UTB - Bodové měření tloušťky fólie II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka bodového měření tloušťky folie pro potřeby Centra polymerních systémů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
EKOREMA recycling s.r.o. - technologie pro snížení prašnosti - dodávka stroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilního zametacího a vysávacího stroje zpevněných ploch. Bližší specifikace předmětu plnění je uvedena v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Poptávám dodávku chladírenských dveří
Poptávám chladírenské dveře 800 x 2000 3 ks. Dále chladírenské dveře dvoukřídlé 2000 x 2000. Pouze dodávka. Děkuj.
Obnova SPECT/CT
Předmětem veřejné zakázky je obnova přístroje SPECT/CT. Obnova SPECT/CT spočívá ve výměně celého přístroje, za nový vč. příslušenství, jehož součástí bude nový SW a vyhodnocovací stanice. Bližší podmínky a požadavky zadavatele jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
C-rameno
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nové C-rameno dle Přílohy č. 6 - Požadavek na předmět plnění zadávací dokumentace, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců a následného plného pozáručního servisu po dobu 60 měsíců.
Přístroj anesteziologický včetně monitoru vitálních funkcí
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových přístrojů anesteziologických včetně monitorů vitálních funkcí dle Přílohy č. 6 - Požadavek na předmět plnění zadávací dokumentace, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců.
Technika infuzní
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nové infuzní techniky dle Přílohy č. 6 - Požadavek na předmět plnění zadávací dokumentace, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců.
Uherskohradišťská nemocnice a.s. – Rekonstrukce kuchyně – Gastrotechnologie
Předmětem veřejné zakázky je dodávka gastrotechnologie pro Uherskohradišťskou nemocnici. Součástí předmětu veřejné zakázky je i doprava přístrojů na místo určení, jejich případná instalace, předvedení funkcí, předání veškeré potřebné dokumentace k dodávaným přístrojům zadavateli, zaškolení obsluhy a následný servis po celou dobu záruční lhůty.
Poptávám klínový řemen
Prosím o cenovou nabídku klínového řemene 28x9x800 LI
Úklid a údržba veřejných prostranství Města Holešova
Předmětem veřejné zakázky je zajištění komplexního úklidu a údržby veřejného prostranství Města Holešova (dále jen „město“). Cílem a smyslem komplexního úklidu a údržby je zajištění čistoty a pořádku veřejných ploch, chodníků, komunikací a veřejné zeleně na území Města Holešov.
UTB – Hmotnostní spektrometr pro analýzu plynů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka hmotnostního spektrometru pro analýzu plynů s příslušenstvím pořizovaná pro potřeby Fakulty technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Rekonstrukce technologie chlazení na zimním stadionu Kroměříž
Předmětem veřejné zakázky je výměna technologie chlazení a stavební úpravy stávající ledové plochy včetně jejího bezprostředního okolí a osázení nových mantinelů. Ke stavebnímu objektu nebude prováděna přístavba ani nástavba k původní stavbě. Stavební činnosti zahrnují drobné stavební úpravy a práce související s výměnou technologie chlazení. ...
Uzavřený odběrový systém
1. Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné pravidelné dodávky uzavřeného odběrového systému (dále také „komodita“ nebo „zboží“) po dobu tří let, v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace je uvedena v příloze č. 1 této zadávací dokumentace (Cenová nabídka). 2. Technické a obecné požadavky jsou blíže specifikovány v příloze č. 2.
Totální endoprotézy kolenního a kyčelního kloubu
1. Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka ortopedických implantátů – Totálních endoprotéz kolenních a kyčelních kloubů, v rozsahu dle potřeb zadavatele. 2. Rozdělení veřejné zakázky na části 3. Veřejná zakázka je v souladu s ustanovením § 35 zákona rozdělena na 2 části, technická specifikace jednotlivých částí a jejich položek je uvedena v ...
UTB – Experimentální přístroj pro termickou analýzu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka přístroje pro simultánní termickou analýzu TG/DTA (DSC) s analýzou rozkladných plynných nebo zplyněných produktů přístrojem FTIR pořizovaná pro potřeby Fakulty technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – Provádění revizí a kontrol požárně-bezpečnostních zařízení
Předmětem plnění veřejné zakázky je závazek poskytovatele provádět kontroly provozuschopnosti a periodické zkoušky požárně-bezpečnostních zařízení v objektech ve vlastnictví objednatele nebo v prostorách, ke kterým má objednatel jiná práva, to celé na základě dílčích objednávek objednatele. Předmět plnění veřejné zakázky je dále vymezen vzorem ...
Dodávky diagnostik s výpůjčkou analyzátorů pro chemickou a mikroskopickou analýzu moči
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky diagnostik k provádění chemické a mikroskopické analýzy moči po dobu 4 let s bezplatnou výpůjčkou automatických analyzátorů.
Systém monitorovací včetně příslušenství
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nového monitorovacího systému včetně příslušenství dle Přílohy č. 6 ZD - Požadavek na předmět plnění zadávací dokumentace, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců.
Stavební úpravy a dodávka vzduchotechniky pro čisté prostory laboratoří 5M s.r.o
Stavební úpravy a dodávka vzduchotechniky pro čisté prostory laboratoří 5M s.r.o viz specifikace v Zadávací dokumentaci
DSZO – dodávka nízkopodlažních městských autobusů
Předmětem veřejné zakázky je uzavření kupní smlouvy, jejímž obsahem bude sjednání podmínek pro dodávku nových 7 ks plně nízkopodlažních městských autobusů v délce 11 až 13 m a 1 ks částečně nebo plně nízkopodlažního městského autobusu s úpravou pro výuku autoškoly, tedy vzdělávání uchazečů o získání nebo rozšíření řidičského oprávnění nebo o jiné ...
Nízkoemisní a bezemisní vozidla ve veřejné dopravě
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 14 ks nízkopodlažních CNG autobusů pro ČSAD Vsetín.
Traumatologické implantáty
1. Předmětem veřejné zakázky jsou opakované průběžné dodávky spotřebního materiálu - traumatologických implantátů (dále také „zboží“) včetně výpůjčky instrumentária po dobu platnosti smlouvy, v rozsahu dle potřeb zadavatele a v souladu s § 132 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek. 2. Podrobná specifikace a předpokládané množství ...
Poptávám gumový vak pro domácí vodárnu
Poptávám gumový vak pro domácí vodárnu - OMNIGENA JY 1000/24.
UTB – Stereolitografická 3D tiskárna II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka stereolitografické 3D tiskárny včetně příslušenství, pořizovaná pro potřeby Fakulty aplikované informatiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Přístroj skiaskopicko-skiagrafický
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nového skiaskopicko-skiagrafického přístroje dle Přílohy č. 6 ZD - Požadavek na předmět plnění zadávací dokumentace, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců a následného plného pozáručního servisu po dobu 60 měsíců. (Možný další CPV kod: 79961340-3 ; 33111000-1).