží“) po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena v ZD a v příloze č. 2 ZD – Cenová nabídka.
Poptávám rehabilitační péči o pacienta po mozkové mrtvici
Poptávám rehabilitační péči o pacienta po mozkové mrtvici.
Obnova lůžkového vybavení v Nemocnici s poliklinikou Česká Lípa, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 350 ks elektricky polohovatelných nemocničních lůžek s příslušenstvím pro vybavení pacientských pokojů pro zajištění vysoké kvality poskytované následné péče. Lůžka jsou určena pro oddělení LDN, Gynekologie a porodnice, Ortopedie a traumatologie pohybového aparátu, Chirurgie a urologie, Dětské oddělení, ...
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky SUNITINIB
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Sunitinib 12,5 MG, 25 MG a 50 MG (dále jen „léčivé přípravky“, „LP“ nebo také „zboží“) po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v této ZD a v příloze č. 2 této ZD – Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Tocilizumab
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Tocilizumab 162 MG a 20 MG/ML po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze číslo 2 ZD – Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Everolimus
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Everolimus 10 mg a 5 mg po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze číslo 2 ZD – Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Abirateron
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Abirateron 250 mg a 500 mg po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze číslo 2 ZD – Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Pazopanib
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Pazopanib 400 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze číslo 2 ZD – Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Panitumumab
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Panitumumab 20 MG/ML po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze číslo 2 ZD – Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Rituximab
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Rituximab 150 mg, 500 mg a 1 400 mg po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze číslo 2 této ZD – Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Trastuzumab emtansin
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Trastuzumab emtansin 100 mg a 160 mg po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze číslo 2 této ZD – Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Bevacizumab
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Bevacizumab 25 MG/ML po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze číslo 2 ZD – Cenová nabídka.