Dialyzační roztoky
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek dialyzačních roztoků pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
FN Motol - Cemiplimab
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Cemiplimab.
Léčivé přípravky s obsahem IMATINIBU
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku IMATINIB (ATC skupina L01EA01), a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v zadávací dokumentaci po dobu 24 měsíců..
Vybrané léčivé přípravky pro specializovanou centrovou péči
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek Vybrané léčivé přípravky pro specializovanou centrovou péči pro nemocniční lékárnu Nemocnice Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Anestestika - Propofol II
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku propofol (ATC skupina N01AX10) pro léčbu pacientů pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Antimykotika pro systémové použití VI. - Anidulafungin
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku anidulafungin (ATC skupina J02AX06) pro přípravu infuzního roztoku pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Takrolimus 1x denně - LP ADVAGRAF
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků (účinná látka Takrolimus) v lékové formě s prodlouženým uvolňováním (dávkování 1x denně). Jedná se o zakázku na uzavření kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků s obvyklou denní terapeutickou dávkou (ODTD) 5mg. S ohledem na skutečnost, že zajištění léčby de novo pacientů je ošetřeno VZ ...
FN Motol - Ofatumumab
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Ofatumumab, a to dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží.
Nízkomolekulární hepariny v předplněných stříkačkách I
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků ze skupiny LMWH ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky (s výjimkou indikace prodloužená léčba hluboké žilní trombózy (DVT) a plicní embolie (PE) a prevence její rekurence u pacientů s aktivním nádorovým onemocněním).
Imunosupresiva - inhibitory TNF alfa
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků ze skupiny inhibitorů TNF alfa pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky. Zadavatel požaduje shodu indikací nabízeného léčivého přípravku s referenčními (originálními) přípravky v gastroenterologických indikacích dle platného SPC, včetně podmínek ...
Léčivé přípravky pro zažívací trakt  a metabolismus - Ocaliva III
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky acidum obeticholicum (ATC skupina A05AA04) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídek.
FN Motol - Oxacilin
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Oxacilin.
FN Motol - Niraparib
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Niraparib.
FN Motol - Selperkatinib
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Selperkatinib.
Sofosbuvir a velpatasvir
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s léčivou látkou Sofosbuvir a velpatasvir pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími podmínkami.
Gadoteridol
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s léčivou látkou Gadoteridol pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími podmínkami.
FN Motol - Irinotekan-sukrosofát
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Irinotekan-sukrosofát.
FN Motol - EVEROLIMUS
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku přípravků s účinnou látkou EVEROLIMUS, a to dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží.
FN Motol - Ivakaftor 37,5mg Tezakaftor 25mg Elexakaftor 50mg
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnými látkami Ivakaftor 37,5mg Tezakaftor 25mg Elexakaftor 50mg.
FN Motol - Pertuzumab a Trastuzumab
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s účinnými látkami Pertuzumab a Trastuzumab.
FN Motol - Afatinib
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Afatinib.
Dodávka léků - KABAZITAXEL - L01CD04
Předmětem plnění Veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s obsahem léčivé látky KABAZITAXEL - L01CD04.
Dodávka léků - ZEJULA - L01XK02
Předmětem plnění Veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léku ZEJULA - L01XK02.
Dodávka léků - ONIVYDE PEGYLATED LIPOSOMAL - L01CE02
Předmětem plnění Veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léku ONIVYDE PEGYLATED LIPOSOMAL - L01CE02.
Dodávka léků - BEVACIZUMAB - L01FG01
Fakultní Thomayerova nemocnice