Selektivní imunosupresiva - Antithymocytární imunoglobulin IV.
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky immunoglobulinum antithymocytarum cuniculum (ATC L04AA04) o koncentraci 5mg/1ml (0,5%) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
FN Motol - Levosimendan
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Levosimendan.
Heparinum natricum I
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku heparinum natricum (ATC B01AB01) v injekčním roztoku pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
FN Motol - Abirateron
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Abirateron.
Echinokandiny
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s léčivou látkou anidulafungin, mikafungin nebo kaspofungin pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími podmínkami.
FN Motol - Nirmatrelvir a ritonavir
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Nirmatrelvir a ritonavir, a to dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží.
FN Motol - Dabrafenib
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Dabrafenib.
Léčivé přípravky s obsahem MIKAFUNGINU
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku MIKAFUNGIN, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace.
Léčivé přípravky s obsahem VORIKONAZOLU
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku VORIKONAZOL, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace.
Léčivé přípravky s obsahem Amfotericinu B
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku Amfotericin B, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace.
Léčivé přípravky s obsahem Piperacilinu a Tazobaktamu (inhibitor beta-laktamasy)
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku PIPERACILIN a TAZOBAKTAM (INHIBITOR BETA-LAKTAMASY), a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace.
FN Motol - Ofatumumab II
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Ofatumumab, a to dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží.
FN Motol - Posakonazol
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou Posakonazol, a to dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží.
Léčivé přípravky s obsahem CEFTAZIDIMU a AVIBAKTAMU
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku CEFTAZIDIM a AVIBAKTAM (INHIBITOR BETA-LAKTAMASY), a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v příloze č. 5 zadávací dokumentace.
FN Motol - Amoxicilin a inhibitor Betalaktamasy
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku /léčivých přípravků s účinnou látkou Amoxicilin a inhibitor Betalaktasamy.
Dodávka léků - léčivá látka - ABIRATERON - L02BX03
Předmětem plnění Veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s obsahem léčivé látky ABIRATERON - L02BX03.
Dodávka léků - léčivá látka - ATALUREN - M09AX03
Předmětem plnění Veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s obsahem léčivé látky ATALUREN - M09AX03.
Léčivé přípravky s obsahem KYSELINY MYKOFENOLOVÉ
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku KYSELINU MYKOFENOLOVOU, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v příloze č. 5 zadávací dokumentace.
FN Motol - Panitumumab
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Panitumumab.
Ultrazvuk pro kliniku pneumologie
Předmětem plnění VZ je dodávka 1 ks diagnostického ultrazvukového přístroje střední třídy pro pneumologickou kliniku zejména pro vyšetřování patologických afekcí v oblasti hrudníku včetně příslušenství dle technické specifikace a dále pak poskytování záručního, pozáručního a nezáručního servisu.
FN Motol - Tixagevimab a Cilgavimab II
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Tixagevimab a Cilgavimab.
FN Motol - Matrice pro tkáňové lepidlo
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Lokální hemostatika, kombinace, a to dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží.
Selektivní imunosupresiva - Eculizumab III
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky eculizumab (ATC L04AA25) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Selektivní imunosupresiva - Belatacept I
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky belatacept (ATC L04AA28) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
FN Motol - Sekukinumab
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Sekukinumab.