Dodávka léků - FRAXIPARINE - B01AB06
Předmětem plnění Veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léku FRAXIPARINE - B01AB06.
Dodávka léků - KEYTRUDA - L01XC18
Předmětem plnění Veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léku KEYTRUDA - L01XC18.
Dodávka léků - NERLYNX - L01EH02
Předmětem plnění Veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léku NERLYNX - L01EH02.
Antimykotika pro systémové použití V. - Micafungin
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků obsahujících účinnou látku micafungin (ATC skupina J02AX05) pro přípravu infuzního roztoku pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídek.
Rámcová dohoda na dodávky léčivých přípravků pro muskuloskeletální systém - denosumab
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek léčivých přípravků pro muskuloskeletální systém DENOSUMAB 120MG INJ SOL 1X1,7ML ATC M05BX04 pro Nemocnici Na Homolce a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Přímo působící antivirotika
Předmětem veřejné zakázky jsou opakované dodávky léčivých přípravků ATC skupin J05AX, J05AR, J05AF a J05AJ ve specifikaci a množství dle ZD , určené výhradně ke spotřebě na klinikách a odděleních zadavatele, tj. Fakultní nemocnice Bulovka v rámci poskytování zdravotní péče po dobu 24 měsíců.
FN Motol - Kabozantinib-Malát II
Průběžné dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou Kabozantinib-Malát
FN Motol - Remdesivir
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Remdesivir.
Léčivé přípravky pro kardiovaskulární systém XIV. Alirocumab
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků z ATC skupiny C10AX14 s obsahem léčivé látky alirocumab pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Přímo působící antivirotika - kombinace
Předmětem veřejné zakázky jsou opakované dodávky léčivých přípravků ATC skupiny J05AG a J05AR ve specifikaci a množství dle ZD určené výhradně ke spotřebě na klinikách a odděleních zadavatele, tj. Fakultní nemocnice Bulovka v rámci poskytování zdravotní péče po dobu 24 měsíců.
Antivirotik k léčbě HIV
opakované dodávky antivirotik k léčbě HIV ve specifikaci a množství dle ZD, určené výhradně ke spotřebě na klinikách a odděleních zadavatele, tj. Fakultní nemocnice Bulovka v rámci poskytování zdravotní péče po dobu 12 měsíců
FN Motol - Onasemnogenum Abeparvovecum
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivé látky pro genovou terapii ONASEMNOGENUM ABEPARVOVECUM a to na 24 měsíců.
HVLP - Antivirotikum pro systémové použití - CMV - Ganciclovir II
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků obsahujících léčivou látku GANCICLOVIR (ATC skupina J05AB06) ve formě prášku pro koncentrát pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
FN Motol - Polatuzumab vedotin
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou Polatuzumab vedotin na dobu neurčitou.
FN Motol - Tisagenlecleucelum II
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Tisagenlecleucelum.
Imunitní séra a imunoglobuliny 4 IMIG
Předmětem veřejné zakázky jsou opakované dodávky humánních imunoglobulinů k intramuskulární aplikaci (IMIG) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Infuzní roztoky II
Předmětem veřejné jsou opakované dodávky infuzních roztoků ve vacích s obsahem léčivé látky chlorid sodný o přesné koncentraci 0,9 % (Skupina ATC B05BB01) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
FN Motol - Lonoktokog Alfa
Dodávky LP s účinnnou látkou Lonoktokog Alfa.
Antitrombotika III. - Actilyse
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků obsahujících léčivou látku alteplasa (ATC B01AD02) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky dle zadávacích podmínek a jejích příloh.
Dodávky léčivých přípravků souhrn X
• Předmětem plnění jsou průběžné dodávky léčivých přípravků SOUHRN X, a to ve skladbě a předpokládaném množství uvedeném v Příloze č. 5 této zadávací dokumentace. V Příloze č. 5 je rovněž technická specifikace předmětu plnění. • Množství předmětu plnění uvedené v Příloze č. 5 je množství orientační. Zadavatel je oprávněn určovat konkrétní ...
Imunoglobuliny IVIG III
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky humánních imunoglobulinů k intravenózní aplikaci (IVIG) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Antibakteriální látky pro systémové použití XIV
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků obsahující antimikrobiální látky ze skupiny beta-laktamových antibiotik (ATC skupiny J01DD52 a J01DD62) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Dodávka léků - ALUNBRIG - L01ED04
Předmětem plnění Veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léku ALUNBRIG - L01ED04.
Dodávka léků - XELJANZ - L04AA29
Předmětem plnění Veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léku XELJANZ - L04AA29.
Léčivé přípravky k léčbě plicní arteriální hypertenze V. - Selexipag
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků obsahujících léčivou látku SELEXIPAG (ATC skupina B01AC27) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.