Inovácia výroby v spoločnosti Víno Cassa, s.r.o.
Predmetom zákazky je dodávka linky na výrobu, spracovanie a plnenie ovocného vína CIDER. Linka sa skladá z jednotlivých strojov pospájaných dopravnými pásmi a takto tvorí jeden technologický celok, ktorý produkuje požadované výrobky.
Dodávka technologických zařízení pro výrobu elektronického nápojového dávkovače
Předmětem zakázky je dodávka technologických zařízení pro výrobu elektronického nápojového dávkovače dle technické specifikace uvedené v zadávací dokumentaci
Montážní linka pro zadní lištu BMW
Dodání výrobní linky pro výrobu zadní lišty BMW G14/15/16 a ‚G29. Konkrétní specifikace předmětu plnění je uvedena v zadávací dokumentaci.
Linka na spracovanie šitých knižných blokov
Linka na spracovanie šitých knižných blokov
Dodávka technologie polovodičového středofrekvenčního generátoru a kalícího zařízení
Předmětem této zakázky je dodávka technologického celku polovodičového frekvenčního generátoru a kalícího zařízení na kalení čepů pro dopravníkové řetězy, jeho instalace, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy stroje. Technologický celek se skládá z těchto částí: - Polovodičový frekvenční generátor s paralelním kmitavým obvodem pro technologii ...
Technologické vybavení navijárny induktivních prvků
Zakázka se skládá z dodávky 5 ks zařízení (technologické vybavení navijárny induktivních prvků) včetně příslušenství, hardwarového vybavení a dalších souvisejících nákladů dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci, zprovoznění zařízení (instalace) a proškolení personálu v jejich užívání. V rámci této zakázky je umožněno dodávat dílčí ...
Dodávka technologického celku pro tryskání a lakování velkých kovových dílů
Předmětem této zakázky je dodávka technologického celku pro tryskání a lakování velkých kovových dílů, který se skládá z těchto částí: - Lakovna včetně dvou lakovacích pracovišť - Odsávací a ventilační systém pro lakovací halu - Termo ventilační jednotka - Plénum (vhánění vzduchu do prostor lakovny) - Rekuperační jednotka - Patrony s ...
Makenex s. r. o. - Inovativní technologie
Předmětem plnění zakázky je dodávka linky práškového lakování. Součástí předmětu plnění zakázky je i doprava, montáž, uvedení do provozu, instalace zařízení a zaškolení na místě plnění.
Montážní linka pro výrobu dveřní výztuhy
Dodání výrobní linky pro výrobu dveřní výztuhy BMW. Výrobní linka musí obsahovat 2 ruční pracoviště, několik automatických pracovišť, stanoviště balících robotů a logistického uzlu (přívod a odvod prázdných obalů). Konkrétní specifikace předmětu plnění je uvedena v příloze č. 4 zadávací dokumentace.
Snížení energetické náročnosti sušení včetně využití odpadního tepla
Dodávku a montáž technologie a technologického zařízení pro využití odpadního tepla ze spalin pecí F1 a F2 do rozprachové sušárny RS č. 2 s využitím filtru pro absorpci fluorovodíku.
Zvýšenie efektivity procesov spracovania odpadov pre opätovné použitie
Predmetom zákazky je nákup technologických zariadení s príslušenstvom, ktoré zefektívnia proces spracovania nie nebezpečných odpadov z elektrických a elektronických zariadení tak, aby sa zvýšil podiel materiálov pre opätovné použitie. Podrobný opis dodania predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch. Zákazka je rozdelená na časti.
Dodávka čistící linky
Předmětem zakázky je dodávka čistící linky pro monokrystalické a optické výrobky s příslušenstvím vč. instalace a uvedení do provozu.
Obstaranie technologickej infraštruktúry firmy Alexander Vereš
Predmet zákazky pozostáva zo siedmich logických celkov: Logický celok č. 1: Veľkoformátová UV LED tlačiareň - 1 ks, Logický celok č. 2: Laserové gravírovacie zariadenie - 1 ks, Logický celok č. 3: Tlačiareň na priamu potlač textilu - 1 ks, Logický celok č. 4: Rezačka dosiek - 1 ks, Logický celok č. 5: Rezací ploter - 1 ks, Logický celok č. ...
