3D Direct Printing zařízení pro přímý tisk z polymerů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka „3D Direct Printing zařízení pro přímý tisk z polymerů“ dále jen „zařízení“. Součástí dodávky je kompletní příslušenství potřebné k tomu, aby zařízení bylo funkční. Součástí dodávky je i předání veškerých dokladů, návod k použití a školící materiály včetně zaškolení, technická dokumentace včetně pokynů pro ...
Revitalizace ZŠ Hovězí 3.ČÁST - Stavební úpravy hlavní budovy a tělocvičny
Předmětem veřejné zakázky na stavební práce je celková rekonstrukce (provedení stavebních úprav a oprav) prakticky všech vnitřních prostorů budovy Základní školy v Hovězí. Součástí je také kompletní rekonstrukce stávajících sociálních zařízení, která bude spočívat ve vybourání stávajících příček a zařizovacích předmětů. Poté budou dle nového ...
UTB - Klimatické komory
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka klimatických komor pro potřeby Centra polymerních systémů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Intraoperativní mobilní RTG zobrazovací systém s akvizcí dat pro 3D zobrazování
Předmětem plnění veřejné zakázky je obnova, doplnění stávajícího vybavení a dodávka Intraoperativního mobilního RTG zobrazovacího systému s akvizicí dat pro 3D zobrazování pro neurochirugické oddělení. Bližší specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v příloze č. 2 - Technická specifikace.
Protipovodňová opatření města Zubří
Záměrem zadavatele je vybudovat varovný a informační systém tak, aby bylo možné předpovídat předmětné ukazatele nebezpečí plynoucí ze zvýšené vodní hladiny a varovat ohrožené obyvatelstvo v době vzniku mimořádné události, a tak snížit materiální škody a chránit zdraví a životy obyvatel. Systém bude ozvučovat celé předmětné území pomoci akustických ...
Extrakorporální litotryptický systém - LERV
Předmětem plnění veřejné zakázky je obnova, doplnění stávajícího vybavení a dodávka Extrakorporálního litotryptického systému - LERV pro urologické oddělení. Bližší specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v příloze č. 2 - Technická specifikace.
UTB - Zařízení pro přípravu energetických materiálů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zařízení pro přípravu energetických materiálů pro potřeby Centra polymerních systémů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Nákup Tryskacího zařízení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka Tryskacího zařízení za účelem obnovy stávajícího zařízení u Zadavatele. Nedílnou součástí dodávky je dále doprava do místa plnění, instalace, uvedení do požadovaného provozu, odzkoušení, zaškolení obsluhy, předání návodů apod. (podrobněji viz příloha č. 3 „Návrh kupní smlouvy“ zadávací dokumentace). Zadavatel ...
Dodávka 2+2 ks průmyslových robotů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2+2 ks průmyslových robotů; přesná specifikace robotů je uvedena v Příloze č. 6 - Vymezení předmětu veřejné zakázky. (Celý text s ohledem na nedostatečný rozsah tohoto oddílu je uveden níže v oddílu "II.2.4) Popis zakázky")
SMART - Navigační a parkovací systém a dispečink ITS ve Zlíně
Předmětem plnění veřejné zakázky je vybudování a zprovoznění informačního, navigačního a závorového systému parkování a vybudování dispečinkového pracoviště, které bude obsluhovat inteligentní dopravní systémy ve Zlíně (dále jen „Systém“). V Systému budou zahrnuta parkovací místa - plochy parkovacího stání na parkovištích Městské divadlo, ...
Dodávka  reagencií pro PCR diagnostiku SARS-CoV-2
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky diagnostik za účelem provádění testů pro PCR detekci SARS-CoV-2 po dobu 1 roku, u nichž odběrové medium desinfikuje a stabilizuje RNA viry, transport a skladování je při pokojové teplotě, izolace je univerzální se všemi otevřenými platformami a analýza je kompatibilní s kterýmkoliv RT PCR ...
UTB - Stroj na vakuové tváření plastů III
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka stroje pro vakuové tváření plastů pro potřeby Fakulty aplikované informatiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
3D souřadnicové testovací zařízení pro technologii injekčního vstřikování výrobků
Součástí dodávky je kompletní příslušenství potřebné k tomu, aby zařízení bylo funkční. Součástí dodávky je i předání veškerých dokladů, návod k použití a školící materiály včetně zaškolení, technická dokumentace včetně pokynů pro údržbu.
