Dodávka kompaktoru tuhých komunáních odpadů
Dodávka 1 kusu kompaktoru tuhých komunálních odpadů, zeminy, inertního a objemného odpadu, s nakládací lopatou (nový stroj), pro použití na skládce s ročním návozem odpadu 50 - 60 000 tun, včetně provádění servisních prohlídek předepsaných výrobcem a mimozáručního servisu.
Dodávky traumatologických implantátů II
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky implantátů na traumatologické výkony (dále také „zboží“ nebo „komodita“) včetně bezplatné výpůjčky instrumentária po dobu účinnosti smlouvy, v rozsahu dle potřeb zadavatele. Podrobná specifikace a předpokládané množství předmětu veřejné zakázky je uvedena ve formuláři Cenová nabídka (příloha č. 1). ...
3D souřadnicové testovací zařízení pro technologii injekčního vstřikování výrobků
Předmětem veřejné zakázky je dodávka „3D souřadnicové testovací zařízení pro technologii injekčního vstřikování výrobků na bázi směsí plastových recyklátů“ dále jen „zařízení“. CPV kód: 38500000-0- kontrolní a zkušební přístroje Součástí dodávky je kompletní příslušenství potřebné k tomu, aby zařízení bylo funkční. Součástí dodávky je i ...
Dodávka podvozku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka podvozku v rámci projektu Aplikace výsledků výzkumu montážních plošin v přímé spolupráci s MSP.
Aferetické sety pro odběr plazmy k průmyslovému zpracování a výpůjčka separátorů
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu aferetických souprav sestávajících z arteriální jehly, aferetického setu a antikoagulačního roztoku pro odběr krevních složek pro průmyslové zpracování. Součástí plnění je i výpůjčka 9 ks separátorů krevní plazmy s nimiž jsou aferetické soupravy plně kompatibilní.
Dodávky diagnostik s výpůjčkou analyzátorů k provádění testů infekčních markerů
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky diagnostik s výpůjčkou analyzátorů k provádění testů infekčních markerů po dobu 4 let s bezplatnou výpůjčkou 3 automatických analyzátorů pro 3 nemocnice na 3 hematologickotransfuzní oddělení. Dodávky jsou specifikovány a další požadavky jsou uvedeny v Příloze č. 2 - Cenová nabídka, Příloze č. 3 - Technická ...
Zařízení pro LED/UV Triple skenování výrobků z plastů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka „Zařízení pro rotační nanášení tenkých vrstev extruzí na povrchy výrobků z plastů“. Součástí dodávky je kompletní příslušenství potřebné k tomu, aby zařízení bylo funkční. Součástí dodávky je i předání veškerých dokladů, návod k použití a školící materiály včetně zaškolení, technická dokumentace včetně pokynů ...
UTB - Zařízení pro hodnocení vibrací II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zařízení pro hodnocení vibrací pořizované pro potřeby Centra polymerních systémů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Předmět plnění veřejné zakázky je dále vymezen vzorem Smlouvy, který tvoří přílohu zadávací dokumentace.
Dodávka elektroměrů a komunikačních modulů pro elektroměry
Dodávka elektroměrů pro měření typu B a typu C. Dodávka komunikačních modulů pro stávající měřidla.
Funkční vzorky DV BUddy
Jedná se o výrobu dílů funkčních vzorků potápěcího lokalizačního přístroje, včetně jeho montáže a odzkoušení.
Zimní a letní údržba komunikací v Uherském Brodě
zabezpečení letní a zimní údržby na území města Uherský Brod.
Servis výškové techniky - opakované vyhlášení I.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy (smluv) na provedení služby: servis výškové techniky, podle technických podmínek, které jsou přílohami č. 1 až 5 zadávacích podmínek. Veřejná zakázka je rozdělena na části a zadavatel při výběru dodavatele postupuje v každé části odděleně. Dodavatel může podat nabídku na všechny části veřejné zakázky.
Vybavení operačních sálů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nového vybavení operačních sálů dle Přílohy č. 6 - Požadavek na předmět plnění zadávací dokumentace, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců.
Monitoring infuzní techniky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nového monitoringu infuzní techniky dle Přílohy č. 6 - Požadavek na předmět plnění zadávací dokumentace, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců.
UTB - Zařízení pro hodnocení vibrací
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zařízení pro hodnocení vibrací pořizované pro potřeby Centra polymerních systémů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB - Přenosné plazmovací zařízení
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka přenosného plazmovacího zařízení pro potřeby Fakulty aplikované informatiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB - Stroj na vakuové tváření plastů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka dvou vakuových lisů určených pro tepelné tváření plastů (thermoforming) pro potřeby Fakulty aplikované informatiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Infrastruktura do základních škol ve Zlíně - bezbariérovost
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební úpravy včetně dodávky schodolezů v základních školách ve Zlíně. Plnění bude realizováno v základních školách ve Zlíně v rozsahu níže uvedené projektové dokumentace. Veřejná zakázka je rozdělena na 2 části. Ačkoliv se jedná o jednu veřejnou zakázku zadávanou jedním zadávacím řízením, nahlíží se na jednotlivé ...
Artroskopické implantáty
1. Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky artroskopických implantátů včetně výpůjčky instrumentária po dobu účinnosti smlouvy, v rozsahu dle potřeb zadavatele. 2. Podrobná specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v příloze č. 2 Technická specifikace a příloze č. 1 Cenová nabídka.
Přístroje ultrazvukové
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových přístrojů ultrazvukových dle Přílohy č. 6 - Požadavek na předmět plnění zadávací dokumentace, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců.
Poskytování energetických služeb metodou EPC v objektu Katastrálního úřadu pro Zlínský kraj
Náplní veřejné zakázky je poskytování energetických služeb se zaručeným výsledkem dle § 2 odst. 2 písm. o) ve spojení s § 10e odst. 1 zákona č. 406/2000 Sb., o hospodaření energií, ve znění pozdějších předpisů, spočívajících v realizaci předběžných činností, v zajištění náležitostí spojených se získáním stavebního povolení, v realizaci základních ...
Endoskopická věž pro gastroenterologii včetně příslušenství - 3 ks
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka Endoskopických věží včetně příslušenství - 3 ks, součástí plnění veřejné zakázky je poskytování pozáručního servisu po dobu 5 let na daný přístroj a dále dodávka instrumentaria včetně zajištění komplexního servisu (např. hot linky, rychlé doplnění sortimentu apod.) v rozsahu dle potřeb zadavatele. ...
Měřící pracoviště stroje BUD100/7000
Předmětem veřejné zakázky je komplexní dodávka širokorozsahového měřidla skládajícího se z: - Vlastní širokorozsahové měřící hlavy - Polohovacího zařízení včetně pohonů a elektrického zapojení připraveného do implementace do PROTOTYPU stroje - Dokovací stanice umístěné v levé části předního lože, zajišťující odpovídající požadavky krytí a ...
Poptávám dovoz vody do bazénu
Mám bazén vířivku. Objem cca 1000 litrů. Můžete nabídnout dovoz vody a naplnění? Vzdálenost cca 20 metrů. Není-li k dispozici tak dlouhá hadice, přenosím v 50 l nádobách. Přesné místo Pravčice, okr. Kroměříž.
UTB - Sublimační tiskárna III
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka sublimační tiskárny včetně příslušenství, pořizovaná pro potřeby Univerzitního institutu Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.