Technologie ve firmě RPS Ostrava I
Cílem zakázky je zvýšení výrobních kapacit společnosti RPS Ostrava nákupem moderního technologického vybavení s cílem posílení konkurenceschopnosti firmy na českém trhu. Jde o nákup technologické linky – dvě paralelní linky se společným velkoobjemovým zásobníkem.
Změna logistiky krájecích linek
Úprava krájecích linek, dodávka zařízení pro odformování, dopravníky krájecích linek, komunikační a řidicí systém krájecích linek.
Osazovací automat SMT
Předmětem plnění veřejné zakázky „Osazovací automat SMT“ je dodávka, instalace, zaškolení obsluhy a uvedení do provozu osazovacího automatu pro SMT technologie.
Pořízení výrobní technologie na výrobu čepelek – I. etapa
Předmětem této zakázky je dodávka nové výrobní technologie blíže specifikované zadávací dokumentací. Zakázka je rozdělena na části, a to následujícím způsobem: Část 1 - Spojování, Část 2 - Kalicí pec I., Část 3 - Potisk čepelek, Část 4 - Brousící linka čepelek I., Část 5 - Pračka čepelek, Část 6 - Pokovení čepelek, Část 7 - Teflonovací linka a ...
Stroj na výrobu sáčků na rolích z PE folií s dvojitým svárem a odtrhávací perforací
Předmět zakázky tvoří dodávka 1 ks stroje na výrobu sáčků na rolích z PE folií s dvojitým svárem a odtrhávací perforací určených především na balení ovoce a zeleniny. Předmět zakázky (respektive jeho součásti) musí být nový, dosud nepoužitý - neodepisovaný. Podrobné podklady, včetně technické specifikace předmětu zakázky, a informace ...
Dodávka strojního vybavení do společnosti MERYL PLAST, s.r.o.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka strojního zařízení. Předmět veřejné zakázky je rozdělen na pět části: Část I. Dodávka 2 ks extruderů Část II. Dodávka 2 ks pytlovaček Část III. Dodávka soustavy multifunkčních zařízení na skládání, porcování fólií před pytlovačkami Část IV. Dodávka recyklační linky Část V. Dodávka zařízení na ...
Soubor zařízení stáčecí linky do Pivovaru Svijany, a.s.
Předmětem zakázky je dodávka a uvedení do provozu technologie depaletizace prázdných plechovek, paletizace skupinových balení, elektroinstalace, dopravníků plechovek, dopravníků skupinových balení a sušičů plechovek vč. jejich příslušenství.
Vybudovanie zariadenia na mechanicko - biologickú úpravu zmesového komunálneho odpadu
Predmetom postupu zadávania zákazky je dodanie technologického zariadenia - linky na mechanicko - biologickú úpravu zmesového komunálneho odpadu, včítane súvisiacich služieb - doprava, balenie, montáž, inštalácia, uvedenie do prevádzky, zaškolenie obslužného personálu a kolaudácie.
Pořízení technologie nepřímý SQUEEZE CASTING
Předmětem plnění zakázky je dodávka automatické linky na výrobu odlitků technologií středotlakého nepřímého lisování na místo plnění zakázky, instalace, zprovoznění, zaškolení obsluhy a otestování funkčnosti lisu pro SQUEEZE CASTING. Dílčí plnění předmětu zakázky není možné. Blíže viz ZD.
Pořízení automatické linky na výrobu odlitků technologií středotlakého přímého lisování
Předmětem plnění zakázky je dodávka automatické linky na výrobu odlitků technologií středotlakého přímého lisování na místo plnění zakázky, instalace, zprovoznění, zaškolení obsluhy a otestování funkčnosti linky středotlakého přímého lisování. Dílčí plnění předmětu zakázky není možné. Blíže viz ZD.
Obstaranie pracoviska na povrchovú úpravu dielov
Predmetom zákazky je obstaranie jedného logického celku - pracoviska na povrchovú úpravu dielov. Technická špecifikácia predmetu zákazky je súčasťou súťažných podkladov.
Technologická linka pre výrobu plastových okien
Predmetom zákazky je dodanie technologickej linky pre výrobu plastových okien. Bližšia špecifikácia je presne uvedená a definovaná v súťažných podkladoch.
Nákup naprašovacieho a naparovacieho zariadenia
Predmetom zákazky je nákup stroja na vákuové pokovovanie predmetov tzv. iontovým platovaním, teda elektrostatickým nanášaním kovovej nanovrstvy na povrch pokovovaných predmetov. Ide o povrchovú úpravu materiálov, hlavne zo skla, umelých hmôt, papiera, celofánu, sadry, hliny, dreva, keramiky, porcelánu atp. tenkou vrstvou oxidu titanu a zliatinami ...
