FNKV - Dodávky léčivých přípravků - biologika II
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou opakované dodávky léčivých přípravků pro pacienty zadavatele. Veřejná zakázka je rozdělena na 9 částí ve smyslu ustanovení § 35 zákona.
FN Motol - Bexaroten
Dodávky LP s účinnnou látkou Bexaroten.
FN Motol - Infúzní roztoky balancované
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky Infúzních roztoků balancovaných pro potřeby Fakultní nemocnice v Motole.
Aflibercept
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s léčivou látkou Aflibercept pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími podmínkami.
Ranibizumab
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s léčivou látkou Ranibizumab pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími podmínkami.
FN Motol - Botulotoxin Typ A
Dodávky LP s účinnnou látkou Botulotoxin Typ A.
Dodávky očkovací látky proti virové hepatitidě B k provedení zvláštního očkování podle vyhlášky č. 5
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody s jedním dodavatelem na dodávky očkovacích látek k provedení zvláštního očkování fyzických osob pro roky 2021 - 2025 proti virové hepatitidě typu B v souladu s vyhláškou č. 537/2006 Sb., o očkování proti infekčním nemocem, ve znění pozdějších předpisů. Maximální množství dávek očkovací ...
Dodávky humánních léčivých přípravků IX
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků pro potřeby lékárny Ústavu pro péči o matku a dítě v souladu se zadávacími podmínkami.
FN Motol -  Alektinib - hydrochlorid
Předmětem plnění této veřejné zakázky zadávané v nadlimitním režimu v otevřeném řízení jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Alektinib - hydrochlorid.
Dodávky léků - Kiovig 2021
Předmětem plnění dílčích veřejných zakázek , zadávaných na základě rámcové kupní smlouvy, bude dodávka léčivých přípravků KIOVIG - J06BA02.
Léčivé přípravky pro muskuloskeletární systém 2021
Předmětem plnění dílčích veřejných zakázek, zadávaných na základě rámcové kupní smlouvy pro jednotlivé části, bude dodávka léčivých přípravků pro muskuloskeletární systém pro zajištění léčby ambulantních a hospitalizovaných pacientů zadavatele.
Dodávka léků - GIOTRIF - L01EB03
Předmětem plnění Veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léku GIOTRIF - L01EB03.
Dodávka léků - OFEV - L01EX09
Předmětem plnění Veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léku OFEV - L01EX09
Dodávka léků - XGEVA - M05BX04
Předmětem plnění Veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léku XGEVA - M05BX04.
FN Motol - Olaparib
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s účinnými látkami Olaparib pro potřeby FN v Motole
FN Motol - Tofacitinib
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s účinnými látkami Tofacitinib pro potřeby FN v Motole
FN Motol - Levosimendan
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Levosimendan.
FN Motol - Pegaspargasa
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Pegaspargasa.
Dodávky léků - Rituximab 2021 (Rixathon)
Předmětem plnění dílčích veřejných zakázek, zadávaných na základě rámcové kupní smlouvy, bude dodávka léčivého přípravku Rixathon - L01XC02 pro léčbu pacientů ve schválených indikacích.
Dynamický nákupní systém dodávky léčivých přípravků
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky léčivých přípravků určených ke spotřebě na klinikách a odděleních Fakultní nemocnice Bulovka.
FN Motol - Evolokumab
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s účinnými látkami Evolokumab pro potřeby FN v Motole
FN Motol - Palbociklib
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s účinnými látkami Palbociklib pro potřeby FN v Motole
FN Motol - Etanercept
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou Etanercept.
FN Motol - Apalutamid
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Apalutamid pro potřeby FN v Motole
Dodávka léků - BEVACIZUMAB - L01XC07
Předmětem plnění Veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s obsahem léčivé látky bevacizumab - L01XC07.