Obstaranie technologickej linky na finálnu úpravu piva
Predmetom zákazky je technologická linka na finálnu úpravu piva a vývoj nových druhov, pričom linka má nasledovné časti: 1. Pasterizačné zariadenie 2. Plnička fliaš 3. Etiketovací stroj 4. Baliaci stroj 5. Experimentálne varné a fermentačné zariadenie 6. Filtračné zariadenie sviečkové 7. Mikrofiltračná stanica
Inovatívna technológia v DRU a.s. Zvolen
Predmetom zákazky je dodávka inovatívnej technológie v DRU a.s. Zvolen. Inovatívna technológia je tvorená dvomi logickými celkami a to - máčacia linka a valcovacia stolica. Predmet zákazky je rozdelený na dve časti : Časť 1 predmetu zákazky Máčacia linka Časť 2 predmetu zákazky - Valcovacia stolica
Technické zariadenie na vymrazovanie a zušľachťovanie piva
Cieľom verejného obstarávateľa je aplikácia a inovácia procesu zušľachťovania vyrobeného piva špeciálnym, unikátnym postupom vymrazovania. Predmetom zákazky je obstaranie technologického zariadenia, ktoré spoločnosti umožní v reálnom čase kontinuálnu výrobu takto zušľachteného piva s prívlastkom EIS z vytipovaných pivných štýlov.
Linka na automatické delenie a triedenie zeleniny
Predmetom zákazky je dodávka a montáž linky na automatické delenie zeleniny a triedenie poškodených častí iného odpadu.
Kontrolní zařízení do Pivovaru Svijany, a.s.
Předmětem zakázky je dodávka pasteračních hodin a přístroje na měření obsahu O2 a CO2.
Zařízení pro technologii vakuového sušení léčivých látek, FARMAK, a.s., II. část technologií
Předmětem zakázky je dodávka, individuální a komplexní vyzkoušení a zaškolení obsluhy "Zařízení pro technologii vakuového sušení léčivých látek" pro ověřování kvality testovaných vzorků syntézy API v souvislosti s projektem "Technologie vakuového sušení a homogenizace v procesu výroby léčivých látek".
Nákup inovatívnych technológií na výrobu vinárskych produktov v spoločnosti WAJDA, a.s.
Predmetnom danej zákazky je nákup inovatívnych technológií na výrobu vinárskych produktov v spoločnosti WAJDA, a.s.. Bližšia špecifikácia sa nachádza v súťažných podkladoch a ich prílohách.
Nákup zariadení na farmaceutickú výrobu
Predmetom zákazky je záväzok dodávateľa v zmluvnom období dodať verejnému obstarávateľovi tovar (zariadenia) podľa podmienok stanovených v súťažných podkladoch. Dodávka zahŕňa aj dopravu, inštaláciu a zaučenie obsluhy. Zoznam zariadení: Farmaceutický mixér pre prachové substancie - 1 ks. Farmaceutický homogenizátor pre prachové zmesi - 1 ...
Inovatívny pivovar Komat
Predmet zákazky je rozdelený na dve časti. Predmetom zákazky sú zariadenia pre výrobu piva. Bližšia špecifikácia je v súťažných podkladoch .
Tunelový pastér do Pivovaru Svijany, a.s.
Předmětem zakázky je dodávka a uvedení do provozu technologie tunelového pastéru vč. příslušenství.
Technologie pro výrobu piva
Předmětem zakázky je dodání, instalace a zprovoznění vybavení pro výrobu (vaření) piva. Podrobně je předmět zakázky popsán v technické specifikaci, která tvoří část D. zadávací dokumentace.
Plnič plechovek do Pivovaru Svijany, a.s.
Předmětem zakázky je dodávka a uvedení do provozu souboru stojů a zařízení vystřikovačky, plniče a uzavíračky plechovek vč. jejich příslušenství.
Technologické vybavení na fresh ovocné výrobky
Dodávka strojů a zařízení na potravinářské zpracování zemědělských produktů. Jedná se o zakázku s dílčím plněním.
