ÚP ČR – Krajská pobočka ve Zlíně - vyvolávací systémy III
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, montáž a instalace technického zařízení a systému pro odbavování klientů včetně jejich webového objednávání při poskytování služeb na kontaktních pracovištích úřadu práce – vyvolávací systém. Součástí předmětu plnění veřejné zakázky je rovněž proškolení zaměstnanců zadavatele pro provoz vyvolávacího ...
Sečení travnatých veřejných ploch v letech 2020 - 2023
Předmětem této veřejné zakázky je zajištění základní údržby ploch sečením a sběrem vzniklé hmoty, dále sečením beze sběru posečené hmoty, či jen mulčováním částí pozemků a zákonným nakládáním se vniklým bioodpadem, sběrem, výhrabem listí a jeho odvozem. Sbíraný a shrabaný bioodpad vzniklý údržbou ploch bude uložen či předán k dalšímu zpracování ...
Dodávka měřící techniky
Předmětem tohoto zadávacího řízení je dodávka měřící techniky.
KNTB Zlín - vysoce specializovaná péče onkogynekologie - Instrumentárium pro abdominální operativu
Předmětem této části veřejné zakázky je dodávka instrumentária pro abdominální operativu včetně kontejnerů. Podrobnější informace jsou obsaženy v technické specifikaci.
KNTB Zlín - vysoce specializovaná péče onkogynekologie - Instrumentárium
Předmětem veřejné zakázky je dodávka instrumentária splňujícího normy DIN EN ISO 7153-1, DIN EN 1088-1, a to včetně kontejnerů. Podrobnější informace jsou obsaženy v technické specifikaci
KNTB Zlín - vysoce specializovaná péče onkogynekologie - Instrumentárium pro vaginální operativu
Předmětem této části veřejné zakázky je dodávka instrumentária pro vaginální operativu včetně kontejnerů. Podrobnější informace jsou obsaženy v technické specifikaci.
KNTB Zlín - vysoce specializovaná péče onkogynekologie - Instrumentárium pro laparoskopickou operativu
Předmětem této části veřejné zakázky je dodávka instrumentária pro laparoskopickou operativu včetně kontejnerů. Podrobnější informace jsou obsaženy v technické specifikaci.
KNTB Zlín - vysoce specializovaná péče onkogynekologie - Instrumentárium pro hysteroskopickou operativu
Předmětem této části veřejné zakázky je dodávka instrumentária pro hysteroskopickou operativu včetně kontejnerů. Podrobnější informace jsou obsaženy v technické specifikaci.
KNTB Zlín - vysoce specializovaná péče onkogynekologie - Elektrochirurgický generátor
Předmětem této části veřejné zakázky je dodávka 1ks elektrochirurgického generátoru s pokročilou bipolární koagulací.
RIFT – Laboratorní hnětič
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka laboratorního hnětiče pořizovaného pro potřeby Fakulty technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně spolufinancovaného z prostředků OP VVV reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/16_016/0002324 “RIFT - Rozvoj infrastruktury Fakulty technologické.
UTB – Sublimační tiskárna
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka sublimační tiskárny včetně příslušenství, pořizovaná pro potřeby Univerzitního institutu Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – Stereolitografická 3D tiskárna
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka stereolitografické 3D tiskárny včetně příslušenství, pořizovaná pro potřeby Fakulty aplikované informatiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – Fototechnika pro FMK
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka fotografických zařízení, pořizovaná pro potřeby Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Modernizace učeben a dílen SŠOT s.r.o. – obuvnická dílna
Předmětem zakázky je dodávka strojního vybavení do obuvnické dílny pro Academic School, Střední škola, s.r.o. za účelem zkvalitnit a modernizovat stávající stav materiálního vybavení školy.
Modernizace učeben a dílen SŠOT s.r.o. – zámečnická dílna
Předmětem zakázky je dodávka univerzálního hrotového soustruhu do zámečnické dílny pro Academic School, Střední škola, s.r.o. za účelem zkvalitnit a modernizovat stávající stav materiálního vybavení školy. Soustruh je určený pro obrábění hřídelových a přírubových součástí v kusové a středně sériové výrobě. Provedení stroje umožňuje provádět ...
Dodávka vybavení dílny robotiky a elektropneumatiky
Předmětem tohoto zadávacího řízení je dodávka vybavení dílny robotiky a elektropneumatiky včetně dopravy do místa plnění, instalace a zaškolení personálu k užívání předmětu plnění, a to v rozsahu jednoho školícího dne (jeden školící den odpovídá osmi školícím hodinám po šedesáti minutách).
ÚP ČR – Krajská pobočka ve Zlíně - vyvolávací systémy II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, montáž a instalace technického zařízení a systému pro odbavování klientů včetně jejich webového objednávání při poskytování služeb na kontaktních pracovištích úřadu práce – vyvolávací systém. Součástí předmětu plnění veřejné zakázky je rovněž proškolení zaměstnanců zadavatele pro provoz vyvolávacího ...
UTB – Univerzální tvrdoměr instrumentovaný
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka Univerzálního tvrdoměru instrumentovaného pořizovaného pro potřeby Fakulty technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
KNTB Zlín - vysoce specializovaná péče perinatologie - část 10
Předmětem veřejné zakázky je dodávka infuzní techniky, resuscitačního lůžka a ultrazvukového přístroje. Předmět veřejné zakázky je přitom rozdělen do samostatných dílčích částí ve smyslu § 35 a 101 zákona.
UTB – Charpyho kladivo 25J
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka Charpyho kladiva 25J pořizovaného pro potřeby Fakulty technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Modernizace CNC obrábění - 3D měřící zařízení
Předmětem plnění je rozšíření a modernizace stávajícího pracoviště odborného výcviku a tím vytvoření podmínek pro zkvalitnění počátečního vzdělání, s důrazem na rozvoj žádoucích klíčových kompetencí v oblasti výuky strojního a ručního programování a obsluhy numericky řízených strojů, včetně zpětnovazební kontroly výrobních operací na 3D - ...
KNTB Zlín - vysoce specializovaná péče onkogynekologie - část 3 - přístrojová technika pro operativu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka operačních stolů, operačních světel a elektrochirurgického generátoru. Předmět veřejné zakázky je přitom rozdělen do samostatných dílčích částí ve smyslu § 35 a 101 zákona.
KNTB Zlín - vysoce specializovaná péče onkogynekologie - část 4
Předmětem veřejné zakázky je dodávka gynekologických křesel, nemocničních lůžek, monitorů životních funkcí, anesteziologických přístrojů, infuzních pump vč. dokovacích stanic a ultrazvukového přístroje. Předmět veřejné zakázky je přitom rozdělen do samostatných dílčích částí ve smyslu § 35 a 101 zákona.
MoVI-FAI – Univerzální trhací stroj do 50 kN
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka univerzálního trhacího stroje do 50kN pro potřeby Fakulty aplikované informatiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rámci projektu OP VVV „Modernizace výukové infrastruktury FAI (MoVI-FAI)“, registrační číslo: CZ.02.2.67/0.0/0.0/16_016/0002325, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – Rozšíření stávajícího spektrometru o frekvenční rozsah
Předmětem plnění veřejné zakázky je rozšíření stávajícího impedančního spektrometru s teplotní regulací o měření v RF oblasti pořizované pro potřeby Fakulty technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.