FN Motol - Kabozantinib-Malát
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s účinnými látkami Kabozantinib-Malát pro potřeby FN v Motole
Dodávka léků - OPDIVO - L01XC17
Předmětem plnění Veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léku OPDIVO - L01XC17.
FN Motol - Erenumab, Fremanezumab
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků s účinnými látkami Erenumab a Fremanezumab.
Dodávka léků - CIMZIA - L04AB05
Předmětem plnění Veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léku CIMZIA - L04AB05.
Dodávka léků - XARELTO - B01AF01
Předmětem plnění Veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léku XARELTO - B01AF01
FN Motol - Mepolizumab
Průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Mepolizumab pro potřeby FN v Motole
Léčivé přípravky pro kardiovaskulární systém XIII. - Evolocumab
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků z ATC skupiny C10AX13 s obsahem léčivé látky evolocumab pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Dodávky léků - Sarilumab 2021
Předmětem plnění dílčích veřejných zakázek, zadávaných na základě rámcové kupní smlouvy, bude dodávka léčivých přípravků KEVZARA - L04AC14 pro léčbu pacientů ve schválených indikacích.
Anestetika II
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků s obsahem léčivé látky trimecain (ATC skupina N01BB) pro lokální anestezii určenou pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídek.
Dodávky léčivých přípravků souhrn IX  KREVNÍ DERIVÁTY
• Předmětem plnění jsou průběžné dodávky léčivých přípravků souhrn IX - KREVNÍ DERIVÁTY, a to ve skladbě a předpokládaném množství uvedeném v Příloze č. 5 této zadávací dokumentace. V Příloze č. 5 je rovněž technická specifikace předmětu plnění. • Množství předmětu plnění uvedené v Příloze č. 5 je množství orientační. Zadavatel je oprávněn ...
Antibakteriální látky pro systémové použití XIII - Fidaxomicin
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků pro per os podání s obsahem léčivé látky fidaxomicin (ATC skupiny A07AA12) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídek.
Dodávka léků - AUBAGIO - L04AA31 - opakovaná VZ
Předmětem plnění Veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léku AUBAGIO - L04AA31.
Dodávka léčivých přípravků pro ÚHKT - LONOKTOKOG ALFA
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na průběžné dodávky léčivých přípravků, a to ve skladbě a předpokládaném množství uvedeném v zadávací dokumentaci po dobu 48 měsíců na základě rámcové smlouvy s jedním dodavatelem.
Dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou - LIDSKÝ ALBUMIN
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku - infuzního roztoku s účinnou látkou LIDSKÝ ALBUMIN (ALBUMINUM HUMANUM), a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v příloze č. 5 zadávací dokumentace.
Dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou - ANTITHROMBIN
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou ANTITHROMBIN, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v příloze č. 5 zadávací dokumentace.
Dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou IXEKIZUMAB
• Předmětem plnění jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou IXEKIZUMAB, a to ve skladbě a předpokládaném množství uvedeném v Příloze č. 5 této zadávací dokumentace. V Příloze č. 5 je rovněž technická specifikace předmětu plnění. • Množství předmětu plnění uvedené v Příloze č. 5 je množství orientační. Zadavatel je oprávněn ...
FN Motol - Risankizumab
Průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Risankizumab pro potřeby Fakultní nemocnice v Motole
FN Motol - Propranolol hydrochlorid
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Propranolol hydrochlorid dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží, a to na dobu neurčitou.
Náhrady minerálních prvků, vitamíny, intenstinální antiinfektiva a antacida 2021
Předmětem plnění dílčích veřejných zakázek, zadávaných na základě rámcové kupní smlouvy pro jednotlivé části, bude dodávka léčivých přípravků náhrad minerálních prvků, vitamínů, intestinálních antiinfektiv a antacid pro zajištění léčby ambulantních a hospitalizovaných pacientů zadavatele.
FN Motol - Turoctokog Alfa
Pravidelné dodávky léčivých přípravků s účinnými látkami Turoctokog Alfa
FN Motol - Sofosbuvir, Velpatasvir a Voxilaprevir
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnými látkami Sofosbuvir, Velpatasvir a Voxilaprevir.
FN Motol - Venetoklax
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků s účinnými látkami Venetoklax.
FN Motol - Ramucirumab II
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Ramucirumab.
FN Motol - Antithymocytární imunoglobulin (králičí) II
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou Antithymocytární imunoglobulin (králičí).
Dodávky léčivých přípravků souhrn VIII - HEMATOLOGIE
• Předmětem plnění jsou průběžné dodávky léčivých přípravků souhrn VIII - HEMATOLOGIE, a to ve skladbě a předpokládaném množství uvedeném v Příloze č. 5 této zadávací dokumentace. V Příloze č. 5 je rovněž technická specifikace předmětu plnění. • Množství předmětu plnění uvedené v Příloze č. 5 je množství orientační. Zadavatel je oprávněn určovat ...