Nákup a dodanie technológie sušenia dreva
Predmetom postupu zadávania zákazky je Dodanie technologického zariadenia pre drevovýrobu sušiarne dreva, včítane súvisiacich služieb - Doprava, montáž, inštalácia, uvedenie do prevádzky a zaškolenie obslužného personálu.
Zavedenie nového, inovatívneho produktu v spoločnosti SKLO & SKLO s.r.o
Predmetom zákazky je zavedenie súboru nových technologických zariadení v spoločnosti SKLO & SKLO s.r.o. tvoriaceho jeden logicky celok, t.j. dodávka technologického celku na opracovanie plochého skla a umývacieho zariadenia vrátane manipulovaných zón. Špecifikácia strojného zariadenia - požadovaná funkcionalita strojných zariadení: - zariadenie ...
Linka na povrchovú úpravu dielcov
Predmetom zákazky je dodanie Linky na povrchovú úpravu dielcov pri nábytkárskej výrobe s povrchovou úpravou vysoký lesk . Technológia pre povrchovú úpravu je kompletná linka, ktorej neoddeliteľnou súčasťou je aj širokopásová brúsna jednotka na brúsenie plochých aj tvarovaných dielcov, čistiaci a ionizujúci agregát pre dokonalé očistenie povrchu od ...
Technológia lakovne
Predmetom zákazky je nákup modernej technológie lakovne pre inováciu procesov spoločnosti. Podrobná špecifikácia je uvedená v súťažných podkladoch.
Obstaranie technológie na výrobu nápojov - Kimberley, s.r.o.
Predmetom zákazky je nákup výrobníka nápojov a etiketovačky . Podrobná technická špecifikácia je súčasťou súťažných podkladov.
Obstaranie linky na výrobu sýtených a nesýtených nápojov
Predmetom zákazky je obstaranie linky na plnenie sýtených a nesýtených nápojov do sklenených a PET fliaš. Linka obsahuje triblok vystrekovania, plnenia a uzatvárania fliaš, sušičku fliaš, etiketovačku, sústavu dopravníkov fliaš a dátumovacie zariadenie. Podrobná špecifikácia je súčasťou súťažných podkladov.
Technologická linka pro třídění primárně separovaného odpadu
Dodávka nové technologické linky pro třídění primárně separovaného odpadu: Příjmový řetězo-pásový dopravník, vynášecí pásový dopravník, přebírací pásový dopravník, přebírací podesta ručního třídění, přebírací kabina ručního třídění, shozová šachta č.1 - 10 ks, shozová šachta č.2 - 8 ks, shozová šachta č.3 - 2 ks, pásový dopravník na vytříděnou ...
Dodávka lakovny do společnosti UNiBON
Dodávka kompletní technologie lakovny dle požadavků specifikovaných v zadávací dokumentaci.
Linka na výrobu asfaltových zmesí
Predmetom zákazky je dodávka a inštalácia technologickej linky na výrobu asfaltu a asfaltových zmesí. Pri výrobe asfaltu kamenivo kontinuálne prechádza sušiacim a miešacím bubnom. Kamenivo sa zmiešava so spojivom vplyvom rotačného pohybu kameniva v bubne. Odtiaľ sa zmes transportuje pásovým dopravníkom do zásobníka horúcej zmesi.
Zariadenia na povrchovú úpravu
Logický celok 1 Otryskávací box: Jedná sa o uzavretú kabínu s vlastnou recykláciou abrazíva, filtráciou abrazíva. Umožňuje odstraňovanie povrchovej korózie, starej náterovej hmoty. Celý tento proces prebieha v uzavretej kabíne , kde je oddelená prachová zložka, ktorá je zachytávaná do filtrov. Logický celok 2 Striekací box: Ide o uzavretú ...
Modernizácia výrobnej linky
Predmetom zákazky je tento logický celok: Logický celok č.1 Modernizácia výrobnej linky Bližšia špecifikácia je uvedená v súťažných podkladoch v časti B.1 Opis predmetu zákazky.
Rozšírenie výrobného portfólia spoločnosti Ing. Marián Mikula - M CONSULT
Predmetom dodávky je linka na výrobu produktov z ovocia s kapacitou minimálne 500l/ hodina. Linka musí byť schopná spracovať čerstvé ovocie, ktoré umyje, nadrví a vylisuje na šťavy v prípade jadrovín, ako aj vykôstkuje v prípade kôstkovín. Linka musí zároveň umožňovať aj výrobu ovocných drení určených na dochucovanie jednodruhových ovocných štiav, ...