Malý bitúnok ošípaných s rozrábkou a predajným miestom
Predmetom zákazky je zriadenie malého bitúnku ošípaných s rozrábkou a predajným miestom. Dispozičné členenie: -Príjem ošípaných( stojisko ), -Miesto na omráčenie, -Bitúnok - (o. i. obsahuje závesné el. zariadenie a oc. dráhu na transport mäsa ), -Chladiaci box, -Rozrábka mäsa, -Balenie mäsa, -Výrobky z mäsa, -TOV výrobky, -Predajné ...
Nákup technológie pre pekáreň
Verejný obstarávateľ plánuje nákup technológie pre pekáreň, pričom tento predmet zákazky je presne špecifikovaný v prílohe č. 2 týchto súťažných podkladov. Predmet zákazky je spojený s dopravou a inštaláciou tovaru. Špecifikácia predmetu zákazky je z dôvodu zabezpečenia dodržania oprávnenosti nákladov v projekte uvedená v prílohe č. 2 týchto ...
Obstaranie technológie pre výrobu vína
Predmetom zákazky je obstaranie technológie pre výrobu vína.
Poptávám prohlídku a čištění jateční pistole
Poptávám prohlídku a případné vyčištění jateční pistole. Děkuji.
Pořízení cukrářských a zmrzlinářských strojů
Předmětem zakázky je koupě zboží Pořízení cukrářských a zmrzlinářských strojů, dotační program CZ.01.2.06/0.0/0.0/15_038/0006320.
Poptávám použitou plnící linku na nápoje
Sháním použitou plnící linku na nápoje (ovocné džusy) do obalů tetrapak ne starší 5-ti let.
Dodávka míchacích zařízení na těsto
Předmětem zakázky je dodávka 2 kusů míchacích zařízení na těsto s třemi dížemi pro každé míchací zařízení (tzn. celkem 6 díží).
Dodávka a montáž technologie minipivovaru o minimální roční kapacitě 4500 hl
Předmětem zakázky je dodávka a montáž technologie minipivovaru o minimální roční kapacitě 4500 hl sestávající se s varného zařízení, kvasných/ležáckých tanků, přetlačného tanku a dalších zařízeních pro podporu výroby piva.
Spracovanie zemiakových snackov - CIBI, technológia
Linka na výrobu pečených zemiakových snackov Rentgenový detektor s kontinuálnou váhou
Inovácia výroby chleba a pečiva
Predmetom zákazky je dodávka - inovácia výroby chleba a pečiva. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v časti B.1. Opis predmetu zadávania zákazky Súťažných podkladov. Predmet zákazky sa nedelí na časti. Uchádzač predloží ponuku na celý predmet zákazky.
Lisovací stroje, Thajsko
Poptávám lisovací stroje na semena, kokosové ořechy, palmy, atd .. Dejte mi prosím podrobnosti, fotky, parametry i ceny ke zvážení.
Lisovací stroje, Thajsko
Poptávám lisovací stroje na oleje ze semen, kokosových ořechů, palem, atd .. Dejte mi prosím podrobnosti, fotky, parametry i ceny ke zvážení.
Nákup kompletní technologie pro vývoj nových surovin a funkčních látek metodou fermentace
Kompletní technologie vývoje nových surovin a funkčních látek metodou fermentace včetně laboratorního vybavení pro mezioperační a koncovou kvalitu. Kompletní zařízení pro kontinuální proces biofermentace a laboratorní vybavení – zdroj energie pro ohřev a chlazení, rozmíchání, sterilizaci, fermentaci, zahušťování a sušení biofermentovaných kvasů, ...
Linka pro kontinuální výrobu proteinových, cereálních, ořechových, ovesných a ovocných tyčinek
Předmětem zakázky je pořízení výrobní linky produktů společnosti NUTREND, včetně rozvodů sítí, instalace a dopravy. Provozní celek je určený pro výrobu proteinových, cereálních a ovocných tyčinek ze základních surovin dle definovaných výkonnostních parametrů, které jsou přesně definovány zadávací dokumentací a jejich přílohami.
Vinárstvo ERITA
Predmetom obstarávania sú stavebné práce a zabudované technológie na základe projektovej dokumentácie a výkazu výmer.
Promitor Vinorum
Predmetom obstarávania sú stavebné práce na základe projektovej dokumentácie a zabudované technológie pre spracovanie hrozna podľa rozpisu.
Stroje a technológie pre efektívny rozvoj spracovateľskej prevádzky mlieka a mliečnych výrobkov
Predmetom zákazky je obstaranie strojov a technológií pre efektívny rozvoj spracovateľskej prevádzky mlieka a mliečnych výrobkov. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú uvedené v súťažných podkladoch.
Nákup technologického vybavenia pre mliekarenský priemysel
Predmetom zákazky je dodanie nasledovných technológií: a) Linka na balenie hrudkového tvarohu b) Technologické zariadenie na výrobu srvátkového syra c) Technologické zariadenie na automatizovanú výrobu syroviny Viac informácií je uvedených v Súťažných podkladoch.
Rozšírenie kapacity bitúnku v Skerešove o porážku ošípaných
Predmetom zákazky je obstaranie technológie slúžiacej k rozšíreniu kapacity bitúnku v Skerešove o porážku ošípaných.
Technológia spracovanie hrozna a výroby vína
predmetom verejného obstarávania je technológia spracovania hrozna a výroby vína
Obstaranie zariadenia pre spracovanie surového kravského mlieka
Predmetom zákazky je obstaranie zariadenia na spracovanie surového kravského mlieka, jeho úpravu, výrobu mliečnych výrobkov a ich balenie vrátane hygienických a laboratórnych zariadení.
Rozšírenie rozrábky mäsa
Predmetom zákazky je obstaranie technológie na rozšírenie rozrábky mäsa pre spoločnosť GET group, s.r.o..
Rozšírenie a modernizácia výrobných kapacít spoločnosti NAMEX, s.r.o.
Predmetom zákazky je Rozšírenie a modernizácia výrobných kapacít spoločnosti NAMEX, s.r.o., a to nákup nasledovných strojov a technológií: 1. Pražička arašidov na arašidové chrumky 2. Ochucovací bubon 3. Vonkajšie silo 4. Technologická linka na výrobu arašidových chrumiek pozostávajúca z viacerých na seba nadväzujúcich nasledovných strojov: ...
Obstaranie strojnotechnologického vybavenia - DANUBIUS spol. s r. o.
Predmetom zákazky je obstaranie strojno-technologického vybavenia na spracovanie mäsa na bitúnku a vybavenie predajne na predaj mäsových výrobkov. Presná technická špecifikácia predmetu obstarávania je uvedená v súťažných podkladoch.
Poptávám drtič ovoce
Poptáváme průmyslový drtič ovoce/jablek/ výkon 2,5-3 tuny za hodinu.