Dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou NERATINIB-MALEINÁT
• Předmětem plnění jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou NERATINIB-MALEINÁT, a to ve skladbě a předpokládaném množství uvedeném v Příloze č. 5 těchto zadávacích podmínek (ZP). V Příloze č. 5 je rovněž technická specifikace předmětu plnění. • Množství předmětu plnění uvedené v Příloze č. 5 je množství orientační. Zadavatel je ...
FN Motol - Lidský inhibitor C1-esterasy
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou Lidský inhibitor C1-esterasy.
Příprava protilátek
Předmětem této zakázky je závazek Zhotovitele provést pro Objednatele dílo v podobě přípravy 25 vzorků protilátek včetně návrhu peptidů, které je blíže specifikováno ve Smlouvě, v příloze č. 1 Smlouvy - kalkulaci nabídkové ceny a v příloze č. 2 Smlouvy - minimálních (nepodkročitelných) požadavcích Objednatele.
Dodávky léků - Olumiant 2022
Předmětem plnění dílčích veřejných zakázek , zadávaných na základě rámcové kupní smlouvy, bude dodávka léčivého přípravku Olumiant - L04AA37.
FN Motol - Eptacogum Alfa
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Eptacogum Alfa, a to dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy -Seznam zboží.
FN Motol - Landiolol - hydrochlorid
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s účinnými látkami Landiolol - hydrochlorid pro potřeby Fakultní nemocnice v Motole
Dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou RISANKIZUMAB
• Předmětem plnění jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou RISANKIZUMAB, a to ve skladbě a předpokládaném množství uvedeném v Příloze č. 5 těchto zadávacích podmínek (ZP). V Příloze č. 5 je rovněž technická specifikace předmětu plnění. • Množství předmětu plnění uvedené v Příloze č. 5 je množství orientační. Zadavatel je ...
FN Motol - Siponimod
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s účinnými látkami Siponimod pro potřeby Fakultní nemocnice v Motole
Dodávky léčivých přípravků souhrn XI
• Předmětem plnění jsou průběžné dodávky léčivých přípravků SOUHRN XI, a to ve skladbě a předpokládaném množství uvedeném v Příloze č. 5 této zadávací dokumentace. V Příloze č. 5 je rovněž technická specifikace předmětu plnění. • Množství předmětu plnění uvedené v Příloze č. 5 je množství orientační. Zadavatel je oprávněn určovat konkrétní ...
FN Motol - Sorafenib-tosilát
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Sorafenib-tosilát.
FN Motol - Natalizumab
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Natalizumab, typ balení předplněná injekční stříkačka.
Jiné terapeutické přípravky
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek jiných léčivých přípravků pro nemocniční lékárnu Nemocnice Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Léčivé přípravky pro endokrinní terapii
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek léčivých přípravků pro endokrinní terapii pro nemocniční lékárnu Nemocnice Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
FN Motol - Burosumab
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Burosumab.
Antineoplastika
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek léčivých přípravků antineoplastika pro nemocniční lékárnu Nemocnice Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Antineoplastika pro centrovou péči
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek léčivých přípravků antineoplastika pro centrovou péči pro nemocniční lékárnu Nemocnice Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
FN Motol - Durvalumab
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Durvalumab.
Dodávka léků - VEKLURY - J05AB16
Předmětem plnění Veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léku VEKLURY - J05AB16.
FNKV - Dodávky léčivých přípravků - biologika III
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou opakované dodávky léčivých přípravků pro pacienty zadavatele. Veřejná zakázka je rozdělena na 14 částí ve smyslu ustanovení § 35 zákona.
Diuretika - tolvaptan I
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky tolvaptan (ATC skupina C03XA01) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Dodávka léků - ESBRIET - L04AX05
Předmětem plnění Veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léku ESBRIET - L04AX05.
Dodávka léků - COPAXONE - L03AX13
Předmětem plnění Veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léku COPAXONE - L03AX13.
Dodávka léků - OCREVUS - L04AA36
Předmětem plnění Veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léku OCREVUS - L04AA36.
FN Motol - Inotuzumab Ozogamicin
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Inotuzumab Ozogamicin.
FN Motol - Irinotekan peg-liposomální
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Irinotekan peg-liposomální.