Dodávka léků - NUBEQA - L02BB06
Předmětem plnění Veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léku NUBEQA - L02BB06.
Dodávka léků - EVEROLIMUS - L01EG02
Předmětem plnění Veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s obsahem léčivé látky EVEROLIMUS - L01EG02.
Antibakteriální látky pro systémové použití XX. - Fidaxomicin
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Fidaxomicin (ATC skupina A07AA12) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Vasoprotektiva - Diosmin/Hesperidin p.o. II
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků s obsahem účinných látek Diosmin a Hesperidin (ATC skupina C05CA53) ve formě vysoce čištěného mikronizovaného flavonioidního přípravku pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Vitamíny - Cholekalciferol I
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Cholekalciferol (ATC skupina A11CC05) ve formě roztoku pro vnitřní užití pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Dodávky radiofarmaka fluoromethylcholin pro pozitronovou emisní tomografii
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek radiofarmaka fluoromethylcholin ATC V09IX07 pro pozitronovou emisní tomografii pro oddělení nukleární medicíny Nemocnice Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
FN Motol - Tocilizumab
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou Tocilizumab
FN Motol - Lidský koagulační faktor VIII
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Lidský koagulační faktor VIII.
FN Motol - Vedolizumab
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Vedolizumab.
FN Motol - Ivakaftor
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Ivakaftor.
Kortikosteroidy pro systémové použití II. - Prednison p. o.
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků pro perorální podání s obsahem účinné látky Prednison (ATC skupina H02AB07) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
FNKV - Dodávky LP - adalimumab
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou opakované dodávky léčivých přípravků pro pacienty zadavatele. Podrobná specifikace předmětu plnění a vymezení jednotlivých položek jsou uvedeny v ZD v příloze č. 2 („Technická specifikace“) a v příloze č. 3 („Návrh rámcové kupní smlouvy“).
FN Motol - Gadoteridol
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou Gadoteridol.
Léčivé přípravky pro CNS - tafamidis I
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky tafamidis (ATC skupina N07XX08) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
FN Motol - Certolizumab Pegol
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou Certolizumab Pegol.
Dodávky léků - CIMZIA 2022
Předmětem plnění jsou průběžné dodávky dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy _Cenová nabídka, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami a to dodávky léčivého přípravku Cimzia - L04AB05.
Dynamický nákupní systém pro průběžné a opakované nákupy léčivých přípravků
Zadavatel prostřednictvím tohoto zadávacího řízení zavádí dynamický nákupní systém dle § 138 a násl. zákona na dodávky léčivých přípravků do Všeobecné fakultní nemocnice v Praze; blíže viz zadávací podmínky.
FN Motol - Sevofluran
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Sevofluran.
FN Motol - Tocilizumab
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou Tocilizumab
FN Motol - Ekulizumab
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Ekulizumab, a to dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží.
Lidský albumin
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s léčivou látkou Lidský albumin pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími podmínkami.
Léčivé přípravky pro léčbu revmatických onemocnění csDMARD 2022
Předmětem plnění jsou průběžné dodávky léčivých přípravků pro léčbu revmatických onemocnění csMARD dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy _ Cenová nabídka, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami a to dodávky léčivých přípravků: 1 část - účinná látka methotrexát - L04AX03, 2 část - účinná látka leflunomid - L04AA13, 3 část - účinná látka ...
Lamivudin a dolutegravir
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s léčivou látkou Lamivudin a dolutegravir pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími podmínkami.
Dodávky léků  - IDACIO  2022
Předmětem plnění jsou průběžné dodávky dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy _ Cenová nabídka, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami a to dodávky léčivého přípravku Idacio - L04AB04
Inhibitory protonové pumpy - Pantoprazol i.v. aplikace I
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Pantoprazol (ATC skupina A02BC02) pro intravenózní aplikaci určenou pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.