Linka pre aseptické plnenie tekutých injekcií
Predmetom verejneho obstaravania je dodávka jedného kusu funkčného, nedeliteľného, logického celku linky pre aseptické plnenie tekutých injekcií sdopravou, montážou asprevádzkovaním. Blizsia specifikacia predmetu zakazky je obsiahnuta v sutaznych podkladoch.
Obstaranie  technologickej linky na výrobu rafinovaného sójového oleja
Predmetom zákazky je obstaranie linky na výrobu rafinovaného sójového oleja s výkonom linky do 20 ton/deň surového oleja. Ide o technologické zariadenie na rafináciu sójového oleja, degumming, bielenie, odkyslenie a dezodoráciu. Technická špecifikácia je prílohou súťažných podkladov.
Lyofilizačná linka
Predmetom verejneho obstaravania je dodávka jedného kusu funkčného, nedeliteľného, logického celku lyofilizačnej linky sdopravou, montážou asprevádzkovaním. Blizsia specifikacia predmetu zakazky je obsiahnuta v sutaznych podkladoch.
Technológia na výrobu ovocného alkoholického nápoja
Predmetom zákazky je nákup, dodávka, inštalácia, skúšobná prevádzka a zaškolenie obsluhy technológie na výrobu ovocného alkoholického nápoja. Technológia bude pozostávať z nasledovných zariadení: Nerezová nádrž stojatá - 8 ks Čerpadlo na víno pojazdné - 2 ks Vákuový filter - 1 ks Jednovretenové čerpadlo - 1 ks Tangenciálny filter - 1 ...
Dodávka linky na drcení kameniva – kamenolom BRANT
Předmětem zakázky je návrh a dodání technologické linky na drcení kameniva, její instalace, zprovoznění a uvedení do provozu. Součástí předmětu díla je i dodání technických dokladů k dané technologii, projektové dokumentace pro stavební připravenost k instalaci technologie, projektové dokumentace k nově navržené trafostanici, realizace všech ...
Technológia na vstrekovanie plastov
Predmetom zákazky je dodávka technologického vybavenia: 1 Technológia na vstrekovanie plastov (1 celok) Vrátane dopravy a montáže zariadenia. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou týchto súťažných podkladov.
Inovatívna technológia na drvenie riečneho kameniva
Predmetom zákazky je dodávka linky na drvenie riečneho kameniva. Bližšia špecifikácia je uvedená v súťažných podkladoch .
Integrovaná recyklačná linka pre separáciu, čistenie, úprávu, filtráciu a regranuláciu materiálov
Predmetom verejného obstarávania je integrovaná recyklačná linka pre separáciu, čistenie, úprávu, filtráciu a regranuláciu materiálov na báze polyolefínov, predovšetkým odpadov z HDPE. Bližšia špecifikácia predmetu zákazky je obsiahnutá v súťažnych podkladoch.
Technológia na zhodnocovanie textilných odpadov na druhotnú surovinu
Dodávka technológie pre recykláciu textilu a šatstva vrátane súvisiacich zariadení a vybavenia pre technológiu. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Poptávám pytlovací a paletovací stroje
Poptávám pytlovací a paletovací stroje: Pytlovací stroj - nový nebo použitý, - s kapacitou 100 - 300 kusů za hodinu, - pytlování do papírových pytlů otevřených nebo ventilových, - pytle o hmotnosti 25 kg (14 - 35 kg), - pracovní prostředí (prach, vyšší teplota). Paletovací stroj - nový nebo použitý, - s kapacitou 100 - 300 pytlů za ...
Vybudovanie zariadenia na mechanicko-biologickú úpravu zmesového komunálneho odpadu
Predmetom postupu zadávania zákazky je dodanie technologického zariadenia - linky na mechanicko - biologickú úpravu zmesového komunálneho odpadu, včítane súvisiacich služieb - doprava, balenie, montáž, inštalácia, uvedenie do prevádzky, zaškolenie obslužného personálu a kolaudácie. Zostava technologickej linky: Číslo/označenieNázov položky ...
