Nemocnice Pardubického kraje, a.s. -  Pardubická nemocnice, budova č. 41, výměníková stanice
Předmětem investiční akce je rekonstrukce budovy výměníkové stanice, výměna technologie úpravy teplé užitkové vody, technologie předávací stanice, expanze pro vytápění, rekonstrukce regulace a měření tepelného hospodářství.
Dodání 1 ks horizontálního vstřikolisu s uzavírací silou 100 tun C
Předmětem zakázky je nákup jednoho horizontální lisu na vstřikování plastů s uzavírací silou 100 tun.
Dodání 1 ks 3D portálového souřadnicového měřícího stroje s CNC řízením
Předmětem zakázky je nákup jednoho 3D portálového souřadnicového měřícího stroje s CNC řízením.
CO2 laser 2000 x 4000mm
Dodávka 1ks nového CO2 laseru, minimální rozměr řezaného plechu 2x4m; minimální výkon 4kW; síla pálených plechů: 20mm černý, 15mm nerez, 10mm AlMg3; automatická regulace výšky řezací hlavy nad plechem; automatická detekce polohy plechu; automatický paletový výměník; automatická výměna trysek; automatické čištění trysek; automatická kontrola stavu ...
Dodání 1 ks horizontálního vstřikolisu s uzavírací silou 100 tun B
Předmětem zakázky je nákup jednoho horizontální lisu na vstřikování plastů s uzavírací silou 100 tun.
Dodání 1 ks horizontálního vstřikolisu s uzavírací silou 50 tun
Předmětem zakázky je nákup jednoho horizontální lisu na vstřikování plastů s uzavírací silou 50 tun.
Dodání 1 ks horizontálního vstřikolisu s uzavírací silou 100 tun A
Předmětem zakázky je nákup jednoho horizontální lisu na vstřikování plastů s uzavírací silou 100 tun.
Výběr dodavatele nástrojového vybavení 2ks CNC obráběcích center
Předmětem výběrového řízení je dodávka nástrojového vybavení pro dvě nově pořízená CNC obráběcí centra.
Lakovací box pro práškové lakování
Předmětem veřejné zakázky je dodávka lakovacího boxu pro práškové lakování. Specifikace požadovaných technických parametrů je součástí zadávací dokumentace.
Dodávka speciálních vozidel silniční údržby včetně nástaveb pro letní a zimní údržbu vozovek
Dodávka 4 ks speciálních vozidel silniční údržby včetně nástaveb pro letní a zimní údržbu vozovek
Dodávka komponentů prototypu Optima
Předmětem veřejné zakázky je dodávka komponentů v rámci vývoje prototypu Optima.
Rotační polohovadla pro svařovnu skeletů autobusů
Zhotovení výkresové dokumentace a výroba polohovadel pro přípravky svařovny skeletů autobusů pro projekt „ZAVEDENÍ VÝROBY NOVÝCH TYPŮ AUTOBUSŮ“ v rámci OP PIK programu INOVACE – VÝZVA 1 - OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST . Podrobnější specifikace předmětu zakázky je obsažena v zadávací dokumentaci.
Svařovací přípravky pro výrobní linku střechy autobusu
Zhotovení výkresové dokumentace a výroba svařovacích přípravků pro výrobní linku sestavy střechy autobusu pro projekt „ZAVEDENÍ VÝROBY NOVÝCH TYPŮ AUTOBUSŮ“ v rámci OP PIK programu INOVACE – VÝZVA 1 - OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST . Podrobnější specifikace předmětu zakázky je obsažena v zadávací dokumentaci.
Svařovací přípravky pro výrobní linku podvozku autobusu
Zhotovení výkresové dokumentace a výroba svařovacích přípravků pro podsestavu a sestavu podvozku autobusu pro projekt „ZAVEDENÍ VÝROBY NOVÝCH TYPŮ AUTOBUSŮ“ v rámci OP PIK programu INOVACE – VÝZVA 1 - OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST . Podrobnější specifikace předmětu zakázky je obsažena v zadávací dokumentaci.
