FN Plzeň – lithotryptor pro Urologickou kliniku
Předmětem veřejné zakázky je dodání a instalace přístrojového vybavení pro provádění zdravotnických urologických výkonů. Místem plnění je Fakultní nemocnice Plzeň, operační sál Urologické kliniky.
Šicí materiál
Předmětem zakázky jsou dodávky šicího materiálu ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu dvou let.
FN Plzeň – CT pro Onkologické centrum
Předmětem veřejné zakázky je dodání a instalace nového počítačového tomografu pro provádění radiodiagnostických výkonů. Místem plnění je Fakultní nemocnice Plzeň, pracoviště Kliniky zobrazovacích metod v Onkologickém centru.
Výstavba Klatovské nemocnice – přístrojové vybavení RDG
Předmětem plnění je dodávka přístrojů - zařízení, které bude instalováno do budované Klatovské nemocnice. Jedná se o následujích 9 zařízení, která jsou detailně popsána v Zadávací dokumentaci. 1. RTG C-rameno mobilní, 2. počítačový tomograf, 3. univerzální sklopná stěna, 4. pojízdný RTG přístroj s přímou digitalizací, 5. PACS systém ...
Filtry deleukotizační
Předmětem zakázky jsou dodávky deleukotizačních filtrů ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu dvou let.
Centrální žilní katétry
Předmětem zakázky jsou dodávky centrálních žilních katétrů ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu jednoho roku.
Sterilizační obaly
Předmětem zakázky jsou dodávky sterilizačních obalů ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu jednoho roku.
FN Plzeň sonograf pro RDGB
Předmětem veřejné zakázky je dodání a instalace přístrojového vybavení pro provádění zdravotnických sonografických výkonů. Digitální ultrazvukový přístroj nejvyšší kvalitativní třídy pro univerzální využití na radiodiagnostickém pracovišti krajského dosahu. Sofistikovaná a certifikovaná pracovní stanice pro ukládání a zpracování obrazů ( kapacita ...
Hydrocephální drenážní systémy
Předmětem zakázky jsou dodávky hydrocephálních drenážních systémů ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu dvou let.
Poliklinika Tachov - nákup mamografu
Předmětem plnění je dodávka digitálního mamografu s příslušenstvím, montáž a zaškolení obsluhy. Stručný popis požadovaného řešení: digitální mamograf, akviziční stanice pro laboranta, diagnostická stanice pro mamografii, stanice pro CAD systém, integrace se stávajícím PACS systémem,komunikační systém ePACS. Více zadávací dokumentace.
Jednorázové prostředky pro inkontinentní pacienty
Předmětem zakázky jsou dodávky jednorázových prostředků pro inkontinentní pacienty ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu dvou let.
FN Plzeň – Integrovaný analytický systém
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zboží a služeb – dodávka výkonného integrovaného biochemického a imunochemického analytického systému, dodávky provozního spotřebního materiálu po dobu 5-ti let a servisních služeb po dobu 8-mi let - pro Ústav klinické biochemie a hematologie FN Plzeň.
Modernizace a obnova přístrojového vybavení komplexního kardiovaskulárního centra FN Plzeň
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů a zařízení včetně montáže, uvedení dodaných zařízení do provozu, instalace a vyškolení obsluhy s cílem vybavení jednotlivých pracovišť souborem zdravotnických prostředků přístrojového charakteru.
FN Plzeň - humanizace prostředí LDN
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zboží, zdravotnického vybavení pro léčbu dlouhodobě nemocných ve FN Plzeň.
FN Plzeň - lineární urychlovač pro Onkologické centrum
Předmětem veřejné zakázky je dodání a instalace přístrojového vybavení - lineárního urychlovače pro ozařovnu č. 1 Onkologického centra Fakultní nemocnice Plzeň - Lochotín.
Oční implantáty
Předmětem zakázky jsou dodávky očních implantátů ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu dvou let.
FN Plzeň - Pracoviště intervenční kardiologie
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zboží – vybavení pracoviště pro intervenční kardiologii - pro 1. Interní kliniku FN Plzeň: angiografická linka, 2 ks pracovní stanice, angiografický injektor, zařízení pro monitorování fyziologických funkcí pacienta a invazivní hemodynamiky.
Poptávám 500 ks detekčních trubiček
Poptávám 500 ks detekčních trubiček na alkohol vyrobených z plastu, bez balonku., odběr ihned.
Poptávám starší sonograf, funkční
Koupím sonograf -starší, vyřazený, ale funkční , přenosný / nebo menších rozměrů/ .