Poptávám gumové pásy pro minidumper
Poptávám gumové pásy na minidumper Kubota RY10Z šíře 230 rozteč 72 článků 46 požadovaný vzorek a vedení pásu je patrný z přiložených fotografií. Sdělte: cenu výrobce možný termín doání (odběr u vás/dodání k nám) nejpozději čtvrtek 27.3. Kostice (Břeclav) Nabídky posílejte nejpozději v pondělí 24.3.
Dodávky náhradních dílů na svařovací techniku BINZEL
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky náhradních dílů ke svařovací technice BINZEL.
Poptávám ND k sekačce Einhell
Poptávám unašeč nože na sekačku Einhell BG-PM 46 S.
Poptávám ND k zemědělskému stroji
Sháním náhradní díl na balíkovač WELGER AP 12. Číslo náhradního dílu je 5158.
Převodovky, Čína
Jsme profesionální výrobce převodovek pro velká zatížení a litinových ventilů. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci. Naše webové stránky: www.boton.co.uk. Naše výrobní závody jsou v Číně. Jedu do ČR v první polovině srpna, během svého pobytu bych se chtěl setkat se zainteresovanými osobami nebo firmami.
Poptávám ND k příklepové vrtačce
Uhlíky na Hitachi , vrtačka, příklep. Děkuji.
Náhradné diely na univerzálne kolesové traktory a lesné kolesové traktory
Predmetom zákazky je dodávka náhradných dielov pre univerzálne kolesové traktory a lesné kolesové traktory spĺňajúcich požiadavky slovenských a európskych noriem na adresu organizačných zložiek a ich stredísk verejného obstarávateľa, vrátane dopravy do miesta plnenia (mechanizačné prostriedky verejného obstarávateľa) a ostatných služieb spojených ...
Poptávám ND k lisu na pícniny
Poptávám řezací nožíky "provazu" na lis Massey Ferguson 15-8. Jsou to 2 ohnuté plíšky do pravého ůhlu a naostřené.
Nákup britov na snehové radlice pre Správu ciest ŽSK
Nákup britov na snehové radlice, ktoré používajú jednotlivé zložky/závody Správy ciest ŽSK: 1. brity z ťažkooternej ocele, 2. brity z oteruvzdornej oceľovej liatiny, 3. brity z gumy. Súčasťou predmetu zákazky je aj doprava na jednotlivé zložky/závody Správy ciest ŽSK.