Léčivé přípravky s obsahem mesny
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem mesny po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Léčivé přípravky s obsahem tocilizumabu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem tocilizumabu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
CT systém
Předmětem této zakázky je dodávka nového přístroje - 1ks systému počítačové tomografie (CT) do Oblastní nemocnice Jičín a.s. Součástí dodávky je rovněž provedení souvisejících stavebních prací včetně vypracování kompletní technologické a stavební projektové dokumentace pro realizaci dodávky a také provádění pozáručního servisu dodaného CT ...
Glatiramer-acetát II.
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem glatiramer-acetátu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Přístroje pro endoskopii operačních sálů
Předmětem části 1 této zakázky je dodávka nového přístroje - 1ks generátoru elektrochirurgického do Oblastní nemocnice Jičín a.s. Předmětem části 2 této zakázky je dodávka nového přístroje - 1ks cystoskopu flexibilního a 1ks cystoskopu rigidního do Oblastní nemocnice Jičín a.s.
Pořízení přístrojů pro ARO a JIP
Předmětem této veřejné zakázky, kterou zadavatel rozdělil na 4 části, je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů a zařízení s cílem vybavení (modernizace a obnovy) pracoviště nemocnice Oblastní nemocnice Náchod a.s. souborem zdravotnických prostředků přístrojového charakteru.
Léčivé přípravky s obsahem ustekinumabu 90mg a 130mg
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem ustekinumabu 90mg a 130mg po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem antracyklinů
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem antracyklinů po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Léčivé přípravky s obsahem opioidních analgetik
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem opioidních analgetik po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Léčivé přípravky s obsahem levosimendanu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem levosimendanu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Pořízení RTG přístrojů pro ONN II
Předmětem této veřejné zakázky, kterou zadavatel rozdělil na 5 částí, je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů a zařízení s cílem vybavení (modernizace a obnovy) pracoviště nemocnice Oblastní nemocnice Náchod a.s. souborem zdravotnických prostředků přístrojového charakteru.
Léčivé přípravky s obsahem cyklosporinu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem cyklosporinu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Stenty do tepen zásobující mozek
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky samoexpandibilních stentů do tepen zásobující mozek pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové na období 4 let formou konsignačního skladu.
Léčivé přípravky s obsahem ivakaftoru, tezakaftoru a elexakaftoru
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem ivakaftoru, tezakaftoru a elexakaftoru po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Inhibitory proteáz a jiná cytostatika
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky inhibitorů proteáz a jiných cytostatik po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Radiofarmakum 223Radium-dichlorid
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky radiofarmaka 223Radium-dichloridu, a to po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Radiofarmakum musí mít platnou registraci SÚKL pro ČR.
Léčivé přípravky s obsahem rituximabu 1400mg
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem rituximabu 1400mg po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem abirateronu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem abirateronu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem irinotekanu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem irinotekanu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Léčivé přípravky s obsahem tisagenlekleucelu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem tisagenlekleucelu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Zajištění provozování protialkoholní záchytné stanice pro území Královéhradeckého kraje
Zajištění nepřetržitého poskytování záchytné služby v protialkoholní a protitoxikomanické záchytné stanici ve smyslu ust. § 89a a násl. zákona č. 373/2011 Sb., o specifických zdravotních službách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „zákon o specifických zdravotních službách“), pro území celého Královéhradeckého kraje v letech 2023-2025.
Diagnostika SARS-CoV-2
Předmětem zakázky jsou postupné dodávky diagnostik pro stanovení antigenu koronaviru SARS-CoV-2 (antigenních testů a odběrových setů se zkumavkou s inaktivačním médiem a s odběrovou tyčinkou opatřenou nasopharyngeálním tamponem) dle potřeb jednotlivých účastníků společného zadávání
Opioidní anestetika
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem opioidních anestetik po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem beta blokátorů
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem beta blokátorů po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem protamin-sulfátu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem protamin-sulfátu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.