Léčivé přípravky s obsahem argipresinu a desmopresinu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem argipresinu a desmopresinu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky pro léčbu roztroušené sklerózy a artritidy
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků pro léčbu roztroušené sklerózy a artritidy po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Samoexpandibilní stenty do tepen dolních končetin 2
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky samoexpandibilních stentů do tepen dolních končetin pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové na období 4 let formou konsignačního skladu.
Léčivé přípravky pro léčbu trombocytopenie
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků pro léčbu trombocytopenie po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
FN Hradec Králové - Multidetektorový počítačový tomograf  včetně zajištění jeho pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je zajištění komplexní CT diagnostiky na RTG oddělení chirurgického pavilonu zadavatele zdravotnickými prostředky s požadovanými vlastnostmi a s odpovídající kvalitou. Dále je předmětem plnění zakázky demontáž a zpětný odběr stávajícího CT přístroje. Součástí předmětu plnění veřejné zakázky jsou dále stavební a případné ...
Léčivé přípravky s obsahem etelkalcetidu a parikalcitolu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem etelkalcetidu a parikalcitolu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Zajištění pravidelných ročních kontrol a servisu koncových prvků rozvodů medicinálních plynů
Předmětem plnění veřejné zakázky je provádění pravidelných ročních kontrol a servisu (dále jen „BTK“) koncových prvků rozvodů medicinálních plynů, rozvodů, kompresorů a sušiček vzduchu (tj. zdravotnických prostředků) dle zákona č. 268/2014 Sb., o zdravotnických prostředcích a o změně zákona č. 634/2004 Sb., o správních poplatcích, ve znění ...
Léčivé přípravky s obsahem antibiotik 2021
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem cefuroximu, ceftriaxonu, moxifloxacinu, imipenemu a cilastatinu, cefoperazonu a sulbaktamu, teikoplaninu a flucloxacilinu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem ribociklibu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem ribociklibu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Glatiramer-acetát
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem glatiramer-acetátu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Léčivé přípravky s obsahem infuzních aminokyselin
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem infuzních aminokyselin po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Elektrolyty v kombinaci s jinými léčivy
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem Kalii iodidum (jodid draselný), Natrii fluoridum (fluorid sodný), Chromii trichloridum seu Chromii trichloridum hexahydricum (chlorid chromitý nebo hexahydrát chloridu chromitého), Natrii selenis seu Natrii selenas (seleničitan sodný nebo selenan sodný), Ferrosi gluconas seu ...
Materiál pro testovací sady k provedení ověřovacích zkoušek a pilotního uživatelského testování
Předmětem dodávek ve veřejné zakázce je zejm. spotřební materiál skládající se z komponent v podobě zdravotnických senzorů, nebo nositelných senzorů, senzorů fyziologických veličin s komunikační schopností se zaměřením na sledování fyzické aktivity, pohybových sensorů končetin, mobilní komunikační jednotky a obslužných softwarových modulů pro ...
Mechanická srdeční podpora včetně dodávek spotřebního materiálu a pozáručních činností
Předmětem veřejné zakázky je nákup mechanické srdeční podpory pro Kardiochirurgickou kliniku zadavatele, a to včetně zajištění pozáručního servisu a dodávek spotřebního materiálu.
Oblastní nemocnice Trutnov a.s. - skiagrafický stacionární RTG přístroj nejvyšší třídy
Dodání skiagrafického stacionárního RTG přístroje nejvyšší třídy s přímou digitalizací se třemi detektory
Léčivé přípravky s obsahem pemetrexedu II
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem pemetrexedu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků a rozdělení do částí veřejné zakázky je uvedena v zadávací dokumentaci a v příloze číslo 1 této zadávací dokumentace - Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem kaplacizumabu a plerixaforu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem kaplacizumabu a plerixaforu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena v zadávací dokumentaci a v příloze číslo 1 této zadávací dokumentace - Cenová nabídka.
Elektrická impedanční tomografie plic pro Oblastní nemocnici Náchod
Předmětem veřejné zakázky je dodání, instalace a kompletní uvedení do provozu přístroje pro elektrickou impedanční tomografii plic (EIT) pro nové prostory Oblastní nemocnice Náchod. Součástí předmětu veřejné zakázky je též poskytování bezplatného komplexního záručního servisu a zajištění pozáručního servisu po dobu 5 let na základě smlouvy č. 2 o ...
Infuzní technika pro Oblastní nemocnici Náchod II
Předmětem veřejné zakázky (VZ) je dodání, instalace a kompletní uvedení do provozu 39 ks infuzních pump, 91 lineárních dávkovačů, 20 ks dokovacích stanic s min. 4 pozicemi, a zároveň také softwarové aplikace, která umožňuje vzdálenou distribuci knihoven léčiv a monitoring přístrojového vybavení. To vše pro nové prostory Oblastní nemocnice Náchod ...
LED zdroj světla pro endoskopii včetně poskytování záručního a pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka příslušenství (LED zdroje světla) k laparoskopické věži pro Chirurgickou kliniku - traumatologii, kterou zadavatel vlastní. Součástí předmětu plnění je zároveň zajištění pozáručního servisu dodaného zboží, a to po dobu neurčitou.
Léčivé přípravky s obsahem denosumabu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem denosumabu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem antithymocytárního imunoglobulinu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem antithymocytárního imunoglobulinu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Monitorovací systém kardiotokografů pro Oblastní nemocnici Náchod
Předmětem veřejné zakázky (VZ) je dodání, instalace a kompletní uvedení do provozu monitorovacího, dokumentačního a archivačního kardiotokografického systému včetně veškerého softwaru pro nové prostory Oblastní nemocnice Náchod (ONN). Součástí předmětu veřejné zakázky je též poskytování bezplatného komplexního záručního servisu a zajištění ...
Operační stoly včetně příslušenství a pozáručních činností
Předmětem veřejné zakázky je v části 1 nákup 2 ks operačních stolů a příslušenství pro Oddělení centrálních sálů a sterilizace, a to včetně zajištění pozáručního servisu. Zadavatel předpokládá dodávku vybavení pro kardiochirurgii v roce 2021 a vybavení pro traumatologii v průběhu roku 2023. V části 2 dané veřejné zakázky je předmětem dodávky ...