Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Upínače nástrojů II
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka strojních podskupin a strojních součástek (upínačů nástrojů) pro výzkum a vývoj speciálních obráběcích a frézovacích strojů.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Převodovky pro pohon os II
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka strojních podskupin a strojních součástek (převodovek pro pohon os) pro výzkum a vývoj speciálních obráběcích a frézovacích strojů.
Poptáváme baterie na vysokozdvižný vozík značky Hyundai
Poptáváme baterie 48V na vysokozdvižný vozík značky Hyundai HBF30-7.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů – Stavitelné podložky
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka stavitelných podložek pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů – Upínače nástrojů
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka upínačů nástrojů pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů – Teleskopické kryty
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka teleskopických krytů pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů – Převodovky k pohonu
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka převodovek k pohonu os pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Poptávám náhradní vak do domácí vodárny
Poptávám náhradní vak do domácí vodárny EXTOL model 414250.
Modernizácia AKB
Predmetom zákazky je dodanie akumulátorových batérií a súvisiacich služieb v rozsahu: -Výroba koša AKB, prepojovacieho vodiča, závitových špalíkov -Demontáž pôvodných AKB z vozidla, demontáž pôvodného koša AKB -Úprava korby pre montáž nového koša AKB ustavenie, pribodovanie a navarenie závitových špalíkov do korby -Vyčistenie a oprava ...
Dodanie brzdových klátikov
Dodanie brzdových klátikov: klátik brzdový typ BP 10 - 380 predpokladané množstvo 3 750 kusov, klátik brzdový typ UIC 250 predpokladané množstvo 50 000 kusov, klátik brzdový typ 010 U predpokladané množstvo 8 500 kusov, klátik brzdový typ 012 predpokladané množstvo 6 000 kusov, klátik brzdový typ 04 predpokladané množstvo 30 000kusov.
Brzdové obloženie pre ŽKV
Predmetom zákazky je tovar. Zákazka je rozdelená na dve časti: a)brzdové obloženie podľa Vyhlášky UIC 541-3 pre železničné koľajové vozidlá (ďalej len ŽKV) vybavené kotúčovou brzdou b)brzdové kovo keramické klátiky pre ostatné ŽKV . Podrobnosti sú uvedené v súťažných podkladoch.
Poptávám náhradní díl k řetězové pile značky STIHL
Sháním kotvu pro řetězovou pilu STIHL tip E14-Q (lišta 400mm).
Poptávám zpětný tlakový ventil na kompresor značky Orlík
Poptávám zpětný tlakový ventil, typ 1 JSK 75, max. tlak 8 atm, rok výroby 1969, Orlík Česká Třebová nebo čím nahradit? Děkuji.
Servis stavebních strojů Wirtgen Group
Předmětem veřejné zakázky je provádění záručního i pozáručního servisu a oprav stavebních strojů skupiny Wirtgen Group (Wirtgen, HAMM, Vögele) a dodávky originálních náhradních dílů k uvedeným značkám strojů.
Uhlíkové kefy a šmyky 2018
Predmetom zákazky sú uhlíkové kefy a šmyky pre električky pre atypické menovité napätie 600 V DC. Električky typu KT8 sú prevádzkované na území SR iba v DPMK,a.s.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Stavitelné podložky
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka strojních podskupin a strojních součástek (stavitelných podložek) pro výzkum a vývoj speciálních obráběcích a frézovacích strojů.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Upínače nástrojů
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka strojních podskupin a strojních součástek (upínačů nástrojů) pro výzkum a vývoj speciálních obráběcích a frézovacích strojů.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Chlazení
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka strojních podskupin a strojních součástek (chlazení) pro výzkum a vývoj speciálních obráběcích a frézovacích strojů.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Lineární vedení
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka strojních podskupin a strojních součástek (lineárního vedení) pro výzkum a vývoj speciálních obráběcích a frézovacích strojů.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Gilotiny
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka strojních podskupin a strojních součástek (gilotin) pro výzkum a vývoj speciálních obráběcích a frézovacích strojů.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Teleskopické kryty
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka strojních podskupin a strojních součástek (teleskopických krytů) pro výzkum a vývoj speciálních obráběcích a frézovacích strojů.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Vyráběné díly
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka strojních podskupin a strojních součástek (vyráběných dílů) pro výzkum a vývoj speciálních obráběcích a frézovacích strojů.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Výměna nástrojů ATC
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka strojních podskupin a strojních součástek (Výměna nástrojů ATC) pro výzkum a vývoj speciálních obráběcích a frézovacích strojů.
Poptávám klínový řemen
Poptávám klínový řemen VEGA PJ427/168J.
Použité náhr. díly na pluh, Rakousko
Potřebuji opotřebované díly (použité náhradní díly) na český pluh. S pozdravem Völker Sabine