Svařovací přípravky pro výrobní linku boků autobusu
Zhotovení výkresové dokumentace a výroba svařovacích přípravků pro sestavy boků autobusů - Svařovací přípravek levého boku - 1ks a Svařovací přípravek pravého boku - 1ks pro projekt „ZAVEDENÍ VÝROBY NOVÝCH TYPŮ AUTOBUSŮ“ v rámci OP PIK programu INOVACE – VÝZVA 1 - OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST . Podrobnější ...
Svařovací přípravek sestava skeletu autobusu
Zhotovení výkresové dokumentace a výroba svařovacího přípravku pro sestavu skeletu autobusu pro projekt „ZAVEDENÍ VÝROBY NOVÝCH TYPŮ AUTOBUSŮ“ v rámci OP PIK programu INOVACE – VÝZVA 1 - OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST . Podrobnější specifikace předmětu zakázky je obsažena v zadávací dokumentaci.
NANOPROGRES, z.s.p.o.- Laboratorní zařízení
Předmětem zakázky je konstrukce, zhotovení, dodání, kompletace Laboratorních zařízení pro kontinuální přípravu nanovlákenné membrány s inkorporovaným granulátem za podmínek uvedených v zadávací dokumentaci. Tato zakázka zahrnuje konstrukci, výrobu, dopravu, montáž, kompletaci a uvedení do provozu v místě určeném zadavatelem.
Péče a údržba parku Tyršovy sady
Cílem zadavatele je zajistit péči a údržbu parku Tyršovy sady v Pardubicích, a to v rámci zachování a zvelebení podoby veřejného prostranství a zkvalitnění životní úrovně obyvatel statutárního města Pardubice. V souladu se statutem statutárního města Pardubic (obecně závazná vyhláška č. 12/2006, kterou se vydává statut města Pardubic, v platném ...
ZZS Pardubického kraje - speciální sanitní vozidlo 2016
Předmětem výběrového řízení je pořízení speciálního sanitního vozidla, které bude k dispozici v případech událostí kritické epidemiologické situace při výskytu vysoce virulentních infekčních chorob (typu Ebola, Sars, apod.) v regionu Pardubického kraje. Vozidlo bude v souladu s globální homologací (Směrnice 2007/46/ES) ČSN-EN 1789+A1 a vyhl. ...
Pořízení CNC frézovacího centra k obrábění velkých obrobků
Předmětem zakázky je zakoupení zboží Pořízení CNC frézovacího centra k obrábění velkých obrobků, dotační program CZ.01.2.06/0.0/0.0/15_038/0006201.
Plynový chromatograf
Předmětem zakázky je dodání Plynového chromatografu za podmínek uvedených v zadávací dokumentaci. Tato zakázka zahrnuje konstrukci, výrobu, dopravu na místo instalace, montáž, provedení předávacích testů, kompletní proškolení uživatelů a uvedení do provozu v místě určeném zadavatelem.
Rekonstrukce fotbalového hřiště a atletické dráhy
Fotbalové hřiště – kompletní výměna travnatého povrchu včetně jeho vyrovnání v rozsahu 10406 m2 a vymodelování plochy. Vybudování nového drenážního a zavlažovacího systému, výměna stávající časomíry. Atletická dráha – nová skladba atletické dráhy včetně povrchové úpravy (tartan). Vrtaná studna pro závlahu fotbalového hřiště.
Dodávka 3 ks flexibilních videoendoskopů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení, jedná se o dodávky 3 ks flexibilních videoendoskopů pro interní oddělení Pardubické nemocnice pro diagnosticko - terapeutické účely: Jedná se o dodávku nových, nerepasovaných, nepoužitých, plně funkčních zdravotnických prostředků, splňujícího požadavky zákona č. 268/2014 Sb. o ...
Kontejnerový zakladač - nákup
Předmětem VZ je dodávka 1 kusu kontejnerového zakladače pro manipulaci s kontejnery.
Vývoj a dodávka prototypu stroje pro výrobu inovované sklovláknité výztužné textilie
Návrh, vývoj a dodávka prototypu stroje, který bude vyrábět unikátní výztužnou textilii v požadované kvalitě.