Obstaranie technologickej infraštruktúry spoločnosti SELVINO s. r. o.
Predmet zákazky pozostáva z 8 logických celkov: Logický celok č. 1: CO2 laser na gravírovanie a rezanie 1ks Logický celok č. 2: Trojosý router s vysokootáčkovým vretenom 1ks Logický celok č. 3: Stĺpová prevodová vŕtačka 1ks Logický celok č. 4: Pásová brúska na rúry a profily 1ks Logický celok č. 5: Zakružovačka profilov a rúr 1ks Logický ...
Výroba drevených masívnych priemyselných EKO panelov ako rozšírenie výroby Forest progress, s.r.o.
Predmetom verejnej zákazky je nákup CNC linky na výrobu drevených masívnych priemyselných panelov vrátane dopravy, montáže, zapojenia zariadení a celej linky, uvedenia do prevádzky, nastavenia zariadení a skúšobnej prevádzky. Podrobné vymedzenie predmetu obstarávania je uvedené v súťažných podkladoch, časť B. Opis predmetu zákazky.
Dodávka peletovací linky
Zadavatel hodlá zadat zakázku na dodávku, jejímž předmětem je pořízení peletovací a třídící linky pelet ze sena. Součástí dodávky je i kompletní elektroinstalace. Bližší specifikace je uvedena v příloze č. 6 Zadávací dokumentace. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky.
Modernizácia výrobnej linky
Predmetom zákazky je modernizácia výrobnej linky na spracovanie dreva rozdelelná na sedem častí: Časť 1: Vyhrievaný lis na dyhovanie a lepenie veľkoplošných materiálov Časť 2: Vákuový dyhovaný lis Časť 3: CNC fréza 3D Časť 4: Zrovnávacia fréza šírka min.500mm Časť 5: Dlabačka s otočným stolom 2ks Časť 6: Odsávacie zariadenie na piliny a ...
Bezhriadeľová lúpacia linka na dýhu
Predmetom obstarania je dodávka linky a lisu ako technológie na podporu netechnolických inovácií rozdelená na 2 logické celky. Bližšia špecifikácia je uvedená v súťažných podkladoch.
Nákup technologie BRALEP s. r.o.: Rozšíření výrobny suchých stavebních směsí
Předmětem této zakázky je dodávka technologie - rozšíření výrobny suchých stavebních směsí v areálu zadavatele o dalších 6 ks zásobníků vstupních komponent a doplnění druhé linky pro míchání a balení stavebních směsí s frakcí do 4 mm a další činnosti popsané zadávací dokumentaci.
Dodávka tlakosacího zařízení jako mobilního technologického celku
Předmětem dodávky je mobilní investiční technologický celek pro čištění vnitřního povrchu potrubí včetně odsávání uvolněných cizorodých předmětů, usazenin, nečistot a kalu z čištění.
Dodávka čistící linky
Předmětem zakázky je dodávka čistící linky pro monokrystalické a optické výrobky s příslušenstvím vč. instalace a uvedení do provozu.
Dodávka automatického paketovacího lisu
kompletní dodávka automatického paketovacího lisu s příslušenstvím pro účely zpracování výrobního odpadu k recyklaci - podrobná specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci
Dodávka a instalace nové technologie úpravy vstupní suroviny
Předmětem zakázky je: - dodávka a instalace nové technologie úpravy vstupní suroviny Podrobný popis plnění a technická specifikace požadovaných zařízení je uveden v samostatné příloze č. 1 zadávací dokumentace.
Zavedenie inovatívnych výrobných postupov v spoločnosti MARPIN, s.r.o. - technologické vybavenie
Predmetom zákazky je dodávka tovarov: 1. Automatická plniaca linka 2. Vyfukovacie zariadenie vrátane dopravy, montáže, zapojenia zariadenia a uvedenia do prevádzky. Bližšie informáciu sú uvedené v súťažných podkladoch.