Poptávám termostat k bojleru EIKA V02
Poptávám termostat EIKA v02 k bojleru, výrobce Dražice (1ks).
Výroba inovovaných výrobků společnosti Strojírny Hedvikov s.r.o.
Předmětem této zakázky je dodávka nových technologií blíže specifikovaných touto zadávací dokumentací a jejími přílohami (dále také jako „zařízení“ nebo jako „předmět zakázky“) a dále poskytnutí všech souvisejících služeb nezbytných ke splnění zakázky, a to zejména: a) dopravu předmětu zakázky na místo určení, jeho vybalení a jeho ...
Nákup centrálního zdroje chladu s absorpční chladicí jednotkou, chladicí věží, akumulačními nádobami
Předmětem zakázky je „Nákup centrálního zdroje chladu s absorpční chladicí jednotkou, chladicí věží, akumulačními nádobami, oběhovými čerpadly, expanzními nádobami, armaturami a dalším veškerým potřebným příslušenstvím“. Pro provoz absorpční chladicí jednotky bude použita horká voda o teplotním spádu 90/80 °C.
Dodávka vertikálního hydraulického vstřikovacího lisu s otočným dvou staničním stolem
Předmětem výběrového řízení je dodávka, montáž a uvedení do provozu (včetně zaškolení obsluhy) následujícího: Vertikální hydraulický vstřikovací lis s otočným dvou staničním stolem.
Dodávka robotizovaného pracoviště
Předmětem výběrového řízení je dodávka, montáž a uvedení do provozu (včetně zaškolení obsluhy) následujícího: Robotizovaného pracoviště obsluhy vstřikovacího lisu a dalších periferií pro hromadnou výrobu dílu G3X.
Dodávka artroskopické sestavy - 1 ks
Jedná se o dodávku nového (nerepasovaného, nepoužitého) zdravotnického prostředku a jeho příslušenství - Dodávka artroskopické sestavy - 1 ks pro Centrální operační sály Litomyšlské nemocnice včetně instalace, uvedení do plného provozu a instruktáže personálu. Došlo ke změně počtu kusů a tím i předpokládané hodnoty veřejné zakázky uvedené v ...
Ultrazvukové přístroje
Jedná se o dodávku nových (nerepasovaných, nepoužitých) zdravotnických prostředků a jejich příslušenství se zárukou min. 36 měsíců včetně instalace, uvedení linky do plného provozu a zaškolení personálu. Nové vybavení bude odpovídat současným potřebám léčení pacientů, Jedná se o obnovu přístojového vybavení.
Poptávám použitý elektromotor
Poptávám použitý patkový elektromotor 4 kW, 1440 .
15-177 Heřmanův Městec – laboratorní přístroj
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 (jednoho) kusu laboratorního přístroje dle níže uvedené specifikace a zaškolení pověřených pracovníků zadavatele k obsluze přístrojů: Automatický přístroj pro stanovení mazivosti leteckého petroleje typu JET A-1/F-35, F-34 , F-40 a F-44 dle ASTM D 5001, s řídící jednotkou obsahující standardizovanou metodu, ...
Dodávka mulčovače
Předmětem zakázky je dodávka 2 ks mulčovače v technické specifikaci a v rozsahu dodávky, uvedeném v bodě 2.2.1. této zadávací dokumentace.
Dodávka traktorového fekálního návěsu
Předmětem zakázky je dodávka 2 ks traktorových fekálních návěsů v technické specifikaci a v rozsahu dodávky, uvedeném v bodě 2.2.1. této zadávací dokumentace.
Endoskopická sestava
Předmětem veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení - HDTV endoskopúické sestavy včetně úzko-pásmového zobrazení a osobního počítače s možností nahrávání v HD rozlišení včetně příslušenství či technologií pro odd. ORL Orlickoústecké nemocnice Nemocnice Pardubického kraje, a.s. Jedná se o dodávku nového, nerepasovaného, nepoužitého, plně ...
Pořízení kloubového nakladače s příslušenstvím
Předmětem zakázky je dodávka 1 ks kloubového nakladače s příslušenstvím v technické specifikaci a v rozsahu dodávky, uvedeném v bodě 2.2.1. této zadávací dokumentace.
Poptávám svařovací techniku
Poptávám svařovací zdroje KS 200, KS 250, Triodin 320, Triodin 500, Triodin 600, MA 315, VLSP 315, KS 350 a různé druhy svářeček.
Pořízení kloubového nakladače s příslušenstvím
Předmětem zakázky je dodávka 1 ks kloubového nakladače s příslušenstvím v technické specifikaci a v rozsahu dodávky, uvedeném v bodě 2.2.1. této zadávací dokumentace.
Dodávky multifunkčních a tiskových zařízení
Předmětem je zavedení dynamického nákupního systému na dodávky multifunkčních a tiskových zařízení, servisně/materiálového zajištění provozu multifunkčních a tiskových zařízení, definované CPV kódy uvedenými výše v článku 4.Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky multifunkčních a tiskových zařízení a/nebo servisně materiálového ...
UV/VIS spektrofotometr s nástavcem pro měření malých objemů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka UV/VIS spektrofotometru s rozsahem měření o oblasti vlnových délek 190 – 1100 nm pro měření malých objemů.
Přístroj pro nepřímou srdeční masáž-opětovné vyhlášení
Předmětem veřejné zakázky je nákup 15 ks nových Přístrojů pro nepřímou srdeční masáž, pro ZZS Pardubického kraje. Rok výroby 2014 nebo 2015. Přesné vymezení předmětu zakázky je uvedeno v "Příloze č. 1 - Charakteristika veřejné zakázky" Zadávací dokumentace.
Poptávám tepelný nebulizátor
Dobrý den, poptávám cenovou nábídku na tepelný nebulizátor WEG.
Systém pro navigované endoskopické operační výkony
Předmětem veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení do místa plnění uvedeného níže dle technické specifikace uvedené v příloze č. 2 této zadávací dokumentace - Podrobnosti předmětu veřejné zakázky (technické podmínky). Jedná se o dodávku nových (nerepasovaných, nepoužitých) zdravotnických prostředků včetně příslušenství či technologií se ...
Systém pro navigované endoskopické operační výkony
Předmětem veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení do místa plnění uvedeného níže dle technické specifikace uvedené v příloze č. 2 této zadávací dokumentace - Podrobnosti předmětu veřejné zakázky (technické podmínky). Jedná se o dodávku nových (nerepasovaných, nepoužitých) zdravotnických prostředků včetně příslušenství či technologií se ...
Lineární urychlovač s příslušenstvím
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a implementace lineárního urychlovače s příslušenstvím. Podrobná specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v zadávací dokumentaci.
Zařízení na depozici atomárních vrstev (ALD) II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zařízení na depozici atomárních vrstev s rukávovým boxem.
Napojení oblasti Třebosice - Starý Mateřov do kanalizace a ČOV Pardubice
Předmětem VZ je výstavba výtlačného a gravitačního kanalizačního potrubí včetně výměny stávajících kalových čerpadel v ČS Starý Mateřov, aby bylo možno odpadní vody z Třebosic a Starého Mateřova odvádět na ČOV Pardubice. Nové výtlačné a gravitační potrubí propojí kanalizační systém v obcích Starý Mateřov a Třebosice se stokou sítí města Pardubic a ...
Dodávka tří nízkopodlažních trolejbusů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka tří nízkopodlažních trolejbusů v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.