Infuzní roztoky II. - Roztoky chloridu sodného 0,9%
Předmětem veřejné zakázky, resp. jejích jednotlivých částí, jsou opakované dodávky infuzních roztoků s obsahem 0,9 % chloridu sodného v PE ampulích a PE lahvích pro použití u pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídek.
Imunoglobuliny proti hepatitidě B
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků obsahujících lidský plazmatický protein ze skupiny imunoglobulinů proti hepatitidě B (ATC J06BB04) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Antidiabetika - inzulíny a kombinace V
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků z ATC skupin antidiabetik (A10AE06, A10AE54) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídek.
Léčivé přípravky pro kardiovaskulární systém XV. - Entresto
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků obsahující účinné látky sakubitril a valsartan (ATC skupina C09DX04) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídek.
FN Motol - Lipegfilgrastim
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Lipegfilgrastim.
FN Motol - Valganciklovir
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Valganciklovir, a to dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží.
Kontrastní látky pro rentgenová vyšetření
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek kontrastních látek pro rentgenová vyšetření pro nemocniční lékárnu Nemocnice Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Dodávky očkovací látky proti virové hepatitidě B k provedení zvláštního očkování
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy s jedním dodavatelem na dodávky očkovací látky k provedení zvláštního očkování fyzických osob pro roky 2023 - 2025 proti virové hepatitidě typu B v souladu s vyhláškou č. 537/2006 Sb., o očkování proti infekčním nemocem, ve znění pozdějších předpisů.
Antitrombotika V. - Eptifibatid
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků pro parenterální podání obsahující účinnou látku eptifibatid (ATC skupina B01AC16) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
LP pro CNS - Dexmedetomidin III
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky dexmedetomidin (ATC N05CM18) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídek.
Fyziologický roztok plastová lahev
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky fyziologických roztoků s léčivou látkou Chlorid sodný v plastových lahvích pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími podmínkami.
Sondová enterální výživa - nutričně kompletní vysokoproteinová tekutá výživa s obsahem vlákniny
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky sondové enterální výživy - nutričně kompletní vysokoproteinová tekutá výživa s obsahem vlákniny pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími podmínkami.
Sondová enterální výživa - nutričně kompletní vysokoenergetická tekutá výživa s obsahem vlákniny
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky sondové enterální výživy - nutričně kompletní vysokoenergetická tekutá výživa s obsahem vlákniny pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími podmínkami.
Sondová enterální výživa - nutričně kompletní enterální výživa
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky sondové enterální výživy - nutričně kompletní enterální výživa na bázi hydrolyzované syrovátkové bílkoviny vhodná pro pacienty s poruchami trávení pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími podmínkami.
Sondová enterální výživa - nutričně kompletní tekutá výživa s obsahem vlákniny
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky sondové enterální výživy - nutričně kompletní tekutá výživa s obsahem vlákniny pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími podmínkami.
Sondová enterální výživa - nutričně kompletní tekutá výživa určená k dietnímu postupu
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky sondové enterální výživy - nutričně kompletní tekutá výživa určená k dietnímu postupu u pacientů s hyperglykémií a/nebo s diabetem pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími podmínkami.
Sondová enterální výživa - nutričně kompletní vysokoenergetická tekutá výživa
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky sondové enterální výživy - nutričně kompletní vysokoenergetická tekutá výživa určená k dietnímu postupu u pacientů s hyperglykémií a/nebo s diabetem pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími podmínkami.
FN Motol - Dynamický nákupní systém na dodávky enterální výživy
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v dynamickém nákupním systému budou dodávky enterální výživy určené ke spotřebě pacienty Fakultní nemocnice v Motole.
FN Motol - Remdesivir II
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Remdesivir.
Dodávky humánních léčivých přípravků XII
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků pro potřeby lékárny Ústavu pro péči o matku a dítě v souladu se zadávacími podmínkami.
Dodávka léčivých přípravků pro ÚHKT - WILATE
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v příloze této zadávací dokumentace.
Dodávka léčivých přípravků pro ÚHKT - OCTANINE
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v příloze č. 5 této zadávací dokumentace.
Kardiaka 7 - Levosimendan, Landiolol
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků pro parenterální aplikaci s obsahem účinné látky levosimendan (ATC skupina C01CX08) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
FN Motol - Sacituzumab govitekan
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Sacituzumab govitekan
LP pro muskuloskeletální systém - Sugammadex I
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky sugammadex (ATC skupina V03AB35) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.