Pořízení technologického souboru zařízení na výrobu piva pro Pivovar Falkenštejn
Předmětem plnění této zakázky je dodávka, montáž a uvedení do provozu technologie pro výrobu piva o kapacitě cca 120 - 150 tis. l/rok, tzv. minipivovar. Výroba piva je navržena jako dvoufázová pro zachování klasického charakteru českého piva formou odděleného kvašení a dokvášení, nebo jednofázovým způsobem u ostatních pivních druhů. Doba dokvášení ...
V 00191B – dodávka potravinářských technologií
Předmětem zakázky je dodání níže uvedených zařízení v této zakázce rozdělené na části, včetně příslušenství za podmínek uvedených dále. Technické parametry jsou následující s tím, že zadavatel umožňuje jejich modifikaci při zachování principu, kdy výkonové a rozsahové parametry jsou stanoveny jako minimální a rozměrové a váhové parametry jako ...
Linka pro kontinuální výrobu proteinových, cereálních, ořechových, ovesných a ovocných tyčinek
Předmětem zakázky je pořízení výrobní linky produktů společnosti NUTREND, včetně rozvodů sítí, instalace a dopravy. Provozní celek je určený pro výrobu proteinových, cereálních a ovocných tyčinek ze základních surovin dle definovaných výkonnostních parametrů, které jsou přesně definovány zadávací dokumentací a jejich přílohami.
Dodávka technologického vybavení pro výrobu piva v minipivovaru
Komplexní dodávka funkčního technologického vybavení pro výrobu piva v minipivovaru. Součástí je také montáž zařízení „na klíč“, uvedení do provozu s funkčními zkouškami, zkušební provoz a zaškolení obsluhy.
Kombinované zariadenie - Triblok
Predmet zákazky pozostáva z dodania a uvedenia do prevádzky zariadení slúžiacich na plnenie a balenie nealkoholickych nápojov.
V 00188B – dodávka stroje na krájení masa
Předmětem zakázky je dodání níže uvedeného zařízení – stroje na krájení masa včetně příslušenství za podmínek uvedených dále. Technické parametry jsou následující s tím, že zadavatel umožňuje jejich modifikaci při zachování principu, kdy výkonové a rozsahové parametry jsou stanoveny jako minimální a rozměrové a váhové parametry jako maximální, ...
ST. NICOLAUS a.s. - nákup inovatívnej technológie
Predmetom zákazky je dodávka a montáž linky na plnenie liehovín. Linka sa skladá z jednotlivých strojov pospájaných dopravnými pásmi a tak vytvárajú jeden technologický celok, ktorý produkuje požadované výrobky.
Spracovanie mäsa - technológie
Predmetom časti 1 zákazky je dodanie výrobných technológií pre linku na výrobu mäsových výrobkov. Predmetom časti 2 zákazky je dodanie technológií pre chladiarensko-mraziarenský komplex. Opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch v časti Opis predmetu zákazky.
UTB – Homogenizační zařízení pro potravinářské matrice
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka homogenizačního zařízení pro potravinářské matrice Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Předmět plnění veřejné zakázky je dále vymezen vzorem Smlouvy, který tvoří přílohu zadávací dokumentace.
Nákup homogenizátoru
Nákup homogenizátoru pro promíchání sypkých látek s nerezovou hřídelí s točivými lopatkami v nádobě o obsahu 300l.
Poptáváme technologii na stáčení a balení do PET lahví
Poptáváme technologii stáčení a balení na PET lahve 1L. Jedná se o výrobek obsahující rozpuštěnou sůl. Množství cca 3000 - 5000 L/ hod, k tomu dopravníky a etiketovačku na PET 1L, po obvodu dokola - máme již rozměr etikety. Balení do folie po 6-8 kusech. (je možno i repasované již použité stroje).
VŘ – Výměna technologie ovesného mlýna
Předmětem výběrového řízení je obměna nezbytné části technologie tak, aby bylo dosaženo zvýšení výkonu ovesného mlýna, zlepšena kvalita vystupujícího produktu a doplněna technologie pro výrobu jemných/řezaných vloček.