Automatizované pracovisko pre konzervovanie a balenie LR
Predmetom zákazky je automatizované pracovisko pre konzervovanie a balenie LR. Bližšia špecifikácia je v súťažných podkladoch.
Lakovna slévárny
Předmětem plnění zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění lakovny včetně provedení nezbytných stavebních úprav v provozu slévárny.
Výrobná linka na balzamované kozmetické utierky v krabičke tvaru kocky
Predmetom zákazky je dodanie technológie automatizovanej linky na výrobu kozmetických utierok z tissue papiera s balzamovaným nánosom baleného do krabičky tvaru kocky (cube box) zloženej z: -skladacie zariadenie vrátane balzamovacej jednotky -píla na rezanie logov papiera, -baliaci automat. vrátane dopravy, kompletnej inštalácie, ...
Inovatívna technológia - Baliaca linka
Predmetom verejného obstarávania je nákup zariadenia (technológie) na inováciu výrobného procesu, v nasledovnej špecifikácii: - Baliaca linka - 4-stranná automatická hranová brúska - Dvojvretenová automatická CNC fréza s automatickým vákuovým nakladacím zariadením - Nárezové a píliace centrum - Univerzálny obrábací stroj. Bližšia ...
Linka pre povrchovú úpravu KTL podvozkov a komponentov nákladných vagónov
Predmetom zákazky je dodanie nových zariadení na povrchovú úprav s príslušenstvom do strojárskej výroby. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Inovace výrobní linky pro míchání suchých cereálních směsí
Dodávka technologie a doplňkových zařízení
Obstaranie inovatívnej technológie v spoločnosti PROTO spol. s r.o.
Ide o dodanie logického celku č. 1: Technologická linka na výrobu piva. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Automatizované pracovisko pre konzerváciu reduktorov LR
Predmetom zákazky je automatizované pracovisko pre konzervovanie a balenie LR. Bližšia špecifikácia je v súťažných podkladoch.
Aktivačno - zmiešavacia linka
Verejný obstarávateľ plánuje nákup tovaru pre projekt: Centrum zhodnocovania minerálnych odpadov. Konkrétne sa jedná o: Aktivačno - zmiešavacia linka 1 ks Ťahač návesov 4x4 1 ks Náves silo cisterna 1 ks Špeciálne vozidlo - Nosič kontajnerov hákový 1 ks Špeciálne vozidlo - Nosič kontajnerov ramenový 1 ks Kolesový zemný stroj 1 ks Cestná ...
Luxusné eko obaly
Predmetom obstarávania je nákup modernej technológie na výrobu eko obalov rôzneho druhu v štruktúre a s technickými parametrami, ako je uvedené v súťažných podkladoch.
Dodávka technológie na výrobu ovocných štiav
Predmetom zákazky je dodávka technológie na výrobu ovocných štiav. Predmet zákazky je rozdelený na dve časti a to na I. časť predmetu zákazky - Linka na výrobu ovocných štiav a II. časť predmetu zákazky - Automatická vyfukovačka PET fliaš. Bližšie informácie o predmete zákazky sú uvedené v bodoch II.2.4) Opis obstarávanie jednotlivých častí ...
Poptávám dodávku linky na výrobu krmných směsí
Poptávám dodávku linky na výrobu krmných směsí.
Logický celok 1: technologická linka na depozíciu viazaného kovu v počte 2 ks
Technologické linky na trojrozmerné vrstvenie kovu do priestorových objektov a následné odstránenie spojiva a sintráciu. Podrobné technické parametre a požiadavky sú uvedené v súťažných podkladoch.
Komplexná technologická linka na produkciu špeciálneho vrstveného skla s požiarnou odolnosťou
Predmetom zákazky je komplexné výrobne zariadenie, a to úplná technologická linka určená na produkciu nižšie špecifikovaného vrstveného skla s požiarnou odolnosťou (ďalej len ako technologická linka).Technologická linka bude pozostávať z technologickej časti určenej pre prípravu polotovarov, z technologickej časti zabezpečujúcej ...