Upgrade systému MUSE včetně servisního zabezpečení
Předmětem plnění této veřejné zakázky je upgrade kardiologického informačního systému MUSE, který je zadavatelem provozován. Součástí předmětu plnění je zároveň zajištění servisní podpory upgradovaného systému.
Přístroje intenzivní péče o novorozence
Předmětem části 1 této zakázky je dodávka nového přístroje - 1ks resuscitačního lůžka pro novorozence do Oblastní nemocnice Jičín a.s. Předmětem části 2 této zakázky je dodávka nového přístroje - 1ks vyhřívaného lůžka s fototerapií pro novorozence do Oblastní nemocnice Jičín a.s. Předmětem části 3 této zakázky je dodávka nových přístrojů - 2ks ...
Léčivé přípravky s obsahem lenvatinibu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem lenvatinibu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Dodávka zdravotnických přístrojů pro ZZS KHK
Předmětem veřejné zakázky jsou dle jednotlivých částí následující dodávky: Část A: 9 kusů multifunkčního monitoru s defibrilátorem Část B: 8 kusů transportního ventilátoru pro vozidla rychlé zdravotnické pomoci (Typ A), 4 kusy transportního ventilátoru pro mezinemocniční transporty (Typ B) Část C: 4 kusy resuscitačního přístroje pro ...
Léčivé přípravky s obsahem krizotinibu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem krizotinibu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem tkáňových lepidel
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem tkáňových lepidel po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Cévní pouzdra - Radiologie
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky cévních pouzder pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové na období 4 let.
Monitorovací systémy vitálních funkcí včetně zajištění pozáručních činností
Předmětem veřejné zakázky je pro část 1 nákup monitorovací techniky včetně zajištění pozáručního servisu pro Kliniku anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny a Chirurgickou kliniku, pro část 2 nákup monitorovací techniky včetně zajištění pozáručního servisu pro Neurochirurgickou kliniku.
Pořízení mobilních RTG přístrojů
Předmětem této veřejné zakázky, kterou zadavatel rozdělil na 2 části, je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů a zařízení (dále jen „ZP“) s cílem vybavení (modernizace a obnovy) pracoviště nemocnice Oblastní nemocnice Náchod a.s., nemocnice Rychnov nad Kněžnou, souborem zdravotnických prostředků přístrojového charakteru.
Spotřební materiál pro brachyterapii
Předmětem veřejné zakázky je zajištění dodávek spotřebního materiálu pro afterloadingový přístroj Varian GammaMedPlus iX.
Léčivé přípravky s obsahem antivirotik
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem antivirotik po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Poptávám rozbor vody
Poptávám rozbor vody. Dobrý den,bydlím v Hradci Králové,Na Břehách 397,přijde mi že voda poslední dobou zapáchá.Jsem i vážně nemocná a chtěla bych udělat rozbor vody.
Oblastní nemocnice Trutnov a.s. - pořízení majetku I
Jedná se o nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky, dělenou na 14 částí, zadávanou dle zákona, v souladu s § 56 zákona v otevřeném řízení a v souladu s pravidly Integrovaného regionálního operačního programu, Obecná pravidla pro žadatele a příjemce, v aktuálně platném znění.
Léčivé přípravky s obsahem ponatinibu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem ponatinibu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
FN Hradec Králové - IVUS - intravaskulární ultrazvuk vč. zajištění dodávek spotřebního materiálu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks zdravotnických prostředků - intravaskulárních ultrazvukových přístrojů, sloužících ke zobrazení věnčité tepny pomocí ultrazvukové sondy zavedené do jejího lumina vč. zajištění dodávek unikátního spotřebního materiálu (tj. ultrazvukových sond se „sáňkami“ pro IVUS a veškerého dalšího, s provedením ...
Zápůjčka katetrizačního systému, včetně dodávek spotřebního materiálu
Předmětem veřejné zakázky je pro: Část 1: bezplatné zapůjčení kryo-katetrizačního systému včetně servisní podpory a zajištění dodávek spotřebního materiálu (dle specifikace Dílu 2 zadávací dokumentace) pro Kardiochirurgickou kliniku Fakultní nemocnice Hradec Králové, a to po dobu 48 měsíců. Část 2: bezplatné zapůjčení ...
Léčivé přípravky s obsahem remdesiviru
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem remdesiviru po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
LF HK - ERDF II - Simulátor bronchoskopie
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 kusu simulátoru bronchoskopie, včetně příslušenství, dopravy, cla, zaškolení obsluhy, dodání příslušné dokumentace, záručního servisu, a dále podle ostatních podmínek zadávací dokumentace. Jedná se o výukovou pomůcku pro výuku pneumologie a bronchoskopie.
Samoexpandibilní a balónexpandibilní stenty do aorty a pánevních tepen
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky samoexpandibilních a balónexpandibilních stentů do aorty a pánevních tepen pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové na období 4 let formou konsignačního skladu.
Operační mikroskop a exoskop včetně zajištění záručního a pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks operačního mikroskopu (část 1) a 1 ks operačního exoskopu (část 2) vč. přidružených technologií a příslušenství. Dále je předmětem veřejné zakázky (pro obě části) zajištění dodávek spotřebního materiálu a pozáručního servisu na dobu neurčitou.
Léčivé přípravky s obsahem inotuzumab ozogamicinu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem inotuzumab ozogamicinu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem koagulačního faktoru VIII - RURIOKTOKOG
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem koagulačního faktoru VIII konkrétně rurioktokogu alfa pegolu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem apalutamidu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem apalutamidu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem mesalazinu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem mesalazinu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Dodávky spotřebního zdravotnického materiálu pro provádění hemodialýzy a on-line hemodiafiltrace
Předmětem veřejné zakázky je průběžná dodávka spotřebního zdravotnického materiálu pro hemodialýzu a on-line hemodiafiltraci a výpůjčka 43 ks hemodialyzačních přístrojů na období 4 let od uzavření smlouvy o veřejné zakázce včetně provádění bezplatného servisu. Rozsah výpůjčky může být za podmínek dle § 100 odst. 1 zákona rozšířen na 50 kusů.