Fluorescenční mikroskop
Předmětem veřejné zakázky je realizace dodávky jednoho (1) kusu přístroje, který musí splňovat nejméně technické parametry (jako minimální požadavky zadavatele, které musí předmět plnění splňovat), které jsou podrobně specifikovány v zadávací dokumentaci.
FN Plzeň – Operační světla pro COS
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace 1ks hlavního a 1ks satelitního operačního světla pro každý z 12 operačních sálů, jejichž složení je: 2x kardiochirurgický sál č.1,2, 2x ortopedický sál č.3,4, 2x neurochirurgický sál č.5,6, 6x chirurgický sál č.7-12. Místem věcného plnění je Fakultní nemocnice Plzeň.
Systém nepřímé digitalizace (CR)
Předmětem VZ je dodávka čtecího zařízení pro zpracování dat a přenos RTG snímků vč. příslušenství, montáže, zprovoznění, uvedení do provozu a integrace do stávajícího nemocničního systému. Maximální cen je 4 450 000,- Kč bez DPH
Vybavení a provozní materiál pro biochemické laboratoře FN Plzeň
Předmětem veřejné zakázky je materiální zajištění biochemických a imunochemických vyšetření: - bezúplatné zapůjčení a instalace výkonného integrovaného biochemického a imunochemického analytického systému pro centrální pracoviště a samostatných analyzátorů pro odloučené pracoviště Ústavu klinické biochemie a hematologie FN Plzeň - zajištění ...
Vybavení a provozní materiál pro biochemické laboratoře FN Plzeň
Předmětem veřejné zakázky je materiální zajištění biochemických a imunochemických vyšetření: - bezúplatné zapůjčení a instalace výkonného integrovaného biochemického a imunochemického analytického systému pro centrální pracoviště a samostatných analyzátorů pro odloučené pracoviště Ústavu klinické biochemie a hematologie FN Plzeň - zajištění ...
Gáza a netkaný textil
Předmětem zakázky jsou dodávky gázy a netkaného textilu ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu jednoho roku.
Implantáty páteřní
Předmětem zakázky jsou dodávky páteřních implantátů ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu dvou let.
Nákup termických analýz pro RICE
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka termických analýz - dvou přístrojů pro Regionální inovační centrum elektrotechniky (RICE) Západočeské univerzity v Plzni, jejich montáž a uvedení do provozu včetně zaškolení příslušných pracovníků, kteří budou zajišťovat obsluhu těchto přístrojů. Konkrétně se jedná o dodávku Diferenční skenovací ...
Spotřební materiál k přístrojové technice kardiochirurgického pracoviště
Předmětem zakázky jsou dodávky spotřebního materiálu dle kódů VZP vázané k přístrojovému vybavení kardiochirurgického pracoviště (v majetku FN Plzeň) včetně poskytnutí veškerého souvisejícího příslušenství po dobu čtyř let.
Staplery
Předmětem zakázky jsou dodávky staplerů prostřednictvím konsignačního skladu ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu dvou let.
Sterilizační obaly
Předmětem zakázky jsou dodávky sterilizačních obalů ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu jednoho roku.
Dodávka šicích materiálů
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky šicích materiálů. Vítěz veřejné zakázky bude zajišťovat po dobu 1 roku dodávky šicích materiálů do nemocničních zařízení Zdravotnického holdingu Plzeňského kraje, a.s. na základě dílčích objednávek.
Spotřební materiál pro intenzivní medicínu
Předmětem zakázky jsou dodávky spotřebního materiálu pro intenzivní medicínu (jednorázové monitorovací systémy, filtry pro ventilované pacienty, jednorázové drenážní systémy, jednorázové odsávací systémy) ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu jednoho roku.
Náplasti
Předmětem zakázky jsou dodávky sterilních a nesterilních náplastí ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu jednoho roku.
Oxygenátory s příslušenstvím
Předmětem zakázky jsou dodávky oxygenátorů s příslušenstvím ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu dvou let.
Cévní protézy
Předmětem zakázky jsou dodávky cévních protéz ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu dvou let.
Srdeční chlopně a ringy
Předmětem zakázky jsou dodávky srdečních chlopní a ringů ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu dvou let.
Diagnostika ke stanovení infekčních markerů pro TO FN Plzeň
Předmětem zakázky jsou dodávky diagnostik ke stanovení infekčních markerů dle následující specifikace: anti-HIV-1 + anti-HIV-2, HIV Ag p24, HBsAg, anti-HBc.total, anti-HCV, protilátky proti původci syfilis, anti-CMV IgG, anti-CMV IgM a ostatní provozní materiál nutný pro provoz, kalibrace a testy. Jako součást dodávek požaduje zadavatel bezplatné ...
Klatovská nemocnice – II. etapa – dokončení: Dodávky zdravotnické technologie, nábytku, IT
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou: 1) dodávky zdravotnické technologie včetně montáže, umístění a uvedení do provozu a související stavební práce /Předmětem dodávky je soubor zdravotnických přístrojů a zařízení pro jednotlivá oddělení nemocnice (operační sály, JIP, ARO, GPO, ORL, chirurgie, oční odd., neurologie, ortopedie, dětské odd., ...
Aferetické sety
Předmětem zakázky jsou dodávky aferetických setů ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu čtyř let.
Spotřební materiál pro urologii
Předmětem zakázky jsou dodávky spotřebního materiálu pro urologii ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu jednoho roku.
Centrální žilní katétry
Předmětem zakázky jsou dodávky centrálních žilních katétrů ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu jednoho roku.
FN Plzeň – endosonografický systém
Předmětem veřejné zakázky je dodání a instalace přístrojového vybavení pro provádění sonografických a endosonografických zdravotnických výkonů. Místem plnění je Fakultní nemocnice Plzeň.
Poptávám polohovatelné masážní lehátko
Sháním polohovatelné masážní lehátko
FN Plzeň – CT pro Onkologické centrum
Předmětem veřejné zakázky je dodání a instalace nového počítačového tomografu pro provádění radiodiagnostických výkonů. Místem plnění je Fakultní nemocnice Plzeň, pracoviště Kliniky zobrazovacích metod v Onkologickém centru.