Rozšíření třídicí linky
Předmětem veřejné zakázky je modernizace třídící linky. Jedná se o pořízení výkonnějšího dopravníku a výkonnějšího lisu. Pro manipulaci s vytříděnými surovinami bude dále pořízen vysokozdvižný vozík.
Dodávka 2 ks identických průmyslových robotů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks identických průmyslových robotů; přesná specifikace robotů je uvedena v Příloze č. 6 - Vymezení předmětu veřejné zakázky. (Celý text s ohledem na nedostatečný rozsah tohoto oddílu je uveden níže v oddílu "II.2.4) Popis zakázky")
Ekologizace slévárny Promet Foundry ve Vsetíně
Předmětem plnění veřejné zakázky je rekonstrukce stávající slévárny šedé a tvárné litiny pro zlepšení ekologických parametrů provozu odpovídajících současným standardům. Rekonstrukce zahrnuje rekonstrukci stavebního objektu slévárny a instalaci nového technologického zařízení včetně VZT, energetických rozvodů a vyvolaných stavebních úprav.
Nákup 3ks Svařovacích systémů - invertorů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 ks Svařovacích systémů-invertorů za účelem obnovy stávajících systémů u Zadavatele. Nedílnou součástí dodávky je dále doprava do místa plnění, instalace, uvedení do požadovaného provozu, odzkoušení, zaškolení obsluhy, předání návodů apod. (podrobněji viz příloha č. 3 „Návrh kupní smlouvy“ zadávací ...
KGJ Štěpnice Uherské Hradiště
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, montáž, instalace a zprovoznění zařízení 1 ks kogenerační jednotky (KGJ), která bude zabezpečovat zásobování teplem v části města Uherské Hradiště. Do kotelny bude instalována KGJ spalující zemní plyn o elektrickém výkonu 999 kWe a tepelném výkonu 1216 kWt, dále bude instalováno tepelné čerpadlo pro zvýšení ...
Rozšíření třídicí linky
Předmětem veřejné zakázky je modernizace třídící linky. Jedná se o pořízení výkonnějšího dopravníku a výkonnějšího lisu. Pro manipulaci s vytříděnými surovinami bude dále pořízen vysokozdvižný vozík.
UTB - Rekonstrukce a modernizace objektu U7 - zhotovitel stavby - II.
Předmětem plnění veřejné zakázky je realizace stavby podle PROJEKTU. Jedná se o celkovou rekonstrukci a modernizaci objektu U7 - vysokoškolské koleje. Stavba zahrnuje přístavbu komunikačního prostoru (výtah a požární únikové schodiště), která je v úrovni nad stávající střechou napojena na nástavbu na střeše stávajícího objektu.
3D souřadnicové testovací zařízení pro technologii injekčního vstřikování výrobků na bázi směsí plastů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka „3D souřadnicové testovací zařízení pro technologii injekčního vstřikování výrobků na bázi směsí plastových recyklátů“ dále jen „zařízení“. CPV kód: 38500000-0- kontrolní a zkušební přístroje Součástí dodávky je kompletní příslušenství potřebné k tomu, aby zařízení bylo funkční. Součástí dodávky je i ...
Konzultační služby při návrhu pohonného ústrojí
Předmětem veřejné zakázky jsou konzultační služby při návrhu pohonného ústrojí v rámci projektu Nová generace šikmé schodišťové sedačky se zakřivenou dráhou.
UTB - Automatické testovací zařízení pro stanovení filtrační účinnosti
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka automatického testovacího zařízení pro stanovení filtrační účinnosti pro potřeby Centra polymerních systémů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, spolufinancovaná Zlínským krajem, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Zimní a letní údržba komunikací v Uherském Brodě
Zabezpečení letní a zimní údržby na území města Uherský Brod.
UTB - Stroj na vakuové tváření plastů II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka dvou vakuových lisů určených pro tepelné tváření plastů (thermoforming) pro potřeby Fakulty aplikované informatiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.