Léčivé přípravky s obsahem polatuzumabu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem polatuzumabu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
LF HK - ERDF II - Bed-side ultrazvukové přístroje
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 kusů bed-side ultrazvukových přístrojů pro výuku u lůžka pacienta, včetně příslušenství, dopravy, cla, zaškolení obsluhy, dodání příslušné dokumentace, záručního servisu, a dále podle ostatních podmínek zadávací dokumentace.
Léčivé přípravky s obsahem darvadstrocelu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem darvadstrocelu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Noční stolky a lůžka s příslušenstvím včetně pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky lůžek (vč. příslušenství) a nočních stolků, a to po dobu 4 let dle potřeb zadavatele. Dále je předmětem veřejné zakázky zajištění pozáručního servisu na dodaná lůžka a noční stolky na dobu neurčitou. Kód CPV: 33192100-3 Lůžka pro použití ve zdravotnictví 39143123-4 - Noční stolky
Scanner Microarray včetně dodávek spotřebního materiálu a pozáručních činností
Předmětem veřejné zakázky je dodávka scanneru microarray pro Ústav klinické biochemie a diagnostiky zadavatele, a to včetně zajištění pozáručního servisu a dodávek spotřebního materiálu.
Léčivé přípravky s obsahem gilteritinibu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem gilteritinibu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Léčivé přípravky s obsahem imunoglobulinů pro extravaskulární aplikaci 2022 II
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem imunoglobulinů pro extravaskulární aplikaci po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Zápůjčka katetrizačního systému, včetně dodávek spotřebního materiálu
Předmětem veřejné zakázky je bezplatné zapůjčení radiofrekvenčně-katetrizačního systému včetně servisní podpory a zajištění dodávek spotřebního materiálu pro Kardiochirurgickou kliniku Fakultní nemocnice Hradec Králové, a to po dobu 48 měsíců.
Kochleární implantáty včetně příslušenství 2022
Předmětem zakázky jsou dodávky kochleárních implantátů včetně příslušenství po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Kardiologický systém včetně servisního zabezpečení
Předmětem plnění této veřejné zakázky je upgrade zadavatelem vlastněného kardiologického informačního systému MUSE nebo dodávka alternativního kardiologického systému umožňující zadavateli archivaci, prohlížení a zpracování EKG signálů. Dále je součástí předmětu plnění zajištění servisní podpory dodaného předmětu plnění, a to na dobu neurčitou.
Kardiostimulátory 2022
Předmětem zadávacího řízení jsou dodávky balíčků kardiostimulátorů pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové na období 4 let formou konsignačního skladu.
Ultrazvukový aspirátor včetně dodávek spotřebního materiálu, záručních a pozáručních činností
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 1 ks ultrazvukového aspirátoru včetně příslušenství, dodávek spotřebního materiálu a zajištění záručních a pozáručních činností pro Neurochirurgickou kliniku zadavatele, a to na základě kupní a servisní smlouvy a kupní smlouvy na dodávky spotřebního materiálu, za podmínek stanovených v zadávací dokumentaci.
Dodávka 163 lůžek pro zdravotní péči s příslušenstvím pro RÚ Hostinné
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 163 kusů elektricky polohovatelných lůžek pro zdravotní péči včetně příslušenství dle specifikace, která je přílohou č. 3 ZD.
Intraoperační 3D RTG zobrazovací a navigační systém včetně zajištění záručního a pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka intraoperačního 3D RTG zobrazovacího a navigačního systému vč. přidružených technologií a příslušenství. Součástí předmětu plnění veřejné zakázky je též zajištění pozáručního full servisu na intraoperační 3D RTG zobrazovací systém vč. přidružených technologií a příslušenství, a to na dobu neurčitou, a dále ...
PFA generátor včetně dodávek spotřebního materiálu a pozáručních činností
Předmětem veřejné zakázky je nákup ablačního PFA generátoru pro I. Interní kardioangiologickou kliniku, a to včetně zajištění pozáručního servisu a dodávek spotřebního materiálu.
Léčivé přípravky s obsahem siponimodu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem siponimodu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Léčivé přípravky s obsahem imunoglobulinu pro intramuskulární podání
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem imunoglobulinu pro intramuskulární podání po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem roztoků elektrolytů a jejich kombinace
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem roztoků elektrolytů a jejich kombinace po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Roztoky a spotřební materiál pro hemofiltraci
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky různých typů roztoků pro hemofiltraci a souvisejícího spotřebního zdravotnického materiálu podle aktuální potřeby zadavatele, a to po dobu 4 let.
Lůžková technika
Předmětem části 1 této zakázky je dodávka nového vybavení - 11ks lůžek resuscitačních a 12ks lůžek intenzivních do Oblastní nemocnice Jičín a.s. Předmětem části 2 této zakázky je dodávka nového vybavení - 8ks lůžek transportních do Oblastní nemocnice Jičín a.s. Předmětem části 3 této zakázky je dodávka nového vybavení - 1ks lůžko porodní do ...
Oblastní nemocnici Trutnov a.s. výpočetní tomograf podruhé
dodání 1 ks nového (nikoliv repasovaného) systému výpočetní tomografie (CT přístroje) dle požadavků této ZD (viz Příloha č. 5 Technické požadavky), včetně odkoupení, demontáže a vymístění zadavatelem dosud používaného zařízení a provádění pozáručního autorizovaného servisního zabezpečení CT přístroje pravidelnými, zákonem určenými, periodickými ...
Operační a vyšetřovací stoly
Předmětem části 1 této zakázky je dodávka nového vybavení - 1ks stolu operačního s příslušenstvím do Oblastní nemocnice Jičín a.s. Předmětem části 2 této zakázky je dodávka nového vybavení - 1ks stolu zákrokového do Oblastní nemocnice Jičín a.s. Předmětem části 3 této zakázky je dodávka nového vybavení - 1ks stolu vyšetřovacího gynekologického s ...
Cévní pouzdra - Radiologie II
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky cévních pouzder pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové na období 4 let.
Léčivé přípravky s obsahem acikloviru, gancikloviru, anidulafunginu a amfotericinu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem acikloviru, gancikloviru, anidulafunginu a amfotericinu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
FN Hradec Králové - Endoskopické vybavení pro plicní screening včetně dodávky bronchoskopů
Předmětem veřejné zakázky je rozšíření a zkvalitnění cílené diagnostiky a terapie nemocí a poškození plic. Předmětem plnění v části 1 a v části 2 zakázky je dodávka a instalace potřebného vybavení pro zajištění cíleného plicního endoskopického screeningu. Předmětem plnění v částech 3 až 5 je obnova a nezbytné doplnění flexibilních bronchoskopů ...