Léčivé přípravky s obsahem trastuzumabu pro subkutánní podání
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem trastuzumabu pro subkutánní podání po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Oční skener vč. zajištění pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnického prostředku - (očního skeneru - ultrazvukového systému pro zobrazení nitroočních tkání s příslušenstvím) určeného pro zobrazení struktur zadního segmentu oka, které je nezbytné zejména v případech neprůhlednosti optických medií, vyšetření tumorů oka, odchlípení sítnice a jiných závažných ...
Analyzátor ionizovaného vápníku a ionizovaného hořčíku včetně dodávek spotřebního materiálu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka analyzátoru vč. příslušenství, zajištění dodávek spotřebního materiálu, záručního servisu a pozáručního BTK a ostatních činností pro Ústav klinické biochemie a diagnostiky Fakultní nemocnice Hradec Králové, a to na základě kupní a servisní smlouvy, kupní smlouvy na dodávky spotřebního materiálu, za podmínek ...
FN Hradec Králové  - 2 ks nízkoteplotních sterilizátorů včetně zajištění pozáručních činností
Předmětem veřejné zakázky je postupná dodávka 2 ks sterilizátorů včetně jejich příslušenství, následné dodávky unikátního spotřebního materiálu a provedení všech souvisejících dalších dodávek a prací, které budou garantovat bezchybnou a spolehlivou funkčnost dodaných zdravotnických prostředků. Součástí předmětu plnění je dále pro dodané ZP ...
Dezinfektory podložních mís
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka nových přístrojů - 4 ks dezinfektorů podložních mís do Oblastní nemocnice Jičín a.s.
Léčivé přípravky s obsahem heparinum natricum 2022
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem heparinum natricum po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem imunoglobulinů pro subkutánní podání 2022
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem imunoglobulinů pro subkutánní podání po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem vitamínů I a vitamínů II
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem vitamínů I a vitamínů II po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Odběrový set se zkumavkou s inaktivačním médiem a s odběrovým nasopharyngeálním tamponem
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky odběrových setů se zkumavkou s inaktivačním médiem a s odběrovým nasopharyngeálním tamponem po dobu 6 měsíců dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání. Sety jsou určeny pro odběr, konzervaci a přepravu virových vzorků z dýchacích cest člověka.
Diagnostická stanice pro RDG oddělení pro NRK
Předmětem této veřejné zakázky je: a)dodávka nového (nikoliv repasovaného) zdravotnického prostředku - Diagnostické stanice včetně 2 monitorů b)provádění pozáručního autorizovaného servisního zabezpečení přístroje, a to minimálně periodických bezpečnostně technických kontrol včetně odborné preventivní v délce trvání dle ZD.
Léčivé přípravky s obsahem interferonu beta-1A 30mcg/0,5ml a peginterferonu beta-1A
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem interferonu beta-1A 30mcg/0,5ml a peginterferonu beta-1A po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem antitrombotik a fibrinolytik 2022
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem antikoagulancií po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele
Léčivé přípravky s obsahem brodalumabu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem brodalumabu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
FN Hradec Králové - Ultrazvukové diagnostické přístroje včetně zajištění pozáručních činností
Předmětem veřejné zakázky je dodávka celkem 9 ks ultrazvukových diagnostických přístrojů včetně jejich příslušenství (vč. sond), které budou využity jako náhrada za stávající zdravotnické prostředky. Součástí předmětu plnění je dále pro dodané ZP zajištění pozáručních činností na dobu neurčitou.
Zajištění ventilační podpory na vybraných klinikách včetně záručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks tryskového ventilátoru včetně příslušenství pro Plicní kliniku zadavatele, dodávka 1 ks transportního ventilátoru včetně příslušenství pro IV. interní hematologickou kliniku zadavatele a dodávka celkem 4 ks stacionárních ventilátorů vč. příslušenství pro Kardiochirurgickou kliniku zadavatele. Dále je ...
Výpočetní tomograf - CT
Předmětem této veřejné zakázky je: a)dodávka nového (nikoliv repasovaného) zdravotnického prostředku - 1 ks systému výpočetní tomografie b)provádění pozáručního autorizovaného servisního zabezpečení CT přístroje, a to minimálně periodických bezpečnostně technických kontrol včetně odborné preventivní
Léčivé přípravky s obsahem thalidomidu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem thalidomidu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem injekčních forem glukokortikoidů
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem injekčních forem glukokortikoidů po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem vedolizumabu a everolimusu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem vedolizumabu a everolimusu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Léčivé přípravky s obsahem interferonu beta-1a, peginterferonu alfa-2a a ropeginterferonu alfa-2b
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem interferonu beta-1a, peginterferonu alfa-2a a ropeginterferonu alfa-2b po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem trávicích enzymů
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem trávicích enzymů po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Staplery
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky staplerů a náhradních zásobníků k nim pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové na období 4 let.
Antigenní testy SARS-CoV-2
Předmětem zakázky jsou postupné dodávky in vitro diagnostických rychlotestů pro průkaz antigenu koronaviru SARS-CoV-2 dle potřeb zadavatele a dle požadavků uvedených v zadávací dokumentaci.
Léčivé přípravky s obsahem thiotepy
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem thiotepy po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Léčivé přípravky s obsahem insulinů a jejich analog
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem insulinů a jejich analog po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.