Myorelaxancia I. - ROCURONIUM
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků obsahujících účinnou látku ROCURONIUM (ATC skupina M03AC09) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
LP pro zažívací trakt a metabolismus III
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků pro léčbu idiopatických střevních zánětů (ang. Inflammatory Bowel Disease = IBD, terapie ulcerózní kolitidy a Crohnovy choroby) ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Antidiabetika-insuliny a kombinace III - APIDRA, LYUMJEV
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků s obsahem účinných látek ze skupiny analogů lidských inzulínů z ATC skupin A10AB06, A10AB04 pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Antibakteriální látky pro systémové použití XVI
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky ceftazidim z ATC skupiny J01DD02 pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Rámcová dohoda na dodávky léčivých přípravků antibakteriální látky pro systémové použití
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek léčivých přípravků antibakteriální látky pro systémové použití pro nemocniční lékárnu Nemocnice Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
FN Motol - Pufrovaný extracelulární roztok elektrolytů pro konzervaci plic
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky pufrovaného extracelulárního roztoku elektrolytů na bázi dextranu s nízkým obsahem draslíku, umožňující rychlé ochlazení, perfúzi a studené statické skladování plic před transplantací pro FN Motol.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou IPILIMUMAB
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné a opakované dodávky léčivých přípravků ATC skupin L01XC11, tj. s účinnou látkou IPILIMUMAB.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou MIFAMURTID
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné a opakované dodávky léčivých přípravků ATC skupin L03AX15, tj. léčivých přípravků s účinnou látkou MIFAMURTID.
Selektivní imunosupresiva - Vedolizumab V
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků pro subkutánní podání (s. c.) s obsahem monoklonální protilátky VEDOLIZUMAB (ATC skupina L04AA33) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
FN Motol - Aflibercept
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Aflibercept pro potřeby Fakultní nemocnice v Motole
FN Motol - Nintedanib
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Nintedanib pro potřeby Fakultní nemocnice v Motole
Dodávky léků Ixekizumab - TALTZ 2021
Předmětem plnění dílčích veřejných zakázek , zadávaných na základě rámcové kupní smlouvy, bude dodávka léčivého přípravku TALTZ - L04AC13.
Dodávky léků - Bosentan -Stayveer 2021
Předmětem plnění dílčích veřejných zakázek , zadávaných na základě rámcové kupní smlouvy, bude dodávka léčivého přípravku Stayveer - C02KX01.
Rámcová dohoda na dodávky léčivých přípravků Imunosupresiva
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek léčivých přípravků imunosupresiva pro nemocniční lékárnu Nemocnice Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Rámcová dohoda na dodávky léčivých přípravků nadroparin a heparin
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek léčivých přípravků s obsahem účinné látky nadroparin a heparin pro nemocniční lékárnu Nemocnice Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
FN Motol - Tafamidis
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Tafamidis.
Antidiabetika VI
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků ze skupiny antidiabetik s obsahem účinných látek sitagliptin, vildagliptin a jejich fixní kombinace s metforminem (ATC skupiny A10BH01, A10BD07, A10BH02, A10BD08) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
FN Motol - Rituximab
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Rituximab.
FN Motol - Onasemnogenum Abeparvovecum
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivé látky pro genovou terapii ONASEMNOGENUM ABEPARVOVECUM pro potřeby Fakultní nemocnice v Motole.
FN Motol - Nivolumab II
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Nivolumab.
FN Motol - Lorlatinib
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Lorlatinib pro potřeby Fakultní nemocnice v Motole
FN Motol - BRODALUMAB II
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Brodalumab, a to dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží.
Dodávka očkovacích látek pro pravidelná očkování fyzických osob, které nejsou pojištěnci
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy s jedním dodavatelem na dodávky očkovacích látek pro pravidelná očkování fyzických osob, které nejsou pojištěnci podle zákona o veřejném zdravotním pojištění, pro roky 2022 - 2023 (24 měsíců). Specifikace zakázky, závazný rozsah a požadovaná kvalita předmětu plnění a dalších služeb je ...
Dodávka léků - EVRYSDI - M09AX10
Předmětem plnění Veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léku EVRYSDI - M09AX10.
Dodávka léků - COSENTYX - L04AC10
Předmětem plnění Veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léku COSENTYX - L04AC10.