FN Motol - Jomeprol
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou Jomeprol, a to dle Přílohy č. 2 ZD - Informační a cenová tabulka / Příloha č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží.
Dodávky léků - REMICADE 2022
Předmětem plnění jsou průběžné dodávky dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy _ Cenová nabídka, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami a to dodávky léčivého přípravku Remicade _ L04AB02
Dodávky léků - COSENTYX 2022
Předmětem plnění jsou průběžné dodávky dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy_Cenová nabídka, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami a to dodávky léčivého přípravku Cosentyx _ L04AC10.
Dodávky léků - PROLIA 2022
Předmětem plnění jsou průběžné dodávky dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy _Cenová nabídka, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami a to dodávky léčivého přípravku PROLIA _M05BX04.
Dodávky léků - KINERET 2022
Předmětem plnění jsou průběžné dodávky dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy _ Cenová nabídka, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami a to dodávky léčivého přípravku KINERET _ L04AC03.
Dodávky léků - BENLYSTA 2022
Předmětem plnění jsou průběžné dodávky dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy _ Cenová nabídka, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami a to dodávky léčivého přípravku Benlista _L04AA26.
Emtricitabin, Tenofovir-alafenamid a Rilpivirin
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s léčivou látkou Emtricitabin, Tenofovir-alafenamid a Rilpivirin pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími podmínkami.
Emtricitabin, Tenofovir-alafenamid, Elvitegravir a Kobicistat
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s léčivou látkou Emtricitabin, Tenofovir-alafenamid, Elvitegravir a Kobicistat pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími podmínkami.
Emtricitabin a Tenofovir-alafenamid
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s léčivou látkou Emtricitabin a Tenofovir-alafenamid pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími podmínkami.
Emtricitabin, Tenofovir-alafenamid a Biktegravir
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s léčivou látkou Emtricitabin, Tenofovir-alafenamid a Biktegravir pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími podmínkami.
Antiinfektiva a ostatní léčivé přípravky
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků - antiinfektiv a ostatních léčivých přípravků, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.
FN Motol - Simoktokog alfa 2500IU, 3000IU, 4000IU
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou Simoktokog alfa.
Léčivé přípravky s obsahem AZACITIDINU, IMATINIBU, RITUXIMABU
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku AZACITIDIN, IMATINIB a RITUXIMAB, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace.
Psycholeptika
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek léčivých přípravků psycholeptika pro nemocniční lékárnu Nemocnice Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
FN Motol - Burosumab 30mg
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou Burosumab 30mg
Léčivé přípravky s obsahem EKULIZUMABU, RAVULIZUMABU II
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku EKULIZUMAB a RAVULIZUMAB, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v zadávací dokumentaci
FN Motol - Lenalidomid
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Lenalidomid.
FN Motol - Brentuximab Vedotin II
Dodávky LP s účinnnou látkou Brentuximab Vedotin II.
Léčivé přípravky s obsahem ISAVUKONAZOLU a LETERMOVIRU
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku ISAVUKONAZOL a LETERMOVIR, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v příloze č. 5 této zadávací dokumentace.
Léčivé přípravky s obsahem DASATINIBU, LENALIDOMIDU, LUSPATERCEPTU II
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku DASATINIB, LENALIDOMID a LUSPATERCEPT, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v příloze č. 5 této zadávací dokumentace.
Léčivé přípravky s obsahem ATG, KAPLACIZUMABU, DEFIBROTIDU, TOCILIZUMABU
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku ATG, KAPLACIZUMABU, DEFIBROTIDU, TOCILIZUMABU.
Léčivé přípravky s obsahem DEFERASIROXU, ELTROMBOPAGU, MIDOSTAURINU, NILOTINIBU
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem DEFERASIROXU, ELTROMBOPAGU, MIDOSTAURINU, NILOTINIBU, RUXOLITINIBU, to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v příloze č. 5 této zadávací dokumentace.
Léčivé přípravky s obsahem BOSUTINIBU, GILTERITINIBU, VENETOKLAXU
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku BOSUTINIBU, GILTERITINIBU, VENETOKLAXU.
FN Motol - ATALUREN
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Ataluren.
FN Motol - Humira
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků Humira s účinnou látkou Adalimumab.